27. maaliskuuta 2013

Myydään valkoinen ruokapöytä + tuolit

EDIT: Myydään ruokapöytä JA valkoiset Flower-tuolit (4 kpl) 50 euron yhteishintaan! Pöydän tavoin myös tuolit ovat hieman elämää nähneet ja pientä kulumajälkeä havaittavissa. Kuitenkin ihan oivassa käyttökunnossa. Sopii esimerkiksi tuunaushenkiselle. :)


Pöytä on korkeakiiltovalkoinen ja mitat 90 x 90 x 74

Pöytä on hankittu elokuussa 2011 Ellokselta ja siinä on pieniä elämän jälkiä. Pöydän ollessa vielä uusi, siihen pääsi tipahtamaan kynsilakanpoistoainetta ja pintaan tuli pieni vaurio. Tähän uuteen kotiin muuttaessa pöydän kulmat hieman kärsivät ja yhteen reunaan tuli kolhu. Reunoissa on hieman kulumajälkiä, kun tarkemmin katselee. Pöydästä saa kuitenkin pienellä työllä varmasti ihan visuaalisesti eheän. Kunnossa ei muutoin ole mitään vikaa ja mielestäni pöytä on vakaa. Pöytä on ollut minulla parvekekalustona tässä uudessa kodissa, mutta parvekelasituksen vuoksi kosteus- tai muita vaurioita ei ole tullut.

Itse tykkään pöydästä edelleen ja ottaisin sen mielelläni kotiini sisälle, jos vaan mahtuisi. Parvekkeelle kuitenkin on toisenlaisia suunnitelmia, joten pöytä joutuu väistymään.


Hintapyyntö koko setistä siis 50 euroa.

Pöytä on noudettavissa käteisellä Itä-Helsingistä.


Yhteydenotot sähköpostilla

whiteandfresh@gmail.com


6 kommenttia:

 1. 20€? Ihan oikeasti, älytöntä. Siinä on kosmeettisia vaurioita hei, se on rikki. Ei tuosta pitäisi maksaa edes kymmentä euroa, viisi rupee olemaan ihan maksimi. Tässä jotenkin näkee ihmisten ahneuden nykypäivänä (en tarkoita nyt juuri sinua, ehkä enemmänkin ympäristön vaikutusta sinuun tässä asiassa), ajatellaan että rikkinäistäkin pitää myydä monella kympillä ja kaikesta pitää jäädä jotenkin voitolle ja saada kovasti rahaa ja ummistetaan silmät siltä tosiasialta, ettei mitään rikkinäistä (olkoon pintapuolen vaurioita tai ei) tai edes käytettyä voi myydä monella eurolla. Että käytetty on aina käytetty, etenkin tuollaiset "rihkamakamat" kuin esimerkiksi tuo pöytä kuvassa. Ihan eri asia jos olisi ollut edes täyspuinen ja aikaa kestävä, mutta ei.

  Ja hallelujaa muuten jos kyse on vanhasta tavarasta! Ihan sama onko se kuinka hajalle ja homeessa, pyydetään satasia silti, koska hei sehän on "maalaisromanttinen" tai "romuromanttinen". Jestas.

  Anteeksi purkaukseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saa purkautua. :) Mä itse asiassa pähkäilinkin tuota hintaa enkä ollut varma ollenkaan, pyydänkö liikaa. Aina voi kuitenkin tingata, voihan se olla, että joku saa pöydän lähes ilmaiseksi. :)

   Poista
 2. Vastaan tänne anonyymina, mutta mun mielestä hinta ei ole paha. Ensiks, se on ehjä ja sievä pöytä mietitään vaikka opsikelijalle! 20e nykypäivänä on todella pieni raha, ja sen voisi pyytää mm. kuljetuksesta. Jos jonkun mielestä hinta hirvittää, niin ei tarvitse ostaa :) nykyisin kaikki maksaa, ikävä kyllä. Ja ei sitä omastaan tahtoisi luopua pilkkahintaan jos on maksanutkin aika paljon.

  Asia erikseen se että pyydetään todellakin käyttökelvottomista mm. rikkinäisistä vaatteista joita ei voi edes pitää, älytöntä hintaa. En ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ei ole enää ihan järjettömän pöljä olo. :)

   Poista
 3. LISÄYS: toisaalta, tässä ilmoituksessa on taidettu kuvata kaikki pienetkin rikamat ja naarmut ja helposti saa sotkuisen kuvan myytävästä.Eli rehellisen kuvan, ja sit ahneet ihmiset rupee vaatimaan ilmaiseksi hyvää tavaraa :D Mutta mietitäänpäs jos laittaisin tuollaisen pöydän myyntiin enkä kertoisi pikkuvipoista..? :)ois jo mennyt kaupan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että rehellisyys on tärkeää, siksi halusin kertoa kaiken mahdollisen. Näin ei kaupantekohetkellä tule yllätyksiä. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...