6. helmikuuta 2013

Aknelääkitys

Lääkärissä käyty ja näillä mennään.


Fucidin-voidetta kaksi kertaa päivässä märkiviin osiin kasvoja, Epiduo iltaisin puhdistetulle iholle ja päälle antibioottia sisäisesti. Äsken otin yhden kokonaisen pillerin ja loput yhdeksän syön niin että otan puolikkaan kahdesti päivässä. 

Saa nähdä, saa nähdä...

Ehkä pinnallista joo, mutta ei paljon nappaisi kulkea ilman meikkivoidetta tällä naamalla... ehkä kuitenkin pitäisi. Niin ja mustikkaa pitäs syödä päivittäin. Hmm! Olo on samaan aikaan sekä toiveikas että pessimistinen.


34 kommenttia:

 1. Mä just mietin sua et mitehän meni??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, miten näillä lähtee homma käyntiin. Kiitos ajatuksesta! :)

   Poista
 2. Voih lisää pillereitä :( Miten nopeasti näiden pitäisi tuottaa tulosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä osasin odottaa sisäistä antibioottikuuria, en tosin ihan noin lyhyttä. ;) Ei ollut mitään puhetta siitä, kuinka nopeasti pitäisi lääkkeiden tuottaa tulosta. Lääkäri oli äärimmäisen ystävällinen ja herttainen, mutta venäläinen enkä ihan kunnolla pystynyt kommunikoimaan hänen kanssa. Toivotti tervetulleeksi (heh) kahden viikon päästä, koska halusi nähdä miten sujuu. En tiedä oliko se pyyntö kontrolliin vai oliko vain lääkärin omia höpinöitä. ;)

   Poista
  2. Anonyymi vihdoinkoin kommentoi... mulle alkoi tulla isoja kovia kipeitä mollukoita kasvoihin. Alan lääkäri määräsi AB-kuurin 2kk ja jouduin hakemaan vielä toisen kuurin. Ja tämä vasta auttoi! Enään ei ole niitä järkkyjä mollukoita tullut, onneksi... Lääkäri sanoi että vaikeita juttuja saada pois. Tsemppiä!

   t-m

   Poista
  3. Tuokin lääkäri oli aluksi määräämässä perinteistä suunympärysihottumaan käytettävää tetrasykliinikuuria, mutta koska olen sille allerginen, niin päädyttiin tuohon toiseen. Toikin kuuluu tetrasykliineihin, mutta ei ole sitä suoraan vaan lähinnä samaa sukua. Kiitoksia tsempeistä t-m! :)

   Poista
 3. Täällä pidetään peukkuja pystyssä <3

  VastaaPoista
 4. Voi ei :( No toivottavasti saat noista nyt apua!

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi, tsemppiä! Munkin pitäis käydä ihoa näyttämässä, jos tää ei tästä ala kummenemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, niin saat siihen asiaan kuuluvaa hoitoa!

   Poista
 6. Onnea matkaan noiden kanssa. Kesällä ihosi on jo tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnentoivotuksista! Mä en ihan usko tuohon, että kesällä ihoni olisi jo kaunis, valitettavasti. Kuuri on aika lyhyt ja lisäksihän mun kasvoissa on se couperosa-ongelmakin, mutta pidetään peukkuja, että edes hieman "siivompaan" kuntoon tulisi näillä voiteilla.

   Poista
 7. Täälläkin peukut pystyssä et rupeis helpottaan! <3

  VastaaPoista
 8. Täällä päässä kanssa taistellaan hormoni näppylöiden kanssa ja ihon kuivuuden kanssa. Toivottavasti noista on apua. Ärsyttävää et vielä aikuisiällä tarvii moisista iho ongelmista kärsiä! :(

  VastaaPoista
 9. Hitsi, toivottavasti saat nyt avun ongelmaan! Voimia <3

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti lääkitys nyt tekisi temput ja saisit ihon kuntoon :)

  Eikä muuten ole yhtään tippaa pinnallista se, että haluaa hoitaa ihosairauksiaan! Toki paljon vieläkin on niitä ihmisiä, jotka jotenkin vähättelevät aknea eivätkä tajua että se on sairaus ja sen hoitokin on sairauden hoitoa. Useinmiten he kuuluvat itse niiden onnekkaiden joukkoon, joilla ei koskaan ole ihossaan ongelmia ollut, eivätkä ehkä kenenkään läheisenkään kautta ole saaneet kokemusta siitä, mitä se on kun naama oikeasti kukkii, kun kyse ei tosiaan ole enää mistään parista pikkunäppylästä... Nämä ihmiset ovat varmasti ihan vilpittömästi hyvää tarkoittavia, mutta minusta kenenkään ei pitäisi joutua huolehtimaan pinnallisuudesta silloin, kun hakee apua sairautensa hoitoon. Ja akne on sairaus siinä missä vaikka allergiat, atopia tai vaikka psoriasis. Jos et pidä pinnallisena ihmistä, joka syö Zyrtekiä keväisin kun heinät alkavat kukkimaan, tai ihmistä joka ravaa lääkärillä psoriasiksen takia, älä silloin edes mieti, että itse olisit yhtään pinnallisemmin vaikuttimin liikenteessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no ei kai se normaalia ole, jos naama on kuin mikäkin kukkaniitty. Mielellään olisi terve iho, mutta tällä mennään nyt. Mieluiten tietty peittäisin ikävyydet tuosta suunympärysalueelta. Kiitos toivotuksista <3

   Poista
  2. Tiedän tunteen! Kyllä on musta ok, jos haluaa meikata aina näppynsä piiloon!! Yhden myös minkä olen huomannut, on tosiaan se, että jättää sokerit ja vehnät pois ruokavaliosta, niin iho voi paljon paremmin :) Tosin helpommin sanottu kuin tehty! t. sokerihiiri

   Poista
  3. Mä en ole nyt hetkeen syönyt leipää ollenkaan ja olen yrittänyt vähentää vehnää. Sokeria en ole pystynyt jättämään, olen armoton herkkupeppu :D

   Poista
 11. Toivottavasti näistä olisi sulle apua! Aikansa se tietysti varmasti ottaa, mutta ehkä suunta on nyt oikeaan päin. :)
  Sinulle olisi pieni haaste: http://zubiscorner.blogspot.fi/2013/02/haaste-lempipaikka-kodissasi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suunta on hyvä! Eteenpäin vaan sano mummo lumessa. ;) Ja kiitos haasteesta <3

   Poista
 12. Itse käytän myös tuota epiduoa ja on toiminut hyvin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkärikin kertoi mulle ihan onnessaan Epiduosta, kehui maasta taivaaseen :D

   Poista
 13. Toivottavasti lääkkeet tehoavat ja saat apua niistä!! Täältähän saa hyviä vinkkejä omaankin iho-ongelmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epiduo-voiteelle ja sisäisesti käytettävälle Doximedille sitten allergisoiduin ja nyt pahimman reaktion ohittaneena kokeilen Avitcid-voidetta. Katsotaan nyt päivä kerrallaan, ehkä jossain kohtaa täytyy vierailla ihotautilääkärillä. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...