9. helmikuuta 2013

Tyhjä

Nyt on takki aika tyhjä.

En oikein tiedä, mitä sanoa. En tiedä, mitä tehdä.

Tuntuu, että ei ole mitään postattavaa. Juttelin ystävän kanssa, joka keksi heti paljonkin, mistä voisin postata ja minä hämmästyin. No, jos takki on tyhjä, niin ei kai mikään ihme, jos tuntuu ettei ole sanottavaa. Harmittaa, kun ei ole ollut (muka?) mitään kunnollista postattavaa ja postaukseni ovat sisustuksen sijasta keskittyneet niin paljon terveyteen ja hyvinvointiin. Eihän siinä mitään pahaa ole tietenkään, mutta kun sisustusaiheet jää muiden jalkoihin, se särähtää omaan korvaan?

Tänään olen kärsinyt akneen käyttämäni Epiduo-lääkevoiteen sivuvaikutuksista. Naama on santapaperia, tuntuu kuin naama olisi täynnä röpelöistä ihottumaa. Punoittaa, kuumottaa ja kutiaa. Kovasti! Koska en voi enkä aio poistua neljän seinän sisältä ennen tiistaita, äitini kävi puolestani apteekista ostamassa Humektania. Kauhistuttaa jo valmiiksi ajatus siitä, että myöhemmin tänään taas pitää laittaa Epiduoa.

Kunpa vaan jaksaisin keskittyä johonkin, vaikka touhuamaan täällä kotona. Tehtävää olisi kyllä ja niistä voisi postailla mainiosti, mutta ei. Haluaisin virrata ideoita ja inspiraatiota, käydä kierroksilla, kun ympäristö pursuaa kaikkea ihanaa. Mutta sisältöä ei vaan synny ja se harmittaa, sillä mulle ei useinkaan käy niin ettei olisi mitään sanottavaa. Kai se sitten on niin, että kun takki on tyhjä, niin se on tyhjä.


Kaikesta huolimatta haluan toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lukijat! Teitä on jo kutakuinkin kolme ja puoli sataa! Samalla toivottelen levollista viikonloppua kaikille! 

<3 <3 <3

P.S. Huomiseen iltaan asti ehtii vielä osallistua Walldesign.fi arvontaan, osallistumaan pääsee tästä!

32 kommenttia:

 1. Ota rennosti pari päivää, äläkä tee mitään. Kyllä se siitä sitten taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on varmaan tehtävä. Sain myös niin kovan allergisen reaktion aknelääkityksestä, että olen jo kahtena iltana vieraillut päivystyksessä. Yksi syy, miksi musta on mehut poissa. Kiitos kannustuksesta! <3

   Poista
 2. Aina ei tarviikaan olla sanottavaa !! <3 <3

  VastaaPoista
 3. Googletas "manteliöljy+akne". Kuulostaa mahdottomalta toimiakseen, mutta muutama minunkin asiakas on kertonut saaneensa avun akneen manteliöljystä.
  Ei se pullo paljoa maksa mikäli ei toimisikaan, ja olisi ainakin hellävaraisempaa tavaraa iholle kuin nuo lääkevoiteet ja antibiootit joita akneen määrätään.
  Tsemppiä, itsekin pahan aknen pariin kertaan sairastaneena tiedän kuinka rasittava tuo tauti voi olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy jossain kohtaa tutustua aiheeseen. Nyt sain niin pahan allergisen reaktion naamaani noista lääkkeistä, että olen kahtena iltana vieraillut päivystyksessä ja syön vahvoja allergialääkkeitä tämän viikon. Tämän naaman kanssa ei pahemmin ovesta ulos astuta. Kiitos tsempistä!

   Poista
 4. Nyt otat rennosti. Kyllä sitä sisustusjuttuakin sieltä alkaa vielä syntyä. :) Ja mieti - Kosto alkaa viikolla 8! :D Ajattelin heti sua, kun näin telkkarista mainoksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Mä niin odotan Kostoa. <3

   Poista
 5. Kuule murmeli, ei aina tartte jaksaa ja olla innoissaan ja puhkua ideoita :) Takki saa olla tyhjäkin välistä. Mitä jos otat ihan rennosti etkä stressaa yhtään vaikka pari päivää, ei me melkein kolme ja puolisataa täältä mihinkään kadota, vaikka takkisi välillä tyhjenisikin <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te kolme ja puolisataa ootte kyllä päivieni ilo! Mä palaan takaisin vielä entistä ehompana! <3

   Poista
 6. Tsemppiä!<3 Älä tästä stressaa niin kasvotkin paranevat nopeammin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Eiköhän noi vahvat kortisonipitoiset allergialääkkeet ala pian vaikuttamaan, niin lupaili lääkäri, kun päivystyksessä vierailin eilen ja tänään. :)

   Poista
 7. Komppaan edellisiä kommentoijia, ota ihan rennosti ja pidä vaikka pieni tauko sisustusjutuista jos siltä tuntuu, kyllä se inspiraatio taas löytyy kun sen aika on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauko taitaa olla ihan paikallaan. Ehkä postailen jotain, ehkä en. Nyt meen kyllä ihan fiiliksen mukaan enkä nyt kauheesti sairaana (paha allerginen reaktio kasvoissa) jaksakaan keskittyä. Kiitos paljon tuesta. <3

   Poista
 8. Kun takki on tyhjä, niin siitä tietää että kohta se taas täyttyy. :) Ja kun se on täynnä niin sitä inspiraatiota ja virtaa riittää pitkäksi aikaa. Ihanan avoin postaus, tämä on monelle varmasti tuttu juttu, kuten minullekin. Ressit hus pois vaan. <3 Halaukset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos halauksesta, hali takaisin <3 Mä palaan tervehdyttyäni entistä ehompana toivottavasti!

   Poista
 9. Koita ottaa iisisti! Mulle tuli juuri noin parin viikon blogitauko, kun ei vain jotenkin tullut postailtua (postasin sitten tänään). Tauot tekevät välillä hyvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on ollut ihan hyvä fiilis, kun en ole pakottanut itseäni mihinkään. Kiitos tsempistä! :)

   Poista
 10. Voi toista, kyllähän sitä joskus on takki tyhjänä kenellä tahansa. Voimia! Kyllähän toi ihojuttukin vetää mielen matalaksi, minulla on kokemusta atopiasta kasvoissa... Henk. koht. aiheiden rönsyily ei haittaa. ps Jos haluat inspiraatiota, suosittelen Pinterestiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest on kyllä hyvä inspiraatiopaikka! Mulle puski atooppinen paha allerginen reaktio aknelääkityksestä ja nyt sitten vetelen täällä kunnon tujauksia allergialääkitystä ja vietän saikulla koko viikon. Ulos ei ole asiaa. :/ Kiitos tsempistä! :)

   Poista
 11. Tsemppiä! Pienen tauon kun pitää niin ajatus taas virtaa :)

  VastaaPoista
 12. Se, että takki on välillä tyhjä, kuuluu elämään <3 <3 (Sillä on itseasiassa hyvin tärkeä tehtävä luovassa -ja kirjoittamisprosessissa, vaikka olotilana se onkin niin ontto ja tyhjä.)

  Mulla on hyvin usein välillä takki tyhjä!!! Kun tämän hyväksyy, ja antaa sille tilan olla tyhjä, niin uusi voima ja uuden tulo mahdollistuu, ja uutta alkaa kasvamaan ihan huomaamatta jonkin ajan päästä, kun ei vain tee sitä pakko-voimin. Itselläni palautuminen tapahtuu monesti ilman sanoja, tai yksi sana kerrallaan. Ensin monestikin tulevat kuvat ja monen monen hetken päästä vasta sanat. Joskus olen postannutkin lähes "vain" kuvapostauksia, kun sanoja ei juuri ole syntynyt.

  *Välillä mennään, kuljetaan. Välillä pysähdytään. Syödään retkieväät kiven päällä ja hengähdetään. Ja sitten taas mennään ja kuljetaan.*
  Halauksia siulle ihana <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoititpa kauniisti. <3 Tauko voi tehdä ihan hyvää. Ehkä en ole kokonaan postaamatta, mutta niillä eväillä mennään, mitä nyt on takataskussa. :)

   Poista
 13. No annat nyt vain itsellesi aikaa, kyllä me täällä odotellaan <3 tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon niin tottunut postaamaan vähintään kerran päivässä, että tuntuu jotenkin pahalta pitää taukoa/ottaa iisisti. Yritän antaa itelleni nyt aikaa, jotta en pala kokonaan loppuun. Olet ihana. <3

   Poista
 14. Ota vaan rennosti. Bloggaamisen kuuluu olla itselleen mukavaa ja oma blogi on just oma juttu, joten kirjotat sitten taas kun siltä tuntuu <3

  VastaaPoista
 15. Otahan rennosti ja tee sellaisia asioita, joista nautit. Pidä vaikka parin päivän nettitauko, se saattaa kummasti antaa tilaa uusille raikkaille ajatuksille. Ei se ihme ole, että joskus uupuu tällaisen tietotulvan keskellä. Hus pois huoli & murhe <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kannustavista sanoistasi Kerttu! Pieni iisisti ottaminen taitaa olla nyt paikallaan, parempi parannella kasvoja ja sielua, niin voin sitten kevättä kohti olla taas inspiraatiota täynnä. :)

   Poista
 16. Kyllä sitä välillä on takki tyhjä itse kullakin! Ei tästä bloggauksesta kannata mitään ressiä ottaa. Jos tuntuu, että ei ole mitään kirjoitettavaa niin silloin ei ole pakko kirjoittaa :)

  Voimia päiviisi <3

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...