15. maaliskuuta 2013

Uusi televisio

Oma televisioni on temppuilut jonkin aikaa, vaikka onkin vasta 2,5-vuotias. Vika on joillekin Sonyn malleille tyypillinen, jossa telkkarin reunasta toiseen ilmestyy kummallinen palkki. Itselläni se on juuri tekstityksen kohdalla. Kun telkkarin pistää päälle, se on kokonaan harmaa palkki, josta tekstitys kuultaa läpi ja jonkin aikaa telkkarin oltua päällä, jäljelle jää tekstityksen yläosaan kapea viiva, joka on välillä vihreä ja välillä punainen. Netin syövereissä on olemassa toki ohje, jonka avulla ongelmasta pääsisi eroon.

Mutta toistalta... nyt olisi hyvä sauma hankkia uusi televisio. Mitään erikoisia ominaisuuksia en telkkarilleni tarvitse, kun en ole mikään hifistelijä, mutta telkkari saa olla perus toimiva ja tietenkin nyt on hyvä katsoa myös, löytyisikö telkkaria vaikkapa valkoisena sopivasta hintaluokasta. ;) Alla muutama vaihtoehto, joihin törmäsin Hobby Hallissa.

Philips
32PFL5007T -LED-tv 32”

Thomson
32HU5253-LED-tv 32”

LG

32LS359T-LED-tv 32”Yllä olevissa kuvissa siis yksi harmaa ja kaksi valkoista televisiota... Philips, Thomson ja LG. Kaikki ovat kooltaan 32 tuumaisia. Pieneen yksiöön se on oivan kokoinen televisio. :)

Minä olen valintani kyllä tehnyt, ei kai siitä pääse mihinkään (varsinkaan kun tilaus lähti juuri eteenpäin, HIH!). Minkä te valitsisitte?


Kuvat: Hobby Hall

13 kommenttia:

 1. JEEE :):):)

  BeStÅ ja uusi TV :):) NICE <3 <3

  Happy for you! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii-i, mä en tajua vieläkään mitä menin tekemään. :D Olen hullu!

   Poista
 2. samsung on kestävin merkki näistä tellkarimerkeistä. Meillä itellä on samsungin 51 tuumanen 3d plasma kohta puoltoista vuotta ja ollaan oltu kyllä todella tyytyväisiä. Meillä myös muu elektroniikka on samsungia. Myös aikasempi telkkari joka kestikin 7 vuotta kunnes putosi telineestä muuttoa tehdessä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kans pari vuotta tyytyväinen tuohon Sonyyn, mutta sattuipa sitten kohdalleni tämä tyyppivika. :/

   Poista
 3. LG muotoilultaan mielestäni kaunein. Kerran valkoisen telkkarin ostaneena, en enää vaihtaisi. Ei pomppaa silmille lainkaan niin paljon kuin tummemmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on semmoista söpöä pyöreyttä, joka eroaa suoraviivaisista muodoista ja samalla tukee muita pyöreän muotoisia huonekaluja. :)

   Poista
 4. Thomson jos ulkonäön perusteella pitäis valita ;)

  Me ostettiin just uus 46" Samsungin, joten sen kestävyydestä en vielä voi sanoa juuta enkä jaata. Mut ainakin siinä on kuvanlaatu ihan uskomaton ja etenkin blu-rayt näyttää upeilta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Thomson onkin ihanan suoraviivaisen näköinen <3

   Poista
 5. Mä taidan kallistua LG:n puoleen kun sen muotoilu on tuollaista pehmeää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kivan näköinen ja nimenomaan tuommoinen pehmoisen pyöreä muodoiltaan. :)

   Poista
 6. Valkoinen, ei merkillä väliä :D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...