21. maaliskuuta 2013

Tennarikelejä odotellessa

Harmi, että kevät on myöhässä. Itse odotan tennari- ja ballerinakelejä kuin kuuta nousevaa, alkaa meinaan jo rasittaa talvipopoilla lompsiminen. Kävinkin hieman fiilistelemässä Spartoon kevätkenkävalikoimaa.
Ballerinoja saisi olla useammatkin parit per kesä ja valikoimaa Spartoollakin riittää, valinnanvaikeuteen asti. :) Ja tämän kevään ja kesän haaveena itselläni on juurikin nuo valkoiset varrettoman Converset. <3

Mitenkäs teillä, tennarit vai ballerinat? Vai molemmat?! :)


Tästä Spartoolle shoppailemaan!


Sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Kevättä saa kotvasen aikaa (=hetken) vielä odotella, tänäänkin satoi lunta :D ... ja aika vilpoista ompi.

  Ballerinoilla menen, kunhan on hellekelit. Noin toukokuussa luovun ehkä villasukista ja talvikengistä (viluinen). Ostin viime kesänä vagabondin ballerinat ja on kyllä ihan huiput jalassa (eivät ole nirhaajakengät :D).

  Tennarit onkin ihan outo ja vieras juttu mulle. En oo ikinä käyttäny tennareita. Luhdan outletissa olisi ollu pari vuotta sit 2e/pari mut en silloinkaan edes lämmenny niille.

  Millaisten housujen/vaatteiden kans noilla tennareilla hurruutellaan? -kyseleepi junttieinari metsänlaidalta :D. Kapealahkeiset farkut? Housut? Legginssit? verkkarit? ei varmaankaan suorat housut? apuahh. :D (siulta ilkeän jopa kysellä noista tennreista, joita vilisee blogeissa :)) Kivaa iltaa siulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ensi viikolla etelään luvattiin jo pieniä plussakelejä päiväsaikaan. Tennareita voi pitää ihan minkälaisten vaatteiden kanssa tahansa. :D Ehkei juhlamekolla tms, mutta minä oon käyttänyt farkkujen, leggingssien ja JOPA suorien housujen kanssa. Niiden kanssa tosin käytin mustia Adidaksen Superstareja ja ei niillä juhliinkaan oikein voi mennä. Mut nykyään tennareiden suhteen sanoisin, että vain taivas on rajana. :)

   Ihanaa iltaa! <3

   Poista
  2. Kyllä mulle käy molemmat :) Pohjien vaan pitää olla kunnolliset, kun jalat kipeytyvät herkästi. Esim. Converseja en voi juuri tästä syystä käyttää, kun se paksumpikaan pohjavaihtoehto ei riitä suojaamaan jalkaa tärähtelyltä :(

   Poista
  3. Mulla on myös herkästi kipeytyvät jalat, mutta arkikäytössä ilman hurjia kävelymääriä jalkani kestävät ohuempipohjaisempiakin kenkiä. :)

   Poista
 2. Minäkin odottelen, että saan pistää Converset jalkaan! ;)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...