23. tammikuuta 2013

Vinkki: Haluatko testata tuotteita ilmaiseksi?

Jos vastasit otsikon kysymykseen myöntävästi, jatka lukemista. :)

Olenkin jo kahteen Buzzador-kampanjaan päässyt osallistumaan. Rekisteröityminen ei maksa mitään ja voi osallistua kampanjoihin, joissa pääsee testaamaan vähän kaikenlaista maan ja taivaan väliltä.


Nyt kannattaa liittyä buzzadoriksi, saa testailla ilmaiseksi erilaisia tuotteita ja tämä vuosi 2013 tuntuu olevan aika mielenkiintoinen kamppanjavuosi. Itse olen osallistunut kahteen kampanjaan ja kivoja ovat olleet molemmat! Jutut kyseisistä kampanjoista löytyvät blogini sivupalkin Tunniste-kohdasta "Buzzador". Ohessa olevasta linkistä pääsee liittymään ja samalla minut merkitään niin sanotuksi suosittelijaksi. :)

Liity tästä, jolloin minut merkitään suosittelijaksi.

Buzzadorina olemisesta voi käydä lukemassa lisää Buzzadorin nettisivuilta.


7 kommenttia:

 1. Hei, mä liityin. Nyt vaan sit odotellaan ja ihmetellään :)

  VastaaPoista
 2. mieki buzzaillu useamman vuoden. Nyt tosin kun luin noita käyttöehtoja viimevuoden lopulla aloin epäröimään siitä verotus asiasta. Mites sie niitä ilmottelet verottajalle???

  VastaaPoista
 3. hei se verohommelikin selvisi. ovat muuttaneet näköjään tuota termistöä tuolla..eli ei siitä itse joudu korvausvastuuseen. Mie jo aattelinki, että on muuten outoa touhua tollanen jos joutuu kustantamaan testaaja nuo verot.

  VastaaPoista
 4. Joo ei mitään verohommeleita oo joo ja vaikka olisi ollutkin niin tuskin mulla kun oon saanut vasta pari pussia kissanruokaa ja rasvaputelin. Sellaiset määrät eivät ole lähelläkään mitään verojuttuja. :D

  VastaaPoista
 5. Moikka Irina! Kiitos kommentista, jonka jätit blogiini. Pahoittelen, koska en saa julkaistua sitä. Se vain hävisi yllättäen johonkin, enkä saa sitä palautettua... :) Voi olla, että poistin tai hylkäsin sen itse, kun räpelsin kännykän kosketusnäytöllä. Täysi mysteeri??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger sekoilee välillä ja kadottelee kommentteja, no problem! Kiva kun tulit kertomaan :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...