28. helmikuuta 2013

Methodin klementiinin tuoksuinen keittiösuihke

Testauksessa on ollut nyt klementiinin tuoksuinen keittiösuihke sekä hajusteeton pyykinpesuaine. Tässä hieman käyttökokemusta Daily Kitchenistä.


Tykkään tästä Daily Kitchen -suihkeesta. Tuoksu on neutraali ja hedelmäinen eikä aiheuta kamalaa katkua, kuten käytössäni ollut Ajax. Markettipesuaineet ovat usein aika tujuja tuoksultaan, mutta tätä keittiösuihketta suihkii ihan mielellään.

Parhaan lopputuloksen saa, kun suihkii ainetta puhdistettaville pinnoille ja kuivaa mikrokuituliinalla. Olen kokeillut muunlaisia liinoja sekä talouspaperia, mutta niistä jää ikävät rannut tiskipöytään. Itselläni tämä toimii puhtauden ylläpitoon parhaiten, isompaan puhdistukseen täytyykin jo käyttää Universal Stonea. Tiskipöytäni on edelleen varsin ikävä, kun pääsee likaantumaan enemmän eikä sen puhdistukseen silloin ihan mikä tahansa tepsikään. Aiheesta olen kertonut enemmän postauksissani Universal Stone vs. tiskipöytä 6-0 ja Ikävä tiskipöytä.

Suositukseni annan siis tälle keittiösuihkeelle, ehdottomasti. Onpa muuten myös ihanan raikkaan värinen tuo neste pullossa, piristysruiske silmillekin. :)


Postaus tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa.


15 kommenttia:

 1. Mäkin suihkin tätä päivittäin...tai ainakin melkein päivittäin ;);)

  VastaaPoista
 2. Miten tää eroaa esimerkiksi niistä Methodin yleispuhdistussuihkeista? Onko tässä joku salainen ainesosa mikä tehoaa keittiötahroihin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rupesin miettimään samaa... Siis jos nyt ajattelee, että koklaa ensin jotain yhtä tuotetta, niin kai ne yleispuhdistussuihkeet käy keittiöönkin, ja mitä eroa niissä ylipäätään on...?

   Poista
  2. Mä olen huono lukemaan INCI-listoja, mutta linkkaanpa teille tiedot keittiösuihkeesta ja verigreipin tuoksuisesta yleispuhdistusaineesta. Jos te osaisitte paremmin niitä tulkita.

   http://eettinenluksus.fi/index.php/method-56/yleissuihkeet/40-method/yleissuihkeet/108-verigreippi

   http://eettinenluksus.fi/index.php/method-56/yleissuihkeet/40-method/yleissuihkeet/238-keittioesuihke

   Voisin ehkä itse kuvitella (huom, siis kuvitella), että keittiösuihkeessa olisi enempi jotain rasvaa poistavaa ainesosaa, mutta itselläni aikanaan ihan Methodin yleispuhdistussuihkekin on pelannut keittiössä kuten muillakin kodin pinnoilla.

   Poista
  3. Ainesosalistan perusteella nämä kaksi tuotetta eroavat vain tuoksultaan.

   Poista
  4. Oho! Nyt en osaakaan enää sitten sanoa mitään. Paitsi että kai se sitten on ihan sama, ottaako keittiöön nimellisesti keittiösuihkeen tai perus yleispuhdistusaineen. :)

   Poista
 3. Sama täällä, tykkään kovasti, kun vaan viitsisi ahkerammin
  suihkutella :) Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
 4. Olis kyllä kivaa päästä kokeilemaan kaikkia erilaisia methodin tuotteita :) tällä hetkellä tosin helposti saatavan ei ole kuin prisman yleispesuaine, vai oliko tiskiaine.. en nyt muista :D Ehkä mä aloitan siitä :D

  Hyvää kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut siitähän on hyvä aloittaa! :)

   Kevään odotusta sullekin, huomenna onkin jo maaliskuu! <3

   Poista
 5. minä tein myös postauksen tällä viikolla näistä methodin tuotteista. mukaan lukien tästä keittiösuihkeesta johon olen oikeen kovasti tykästynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin lukemassa ja todellakin tunnut olevan iloinen kokeilemistasi tuotteista. Ihanaa, onnea vielä voitosta! :)

   Poista
 6. Tuli tuosta tiskipöydästä mieleen, en tiedä mitä muita vinkkejä olet saanut mutta ihan sitruuna, etikka ja ruokasooda sopii loistavasti teräksisen tiskipöydän puhdistamiseen. Tulee kivan kiiltävää jälkeä.

  -Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon Ikävä tiskipöytä -postaukseen sain aika paljon erilaisia vinkkejä. Kiitos vielä näistäkin!

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...