8. maaliskuuta 2013

Elämää ❤

Onpa ollut kerrassaan omituinen päivä, niin sään puolesta kuin muutoinkin. Pirtsakkana heräsin aamulla ja nautiskelin aamukaffet, jonka jälkeen valmistauduin lounastreffeihin ystäväni kanssa. Käytiin nautiskelemassa ihan kunnon pippuripihvit ja pepsi maxit. :D


Yllärinä sitten eteeni lätkäistiin paketti, josta paljastui muutama tuotantokausi Greyn anatomiaa. Ah, lempparisarjani! <3Olikohan lounas hieman tuhti, mutta jostain syystä väsähdin aivan täysin. Tulin kotiin ja keitin kahvia, jotta pysyisin hereillä. Sain juotua yhden kupillisen kun oli pakko luovuttaa ja otinkin vajaan tunnin tirsat ennen pesutuparumbaa. Toisaalta voihan tää selkäkin ja lääkkeet väsymyksen aiheuttaa, meinaan selkä on pari päivää äkäillyt nyt ihan toden teolla. On särkyä, kipua ja jumia ja pahimmillaan kun selkä särkee, niin särkee jalkoja myöten. Soitin terveyskeskuksesta uudet kipulääkereseptit, mutta koska liikkeellä ollessani reseptejä ei oltu vielä uusittu niin jouduin turvautumaan "vanhaan ystävääni" Voltareniin. Josko se nyt veisi pahimmat kivut ja säryt pois.

Loppuilta kuitenkin kuluu pesutuvan, Salkkareiden, Voice of Finlandin ja teidän ihanien blogien parissa. Eiköhän tää kipu, särky ja väsymys tässä viikonlopun aikana vielä selätetä! Ja SmartPostissa odottelee pari pakettia hakemista, ne meinasin hakea huomenna. Jei! :)

Kivvvaaaa perjantai-iltaa kaikille ja kiitos ihanalle S:lle lounaasta ja lahjasta. <3 <3 <3


13 kommenttia:

 1. Miten hyvän näköinen annos, nam! Toivottavasti selkä pian helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se tästä kun kovasti yritän pitää selästä huolta. <3 Ja kunhan lääkäri saa uusittua tujummat lääkkeet, niin niiden voimalla pääsen ehkä paremmin liikkumaan ja selkää liikuttamaan niin josko se siitä sitten helpottaisi. Onneksi ei sentään välilevypullistuma-kivuista ole tällä kertaa kyse! :)

   Poista
 2. Tota noin... Mä joudun ehken joskus sulta lainaa noita Grey-levyjä... Siis toki jos vaan uskallat mulle niitä lainata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule hyvin olla, että sille ei löydy estettä. Pitäs ehkä parin tyypin kanssa järjestää kimppatapaaminen, koska en ole ainoa, joka haluaa sut tavata. :D

   Poista
  2. No voihan jee!!! Millon tavataan?? (Ja nyt sitten iski ujous ku mä oon vaan tällänen tavallinen tallukka...)

   Poista
  3. Voitais alkaa suunnittelemaan jotai. :) Ja älä huoli, myös minä oon tavallinen tallukka. :D

   Poista
 3. Ihana päivä! Me tultiin just vasta kotiin ja mä haluun ZZzzzZZZ!!!!

  Kiitos mahtavasta seurasta ja oli ihana nähdä!! <3

  VastaaPoista
 4. Oi oi mikä herkkuannos! Maistuis niin minullekkin, rentouttavaa naistenpäivä iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi hyvää :) Ihanaa naistenpäiväniltaa sullekin <3

   Poista
 5. Heipparallaa samis, munki lempparisarja tuo grey :) Toivon sulle nyt paaljon lepäilyä ja älähän vaadi itseltäsi mitään liikoja! Välillä onb ihanaa olla vaa relax-

  Ihanaa naistenpäiväniltaa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei :D Mä yritän täällä lepäillä. Hieman liikettä lanteille välillä ja muutoin yritän olla selälläni ja läppäri tässä massun päällä :D Kyllä tää tästä!

   Ihanaa naistenpäiväniltaa sullekin Marika <3

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...