26. helmikuuta 2013

Vaihtelua keittiöön

Pienessä kodissa järjestyksen vaihtelu ei ole kovin helppoa. Pikkusilla jutuilla joutuu pärjäämään, kun tahtoo vaihtelua. Tällä kertaa koitin vähän jotain uutta keittiössä. Vanhan järjestyksen näkee postauksestani Keittiön t y h j ä taso.


Suurin muutos oli kahvinkeittimen siirtäminen pois vanhalta paikaltaan. Keitin sijaitsi tuossa, missä nyt on sakset ja keittiövälineet.

Kahvinkeittimen puolestaan asetin siihen, missä ennen oli sakset ja keittiövälineet. Lieden viereen. Paikkana ehkä loppujen lopuksi kuitenkin hieman hankala, sillä yllä oleva kaapin alaosa hankaloittaa veden kaatamista keittimen säiliöön. Myöskään muut kahvinkeittotarvikkeet eivät ole samoin kätevästi keittimen välittömässä läheisyydessä.

Pienessä keittiössä ei ole kovin montaa mahdollisuutta vaihdella järjestystä. Katsotaan, josko jossain kohtaa keksisin jotain uutta taas.14 kommenttia:

 1. I feel you! Välillä on vaikeeta muuttaa järkkää kodissa!! Mut pienikin muutos voi vaikuttaa kivalla tavalla :)))

  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, varsinkin kun on vaan tiskipöytä ja yksi pieni taso niin siinä ei suuria muutoksia pysty tekemään. :) Ihanaa ja aurinkoista päivää myös sulle! <3

   Poista
 2. Nuorena mä vaihdoin järjestystä varmaan kaksi kertaa kuussa. Nykyään kaipaisin sitä mutta kun ei noita rojuja saa muuten kun tuohon järjestykseen.. kurjaa :)

  Hei, mulla on blogissa laukkuarvonta ja tulit väreistä jotenkin mieleeni. Käy kurkkaamassa :)

  http://kuplatupla.blogspot.fi/2013/02/nyt-arvotaan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienessä kodissa saa tosiaan käyttää aivonystyröitään, kun yrittää pyöritellä tavaroita uuteen järjestykseen. :D Monesti on vain yksi paikka tietyille tavaroille.

   Kiitoksia arvontavinkistä! Onpa kivan näköinen laukku. :)

   Poista
 3. Näyttää niin ihanan siistiltä :). Arvaa, mie aloitin mylläämään meidän keittiötä ja se on täyskaaoksessaaaaa. Ja kivasti loppui just äsken energia sen kanssa. Ihan kuin tuolla meidän keittiöllä oisi uhmaikä :D. Siun keittiö näyttää niin kiltiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ihan noin siisti juuri nyt ole.. keittiö on ihan kiltti, mutta omistaja ei niinkään. ;)

   Poista
 4. Sä luitkin selvästi mun ajatukset; töissä jo mietiskelinkin, että miten hemmetissä jaksan ruveta kyökin siivoukseen kotiin tultuani, ja kas, kuin tilauksesta sää olitkin järkännyt mulle pienen inspispostauksen vauhdittajaksi! Kiitos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että joku inspiroituu, kunpa inspiroituisin itsekin! ;)

   Poista
 5. Omaan kokemukseeni nojaten rohkenen ehdottaa et mietit vielä kahvinkeittimen sijoitusta. Mul oli jokunen vuosi sitten tollain kaappien alla enkä ajatellut siinä olevan mitään outoa. Ajanoloon keittimestä nouseva höyry sai kaapin ovet kupruilemaan ikävästi ja toooosi rumasti. Ikinä en enää tee samaa virhettä keittimen sijoituksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan huono vinkki, kiitos! Toi voi todellakin olla mahdollista. Lisäksi tuo tämän hetkinen ratkaisu on aavistuksen epäkäytännöllinen.

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...