24. tammikuuta 2013

Uutuuksia Yves Rocherilla

Iholle
Tutustu Nutritive Vegetal -ihonhoitotuotteisiin täältä


HiuksilleTutustu hiustenhoitotuotteiden uutuuksiin tästä

Henkilökohtaisesti minua kyllä suuresti kiehtoo tuo uusi ihonhoitosarja, ihon kuivuudesta kun kuitenkin kärsin. Oliskohan tuosta saarniuutteesta pehmentämään myös ihon sarveistappeja, jotka keratosis pilariksesta kärsivällä ovat paksuuntuneet... hmmmm! :)


Sisältää mainoslinkkejä

8 kommenttia:

 1. Mä oon kaipaillut kohtuuhintaista, silikonitonta hiusnaamiota. Noita Yvesin uutuusnaamioita voisi kokeilla kunhan vanha XZ naamio loppuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta olisi ihana ostaa jotain kivoja hiustenhoitotuotteita, mutta nyt niille ei ole oikein käyttöä. Hyvä kuitenkin, että noissa ei ole silikonia. :)

   Poista
 2. Harmi kun eivät avaa inci listaa nettisivuilla, ei voi antaa edes mahdollisuutta kun ei tiedä mitä sisältää :( toisaalta ei näissä tieteenkään pelkästään luonnon jauheet pussissa ole. Todella houkutteleva sarja kylläkin! Mullakin on varsinkin pakkaset koetelleet ihoa sen verran että ei oikein mikään riitä kosteuttamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aivan samaa mieltä tuon Incin suhteen, yritin sitä jonkin hetken etsiskellä, mutta ei ole. :/ Positiivista kuitenkin, että noissa hiustuotteissa ei ole silikonia.

   Poista
  2. Mun mielestä myös pitäisi inci olla nettisivuilla. Nyt vaan zoomasin hiusnaamiopurkin kuvaa isommaksi ja hokasin siitä tekstin "silicone free". Parempi sekin tietenkin kuin ei mitään, mutta kyllä incit pitäisi olla kokonaan...

   Poista
  3. Hih, tossahan kuvassaki luki, että 0% silikonia. ;) Mut joo, incit kehiin!

   Poista
  4. Huu, katos, niinpä lukikin! Taas on joku hieman sokea näemmä... ;D

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...