3. maaliskuuta 2013

Kotiin H&M:lta

Vielä tänään saa H&M:lta koodilla 0428 alennusta 10% ja toimituksen ilmaiseksi. Seuraavat tuotteet herättävät oman mielenkiintoni.

Nyt vaan pitää miettiä, että mitä näistä kotiuttaisi. :)


Kuvat: H&M

14 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, multa on mennyt tää jotenkin ihan ohi, ja ois jo yllättävääkin valmiiksi mietitty ;)

  VastaaPoista
 2. Raitatyynyt on hienot ja keväiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä! :) Nyt pitäs vaan jotenkin saada kokonaiskuva kodista piirtymään mieleen, jotta voi tehdä ostopäätöksen. :)

   Poista
 3. H&M:llä on kyllä kivoja tyynynpäällisiä! Omat mustavalkoraidalliset ovat myös sieltä ja maksoivat hurjat 2,95e alennuksessa!! :) Noita harmaa-raidallisia olen katsonut itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun yksi koristetyynynpäällinen on H&M:lta ja se on vaaleanharmaa. Sävy on juurikin täydellinen ja mietin josko tuo harmaavalkoraidallinen voisi olla samaa sävyä. :)

   Poista
 4. Miksi mä en uskalla hankkia sitä keltaista tänne? Mikä siinä on, että arastelee kauheasti ennenkuin ihan omin silmin näkee miltä olkkari näyttää sit uuden soffan kanssa... Houkuttaisi hirveesti se kelta-valkoinen seeprakuviotyynynpäällinen, mut kun ei vaan uskalla, että mitä jos se keltainen ei sitten todellisuudessa sovikaan tai iskekään enää... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se keltainen ei sitten kuitenkaan ole sun juttu? Tai ehkä se miellyttää, mutta kuuluu sarjaan "Tykkään kyllä mutten ehkä omassa kodissa" ? Tai sitten se on vaan jollain pienellä yksityiskohdalla kokeiltava. Muuten ei voi tietää. :) Itsehän siis kokeilin viime keväänä sillä yhdellä kynttilällä. :)

   Poista
  2. Juu, varmaan mäkin teen niin, että kokeilen sitä keltsiä jollain tosi pienellä jutulla ja vasta sitten, kun olkkari alkaa muuten olemaan valmis. Nythän mulla on toistaiseksi vielä täällä punainen sohva ja punainen päällinen nojatuolissa, ja sanomattakin on selvää, etten nyt keltaista ottaisi kun punainen on vielä niin hallitsevassa osassa olkkaria. Ja jotenkin on tosi vaikeaa kuvitella, miltä huone sitten näyttää, kun sohva ja nojatuolin päällinen on vaihtuneet harmaiksi... Sen harmaan kanssa luulisi keltaisen sopivan hyvin, mut pitää nyt katsella sitten kunhan se tapahtuu.

   Poista
  3. Keltainen ja harmaa on i h a n a yhdistelmä :) Mut hyvä päätös odottaa sohvaa ensin, sitten kokonaisuuskin hahmottuu paremmin. :)

   Poista
 5. Ihania mietit!! Mua huutelee toi harmaa-valko-raidallinen. Mä tilasin viime vkolla jotain pientä HMsta ja toivon, että tulis huomenna :)))

  VastaaPoista
 6. Mulla kans ostoskorissa olis jotain..saa nähä ostako vai en.. H&M:llä on kyllä kaikkia ihania sisustusjuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös aloin nuukailla tilauksen kanssa eikä kotiin lähtenyt sitten kovin paljoa loppujen lopuksi :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...