25. tammikuuta 2013

Todellinen yllätyspaketti!

Voi, ette kuulkaa usko!

Eilen postipoika soitti ovikelloa ja sujautti käteeni luukusta mahtumattoman paketin. Siis mitä ihmettä, en mä ollut tilannut mitään sellaista, mikä pitäisi tulla kotitoimituksella. Lähettäjän kohdalla oli tuttu nimi, mutta en edelleenkään keksinyt syytä paketin tulolle. :)

Avasin paketin hämmentyneenä ja meinasin tosissani tipahtaa.


Methodin nestesaippua Orla Kiely-kuosilla! Juuri sellainen, mistä Limited Edition: Orla Kiely + Method -postauksessa kirjoitin. Juuri, kun olin manannut ettei näitä saa Suomesta.Tämä nestesaippua on päärynän ja inkiväärin tuoksuinen. Tuoksu on saippuamaisella tavalla makea ja miellyttävä. Ei kuitenkaan sellainen päärynäsiiderimäinen. Pullo on kaunis ja pirteä päärynäkuvioineen ja kestää katseita. Toivon edelleen, että meillä täällä Suomessakin joku keksisi lähteä tällaiseen yhteistyöhön, jotta saataisiin pirteyttä ja iloa pesuaineputeleihin. :)

Ystäväni S oli siis lukenut postaukseni ja tilannut tämän Californiasta saakka minulle kiittääkseen antamastani avusta sekä tehdäkseni minut iloiseksi. Siinä vasta todellinen enkeli, kiitos. <320 kommenttia:

 1. voi miten ihana ihminen! Tuollaiset pienet asiat kyllä piristää, miten toinen jaksaa nähdä vaivaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Kyllä vaan ihania ihmisia maa päällään kantaa. <3

   Poista
 2. Eikä...iiik! ihan mieletöntä <3 <3 Ihana S ja ihana sie <3 Kuule ihanainen, siivouskaapistamme löytyi sitä 40:60 swipea (joka on nykyisin ilmeisesti 30:60). Mie laitan sulle päivän mittaan s-postia, jookosta?
  Soili DM Koti

  VastaaPoista
 3. <3 <3 <3 <3 Kiva, että oli mieleinen <3 <3 <3 <3

  Kiitokset vain itsellesi kaikesta ihanista maileista <3 <3

  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun "vaivani" ei ollut mitään verrattuna tähän yllätykseen. Kiitos itsellesi <3

   Poista
 4. Voi ihanuus, mulla tuli täällä sun puolesta ilonkyyneleitä poskille. <3 Miten tuollaisia ihmisiä/ystäviä voikin maailmasta löytyä!? Ajattelevaisia ja ihanaisia ilontuojia, ainahan ei ystävyyden tarvitse merkata että paketteja lähetetään, mutta tämä on todella hieno ele paketinlähettäjältä. Vau, ole ylpeä! Yleensä kun ihmisistä paljastuu vain se toinen huonompi puoli, mutta aivan mahtavan ihanaa kuulla että aina se ei ole niin! :)

  Tuo pullo on mielestäni veikeänkaunis, suorastaan söpö :)

  Ihanaa viikonloppua sinulle ja tuolle enkelille myöskin jos sattuupi tätä lukemaan! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tämä on todella hyvä muistutus siitä, että hyviä ja ihaniakin ihmisiä tässä maailmassa on. Sitten jos on paljon nähnyt kaikenlaista, niin tällaiset jutut nousee ihan omaan luokkaansa. Ei pitäisi joutua hämmästelemään, että ihania ihmisiä löytyy maailmasta. <3

   Mukavaa viikonloppua sulle myös :)

   Poista
 5. Ihanaa! S:n kaltaisia ihmisiä pitäisi olla maailmassa enemmän <3 Ihanaa viikonloppua myös sulle :) ps. tuo pullo on ihastuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä meille hyvä esimerkki, mihin ihmisenä kannattaa pyrkiä. Ei sillä, että kaikkien pitäisi olla lahjomassa toisiaan vaan ylipäätään toisen ihmisen huomioon ottaminen sekä ystävällisyys ovat todellakin piirteitä, joita arvostan. <3

   Poista
 6. Ihana yllätys ja mahtava perjantaipostaus! :)

  VastaaPoista
 7. Kiva kun toiset muistaa yllätyksillä, tosi kiva ele. Oikein ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä, pitää ottaa kyllä mallia tällaisista ihmisistä! En siis toki tarkoita, että pitäisi lahjoa koko ajan, mutta siis huomioida toisia ihmisiä ja olla ystävällinen. <3 :)

   Poista
 8. Uskomattoman ihana ylläri! Että maailmasta löytyykin sitten ihania ihmisiä <3
  Ja katso nyt itsekin tuota saippuapulloa! Sehän sopii väritykseltäänkin sulle ja sun kelataisuuteesi kuin nakutettu =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, että maailmassa on tällaisia ihmisiä. Pitäisi olla enemmänkin! Tämä motivoi kyllä itseänikin toisten huomioon ottamisessa. <3 Ja kyllä vaan, puteli on oikein passelin värinen. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...