26. helmikuuta 2013

Tunnustuksia

Oon taas monelta blogilta saanut tunnustuksia, joissa kuuluu kertoa asioita itsestään. Olen tunnustanut asioita itsestäni toooosi monta kertaa, mutta ajattelin vielä tunnustella lisää, hih! Haasteen olen saanut seuraavilta blogeilta.


Kiitoksia teille kaikille muistamisesta! :)

Sitten niihin tunnustuksiin...


1. Olen varsinainen jännittäjä. Haluan kovasti tavata uusia ihmisiä esimerkiksi muita bloggaajia, mutta uudet ihmiset ja tilanteet pelottavat niin kovasti, etten uskalla ehdotella tapaamisia ja sitten kun tapaamisia kuitenkin on onnistuttu järkkäämään niin käyn kamalaa taistelua sisälläni, jotta uskallan tapaamisiin lähteä. :D

2. Tällä hetkellä minulla on tummat hiukset, mutta olen alun perin vaalea. Oikea hiusvärini on semmoinen luonnollisen vaalea (maantienharmaa, sanoisivat) ja hiukseni ovat raidalliset ihan luonnostaan.

3. Tämän olen tunnustanut aiemmin, mutta koska siitä on jo aikaa niin kerron uudelleen eli olen todella lyhyt, pituutta löytyy huimat 152 cm. 

4. Inhoan teeskentelyä. Koen vastenmieliseksi jopa erilaisten tilanteiden näyttelemisen. Kaikki tilanteet, joissa pitää olla jotain muuta kuin oma itsensä saavat jonkinlaisen angstin aikaiseksi. Yksi esimerkki voisi olla vaikkapa ensiapukurssi, jonka lopussa on "näyttö", jossa leikitään ensiaputilannetta ja katsotaan mitä kurssilla ollaan opittu. Menikö liian vaikeaksi, vai tajusitteko? ;)

5. Teeskentelyn lisäksi vihaan epäoikeudenmukaisuutta.

6. Sittemmin kun perinteiset Merkkarit palasivat markkinoille, olen jäänyt niihin täydellisesti koukkuun.

7. Rakastan antaa lahjoja. Jos minulla olisi (ja silloin jos on) ylimääräistä rahaa, antaisin jatkuvasti lahjoja läheisilleni sekä muutoin merkityksellisille ihmisille elämässäni. <3

8. Tykkään myös tietenkin saada lahjoja, mutta jostain syystä nolostun saadessani lahjoja. Hassua, mutta totta!


En sen kummemmin tiedä kuka tämän haasteen on jo saanut tai kuinka monta kertaa, mutta antamisen ilosta pistän tämän eteenpäin seuraaville blogeille:

A Place to call Home

Beauty of Life

Bon Bon

Design Mertanen Koti

Home White Home

Valoisaa Vaaleaa

Pöppiksen uusi koti

Oma Koti Valkoinen

Luonnonvalkoinen

Live & Home

Littlebigthings

Kotiovella


18 kommenttia:

 1. Oleppas hyvä :) Olen muuten sinua sentin pitempi :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta!! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan huippua lukea näitä haasteita / tunnustuksia :) Mitenkä mie oon saanu siusta sen kuvan että oot ihan hirveän rohkea ja et jännitä mitään :) Kiitos ihana, miepä raapustelen vastauksia ja säikytän taas ihmisiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä aluksi jännitän ihan hirmuisesti. Sitten jossan kohtaa jännitys laukee. :)

   Poista
 4. Iih, no enhän mä malttanu pyykkei laittaa ku jo piti tulla kurkkimaan :)) ihania tunnustuksiia. Tunsin sinut ja tunnistin itseäni tunnusuksissasi:)))

  Teen tän varmasti jo tänään :)))

  VastaaPoista
 5. Kiitos <3 Mäki oon sen tuhat tunnustusta jo kertonut, mutta saatampa silti ottaa toteutukseen :) Ps. Mä oon sua 2 cm pidempi :)

  VastaaPoista
 6. Kiva lukea näitä haasteita ! Monesti huomaa seuraavansa aika itsensä tapaisten ihmisten blogeja :) Iloa viikkoosi ♥

  VastaaPoista
 7. Pikkuinen Irina, olen ajatellut että olisit pidempi <3 Jännä, miten ihmisestä luo mielikuvan vain lukemien tekstien perusteella :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos tunnustuksesta, tekaisen kun kerkiän :)))

  VastaaPoista
 9. nää oli hauskoja. luin nämä jo aiemmin, mutta jotenkin on nyt viime päivät menneet ilman tietokonetta ja en oo ehtiny edes blogeja lukemaan..

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...