3. helmikuuta 2013

Lisää (lisä)ravinteita

Tänä viikonloppuna pillerikokoelma sai uudet jäsenet omega3:sta ja maitohappobakteereista. C-vitamiinit loppuivat tänään. Hurjasta lisäravinnepillerimäärästä (sanahirviö!) kerroin Pillereitä -postauksessani.

Vichy Antiperspirantti, Lacto Seven maitohappobakteerit, Lysi Omega-3

Tuotteet ostettu Apteekkituotteet.fi -verkkokaupasta.

Kalaöljykapselit ja maitohappobakteerit ovat osa taisteluani hiustenlähtöä vastaan sekä prosessissa kasvojen ihon kunnon parantamiseksi. Naama on taas pahana, onneksi keskiviikkona on vihdoin aika lääkärille.

Muutenkin tulossa pitkiin aikoihin täysi arkiviikko. On tapaamisia, asioidenhoitoa sekä loppuviikosta aloitan erään kolme kuukautta kestävän kurssin/ryhmän/mikälieneekään, joten ei taas hetkeen tekeminen lopu. Voi olla aluksi tosin hieman raskasta, kun ei ole aikoihin ollut säännöllistä arkimenoa. Parissa viikossa siihen tosin varmaan tottuu ja kroppa sopeutuu rytmiin. Onneksi päivät eivät ole pitkiä ja viikkokin vain nelipäiväinen. :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja reipasta alkavaa viikkoa! :)


Sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia:

 1. Syön jatkuvasti omega3 sillä muuten ei pysy iho kunnossa, minulla atooppinen iho ja voin suositella tuota omegaa kyllä kaikille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kaksi päivää takana, aika näyttää! :) Se voi olla, ettei nää lisäravinteet nyt tätä tulehdusta nassusta viekään pois vaan siihen saattaa tarvita sen antibioottikuurin. Mutta jatkossa varmasti erinäiset lisäravinteet voivat olla ihon kuntoa tukemassa.

   Poista
 2. Nuo lisäravinteet jakaa mielipiteitä aika paljon. Itse käytän joitakin ja on kyllä hyötyä ollu monestakin. Nyt täällä menee esim. jopa tuplasti kurkumaa :D Muistanet kurkuman ;). Oon kuullu myös, että tuo omega3 ois hyvä iholle, samoin kylmäpuristettu tyrniöljy. Hyvvää yötä siulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin jättää monivitamiinin pois, kunhan tuo purkki on tyhjä. Kromin saatan jättää myös, ei ainakaan makeanhimoon auta minulla. Ja pari viikkoa on vielä jäljellä Ducrayn lisäravinteita, sitten loppuu nekin. Sinkin, D-vitamiinin, maitohappobakteerit ja omegat taidan jättää käyttöön.

   Kurkuma soittaa hyvin etäisesti kelloa, olenko mä nyt unohtanut sen kurkuman? Missäs siitä oli mainintaa, menisi ikä ja terveys, jos sitä lähtisin jostain tuolta kommenttibokseista etsimään. :D

   Hyvää yötä <3

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...