14. helmikuuta 2013

Ystävyys

Postinjakaja tipautti eilen luukusta ihanan yllätyksen, joka lämmitti mieltä kaiken tämän harmauden ja haasteellisen arjen keskellä. 

Sain ystävänpäiväkortin tärkeältä blogiystävältäni, josta ajan saatossa toivottavasti tulee vielä ihan todellinen ystävä. <3
Hurjan iso kiitos todella kauniista kortista ja äärimmäisen kauniista sanoista! <3 Kortti ilostuttaa silmiäni tuossa sohvapöydällä.

Minulla on paljon tuttuja ja kavereita, mutta todellisia ystäviä vain muutama. Olen todella tarkka siitä, kenet päästän sydämeeni ja kehen luotan kuin kiveen. Ystävyys on jotain sellaista, joka syntyy ja kasvaa ja on olemassa vaikka toista ei usein tapaisikaan tai olisi yhteydessä.

Tämän kauniin eleen myötä haluan toivottaa hyvää ystävänpäivää muillekin blogiystävilleni sekä tietenkin kaikille lukijoilleni, niin kirjautuneille kuin taustalla pysytteleville. :)

Onko teillä blogiystäviä? Sellaisia, jotka tuntuvat blogimaailman kautta läheisimmiltä kuin toiset joita voisi tosiaan blogiystäviksi kutsua?54 kommenttia:

 1. Hyvää Ystävänpäivää ♥

  VastaaPoista
 2. :):):)

  ON, mä olen löytänyt muutaman aivan helmen täältä blogimaailmasta. Tuntuu, kun ois tuntenut kauemminkin, enkä ole edes kaikki tavannut! Joillain vaan klikkaa. Hassuinta on myös se, että pari näistä kaunokaisista tuntee toisensa. Mitä en yhtään ihmettele sillä molemmilla on sydän täyttä kultaa!!!

  Olet tärkeä!!

  Hyvää ystävänpäivää!! <3 <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti, oikein hyvää ystävänpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Yllätykset on ihania :). Ja Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Omasta mielestä yllätyksiä saa harvoin, mutta tämä aarre on onnistunut pienen ajan sisällä yllättämään minut jo muutamaan kertaan. Olen todella onnellinen tämän ihmisen olemassaolosta. <3

   Poista
 5. Hyvää ystävänpäivää myös sinne <3
  Kyllä toiset blogiystävät tuntuvat lähemmiltä entä toiset. Johtunee varmaan ihan vaan siitä, että toisten kanssa käy enemmän keskusteluja kun toiset taas pysyvät vähän hiljaisempina. Silti kaikki lukijat yhtä ihania <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki lukijat ovat tärkeitä, mutta on tosiaan totta, että joidenkin kanssa kommunikoi enemmän ja sitä kautta tuntuvatkin sitten läheisimmiltä. :)

   Poista
 6. Ystävyys on helminauhaa jota kootaan hetkittäin... Nauhaan hohtavaan valkeaan ei aina voi helmeä puhdasta pujottaa. Helminauha on elämänpituinen. Siihen voi lisätä, mutta poiskin ottaa. Ystävyyttä se loistaa ja säteillään lämpöä tuo. Onneksi minulla on sinut nauhassani. Hyvää Ystävänpäivää ihana blogiystäväni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana blogiystäväni kauniista sanoistasi! <3 <3

   Poista
 7. Olen löytänyt pari aivan ihastuttavan hurmaavaa blogiystävää! Se on muuten aikas mieletön tunne, miten voikin tuntea sellaista läheisyyttä ihmisiin, joita ei ole edes tavannut vielä :) Toivottavasti vielä saan tavata ihan livenäkin näitä ihanuuksia ;)
  Ihanaa ystävänpäivää sulle murmeli <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haluaisin tavata livenä muutaman aarteen. <3 :)

   Poista
 8. Ihanaa ystävänpäivää Sinulle :)

  Olen tavannut blogimaailmassa mahtavia ihmisiä, joihin en muuten olisi törmännyt. Muuten olen aika tarkka ystävistäni. Ystävä puhuu sinusta kauniisti vielä silloinkin kun olet muualla :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä!! vaikka ei ole ihmisiä tavannutkaan niin ne tuntuu tosi läheisiltä! <3 Ihanaa ystävänpäivää sulle Irina!! <3 <3

  VastaaPoista
 10. Ihana kortti! Mahtavaa että on tuollaisia ystäviä!=) Mustakin tuntuu että oon kovaa vauhtia saamassa ihania blogiystäviä!<3

  Kivaa ystävänpäivää!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa niitä lähempiä tuttavuuksia blogimaailmasta saa, pian huomaat, kuinka niitä on monta ja pääset vielä tapaamaankin! <3

   Poista
 11. Ihanaa ystävänpäivää siulle <3
  On täällä "jokunen" aarre & rakas blogiystävä :)
  Rutistukset ja halaukset siulle, aarteelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet minun aarteeni ja blogiystäväni, ehdottomasti! Rutistukset ja halaukset myös sulle. <3

   Poista
 12. Hyvää ystävänpäivää tänne myös <3

  VastaaPoista
 13. Irina ihana ystävänpäivää myös sinulle <3

  VastaaPoista
 14. Hyvää ystävänpäivää, olen löytänyt monta blogiystävää ja muutamia heistä ehtinyt tavata luonnossakin, ja yhtä hyvin on synkannut niinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun synkkaa jonkun kanssa ensin virtuaalisesti ja sitten vielä livenäkin. Toivottavasti päästään molemmat tapaamaan vielä monia ihania blogiystäviä. :)

   Poista
 15. Tänään tipahti juliste postiluukusta! Ihana on <3

  VastaaPoista
 16. Toivon että saisin ihania blogiystäviä :) Ihanaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti saat! Aktiivisesti vaan kommunikoi muiden kanssa, niin kyllä niitä sitten tupsahtelee. :)

   Poista
 17. Ihanaa ystävänpäivän iltaa Irina! <3

  VastaaPoista
 18. Ihanaa ystävänpäivää! <3 Käyppä kurkkaamassa blogiania, siellä saattaa olla jotaki piristävää ;)

  VastaaPoista
 19. Maailman ihaninta ystävänpäivän iltaa ihana Irina <3 Isot halit!

  VastaaPoista
 20. Myöhäiset Ystävänpäivä toivotukset Irinalle! :)

  Todella rakkaita ja tärkeitä blogiystäviä olen löytänyt kaksin kappalein, heistä aion pitää kynsin ja hampain kiinni! :) <3 Ja vaikka heistä toista en ole tavannutkaan, tuntuu kuitenkin siltä että hän olisi ollut ystäväni ikuisuuden. Jännää ja niin ihanaa!

  Nalle puhin sanoja lainaten "Ystävyys on sitä, että kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystävää, niin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti ja kaikki rypyt siliävät!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti blogiystävyys kantaa vielä pitkälle. Kiitos kauniista sanoistasi! <3

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...