1. maaliskuuta 2013

Loppuun kulutetut kosmetiikkatuotteet helmikuu 2013

Aurinkoista maaliskuun ensimmäistä päivää kaikille! :)

Täällä tosiaan sai aukaista silmät aurinkoiseen päivään ja sekös jos mikä saa hymyilemään. Lisäksi nyt on maaliskuun ensimmäinen päivä ja tämä kuu on se kuukausi, jolloin kevät alkaa hissukseen heräillä. Muutenkin tämä kuukausi tuo tuollessaan kaikenlaista kivaa, mii laik! <3


Kosmetiikkavarastot tyhjiksi -haasteessa ollaan edetty taas kuukauden verran eteenpäin. Helmikuussa loppui seuraavat tuotteet.

Buzzadorina käyttööni testiin saamani Dove Pure & Sensitive vartalorasva loppui ja loppupeleissä tämä oli kyllä toimiva rasva ja tykkäsin.

Hih, tämä Humektan loppui viikossa. Tätä lotrasin kasvoilleni urakalla monia kertoja päivässä silloin kun sain aknelääkkeestä sen allergisen reaktion kasvoihini.

Ducray-kuuriin kuuluva Neoptide-liuos, jota käytetään iltaisin hiuspohjaan. 

Kuten näkyy, aika vähän tuotteita sain käytettyä loppuun. Tässä maaliskuussa loppuukin sitten useampi tuote, sillä moni tuote oli loppumaisillaan näin kuunvaihteessa.

Kosmetiikkaa on varastossa vielä sen verran, että varsinaisesti säilytyksen osalta en ole vielä saavuttanut konkreettista tulosta. Puteleita ja purnukoita on edelleen siellä täällä ja hyllyt pursuilevat. Tämän haasteen tarkoitushan on opetella käyttämään tuotteita ennen kuin ostaa uusia ja omalla kohdallani tällä on tärkeä merkitys myös säilytyksen osalta. Pienessä kodissa kun säilytystilaa ei ole hirmuisesti, niin on kiva saada kosmetiikkavarastoja hieman pienemmäksi ja sitä myötä järjestystä taloon. :)

Miltäs teidän kosmetiikkasäilytys näyttää?


6 kommenttia:

 1. Mulla kävi vähän sama, ei tullut montaa putelia helmikuulle mutta moni jäi just hilkunkilkun loppumaisilleen (miten ne silloin just sitten kestää ja kestää ja kestää...?) Raporttia tulossa lähiaikoina blogiin :) Ja arvaas, en oo muuten ostanu vieläkään yhtään uutta purkkia! Hyvä minä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa! Itsekään en ole ostanut mitään, ainoastaan joitain tuotteita saanut mm. arvontavoittoina. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on aivan ihana tunne, kun joku kosmetiikkatuote loppuu. Yksi vähemmän, jei! :)

   Poista
 3. Kivat fiilarit kosmetiikan vähennyksen suhteen täälläkin! Tsekkaa mailisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkasin ja vastailen vielä tämän illan aikana. Ihanaa iltaa sulle murmelsson! <3 ;)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...