27. helmikuuta 2013

Pöytävalaisimen etsintä alkamassa

Noin kuukauden kuluttua ollaan sellaisessa tilanteessa, että saattaa olla pöytävalaisimelle tarvetta. Kun muutin tähän yksiöön, huokasin helpotuksesta ettei tarvitse alkaa etsimään uutta pöytävalaisinta tai jopa -valaisimia. Kun ei minnekään moinen mahdu, niin jo olemassa oleva lattiavalaisin on riittävä. No, voipi olla niin, että jatkossa sille lattiavalaisimelle ei ole enää tilaa ja on tosiaan hankittava pöytävalaisin. 


Mä en niin ole valmis tähän projektiin, mutta kai se on pakko alkaa katselemaan pöytävalaisimia hieman sillä silmällä. Uskon, että lattiavalaisimen etsiminen voisi olla jopa helpompaa!


Jotenkin vaan tuntuu, että missään ei ole silmää miellyttäviä pöytävalaisimia. Haluan kuitenkin sisustukseen sopivan valaisimen, joka on yksinkertainen eikä turhan krumeluuri. Ja siitä huolimatta siinä pitäisi olla sitä jotain. Kartellin Bourgie ja vastaavat eivät ihan kohtaa makuni kanssa. 

Kuvat: Hobby Hall

Valaisuteho saisi olla yhtä hyvä kuin nykyisessä lattiavalaisimessa, joka on siis lattiaversio tuosta keskimmäisen kuvan valaisimesta. Valaisin on aikoinaan ostettu Ellokselta. Tuollaisena kolmijalkaisena se vaan saattaa jatkossa olla liian iso.


Ja hei, muistakaahan käydä osallistumassa Humantoolin arvontaan täällä ja tykkäämässä blogini kotisivuista Facebookissa, niin osallistutte myös arvontaan. Lisätietoja Facebook-arvonnasta löytyy täältä.16 kommenttia:

 1. Tuo toka pöytävalaisin on aivan täydellinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi persoonallinen! Mä en ole vain varma, haluaisinko kuitenkin jonkun vielä yksinkertaisemman. Vaikeaa! ;)

   Poista
 2. Musta taas kivoja pöytävalaisimia on paljon enemmän kuin lattia :D Tuo eka on hauska, mikä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo eka valaisin on Hobby Hallista ja merkkinä Trio Edison-valaisin. :)

   Poista
  2. Sitä piti vielä kysymäni, että jos lattiavalaisimelle ei ole enää tilaa, niin MIKÄ SEN TILALLE TULEE? :) Ja onkos se kolmijalka sitten myytävänä? Kysyy potentiaalinen ostaja :D

   Poista
  3. Tilalle tulee jotain sellaista, mikä estää mahdollisesti lattiavalaisimen mahtumisen nykyiselle paikalleen. Ja jos siitä joudun kokonaan luopumaan, niin psitän kyllä valaisimen eteenpäin. En tiedä vielä miten homma etenee, mutta ehkä kuukauden päästä olen jo fiksumpi. ;)

   Poista
 3. Olen hakenut kanssa valaisimia yöpöydälle nyt kolme kuukautta. Mieluiten ostaisin vaikka huutonetistä vaan kun ei ole natsannut tai sitten mennyt käsistä. Tuollaiset jotkut vaaleat ja yksinkertaiset, tulevat vastaan kun tulevat. Ainia huono puoli on että monta kirjaa on nyt lukematta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pohtia tarkkaan, millaisen valaisimen haluaa. Ellei osta jotain niin halpista, että voi sitten vaihdella kuin sukkia. ;)

   Poista
 4. Mä olen kattellut tuota ensimmäistä myös :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi viä, must Anttilassa on myös tuota ekaa lamppua, ja just tipahti kuvasto jossa sanottii et -25% kaikki valaisimet!! Siis Anttilas...:)))

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Mä aion nyt kunnolla ja ajan kanssa miettiä tätä valaisinhommaa. Sitten kun ja jos valaisimelle on tarvetta, niin voi olla jo niin keväistä että hirveesti ei valaisimia tarvitse. Hiljaa hyvä tulee. :)

   Poista
 5. Hah! Sulla onkin sit sama probleemi kuin mulla on ollut jo pari kuukautta. Eikä vaan tuu valmista sitten millään. En mitenkään osaa ja pysty päättämään millaisen pöytävalaisimen haluisin...

  Mitäs sun lattiavalaisimen tilalle on tulossa jos soppii kysyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisimen tilalle tulee jotain kivaa. Olen fiksumpi tämänkin asian kanssa ehkä joskus kuukauden päästä. ;)

   Poista
 6. Vinkki <3: Clasulta pöytävalaisin Ella, käyhän katsomassa :)! On yksinkertainen, vähän tuon kakkosen kaltainen, serkku?. Meillä on kaksi sellaista Ellaa ja tosi hyvät on: kiltit, kuuliaiset, antavat hyvän, selkeän ja kauniin valon ja ovat vieläpä tasapainoisen näköisiä, (vaikka ovatkin kolmijalkaisia :=)..) Pysyvät hyvin pystyssä, ovat tukevat, ja hinta vähä yli 20e, eli ei paha.. joko tehdään kaupat :DD, Daralle sama vinkki <3 (ei ollu maksettu mainos :D) Ainiinnn... paitsi tietysti jos tahtoo aitoa designia, niin nuo nyt on sellaisia perustaviksia käsittääkseni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta, pitääpä käydä kurkistelemassa Ohlsonin valikoimaa. Kiitos Soili vinkistä! <3

   Poista
 7. Tuplakuplaa voin ainakin suositella. Valaiseen hyvin, mutta ei häikäise ja kivan näköinen tietysti.=) Simppeli, mutta hauska.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...