15. tammikuuta 2013

Tiskipöydän siivous ja somistelua

Tiskipöytä oli päässyt taas aika hurjaan kuntoon, joten tartuin Universal Stoneen ja rättiin.


Tigerista ostettu kolmen kappaleen keittiöliinapaketti pääsi käyttöön ja tahriintumisen vuoksi musta. Sopii hyvin putsaukseen, mutta ei ole vohvelikankaana (100 % puuvillaa) kovin imukykyinen. Saa nähdä paraneeko imukyky pesujen myötä.


Aika ihanteellinen näkymä, puhdas ja tyhjä tiskipöytä!


Nyt kun astianpesuainetabletit eivät sovi enää sisustuksen väreihin (hih!), jemmasin ne viime vuoden lopulla Halpa-Hallista ostettuun pilkulliseen tonkkaan. 


Uudet valkoharmaat patakintaat pääsivät käyttöön. Kintaat ovat Annon mallistoa.
Tavoite: Pidä tiskipöytä mahdollisimman tyhjänä ja siistinä. 

Todellisuudessa se on varmaan kuin pommin jäljiltä taas parin päivän päästä. ;)

Ja hei, tervetuloa kaikki uudet lukijat! <3 300 kirjautuneen lukijan rajapyykki on ylittynyt, joten jossain kohtaa sitten sen kunniaksi uutta arvontaa. Siihen asti käykäähän osallistumassa Figure Twisterin arvontaan, helppo ja yksinkertainen keino saada hieman hyvää kiertoliikettä kroppaan! :) 

Mukavaa tiistaita, täällä on ohjelmassa pyykkäystä sekä reissu Citymarkettiin, josta saa Plussa-kortilla paljon kaikenlaisia ruoka-aineksia eurolla! <3


10 kommenttia:

 1. Oot sie saanu jonkun piristysruiskeen, hihii <3 Vähänkö kiiltää taso wau! Ja vähänkö huiput nuo välitilan laatat *namnam* minäkin tahtoisin valkoiset meille... tuo siun pirtsakkuus nyt tarttu minuun, vaikka oon flunsassa :)
  Soili DM Koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän säilyttää "pirtsakkuuden" tekemällä vain vähän kerrallaan. Tiskipöydän oikealla puolella oleva keittiön laminaattitaso on tupaten täynnä roipetta ja sen siivous olisi seuraavana vuorossa, kunhan inspiroidun. ;)

   Ja stop stop stop, flunssassa levätään joten pidä pirtsakkuus nyt vain sitten henkisellä tasolla siihen asti, että olet parantunut! <3

   Poista
 2. Kyllä se aine tekee ihmeitä :) ihanaa kun on puhdasta, se saa hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä puhdistusaine tuo US kyllä on! Harmi vain, ettei omalla kohdallani ole kaikkia ihmeitä tehnyt, kuten keraamisesta liedestä saanut aiemmin kiroamaani tahraa pois. Muutoin kyllä niin hyvä aine, että tulee pysymään kotini valikoimissa. :)

   Poista
 3. Kylläpä sun tiskipöydästä tulikin taas kiiltävä ja hieno! Eipä silti, kiitos sinun, niin tuli muuten munkin tiskipöydästäni ;) Sain tästä inspiksen jynssätä kerrankin oman tiskipöydän kiiltäväksi. Universal Stonen puutteessa jouduin tyytymään Pirkan hankausnesteeseen, mutta teki tuokin hommansa ihan kelvollisesti... Laitoin muuten sakset pestyyn lasipurkkiin, kuten ne sullakin on. Ja niin, tuon HeiRolin vati-idiksenhän pöllinkin sulta jo aiemmin... ;D Kiitos vaan ideoista ja inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun mun ideat kelpaavat sulle. <3 Olepa hyvä siis!

   Poista
  2. Matkiminen on imartelun vilpittömin muoto... vai miten ne sanoikaan ;D
   Noukin just kaapista vanhan cocis-lasin ja törkkäsin tiskiharjan siihen pystyyn, kun tuli pakkomielle saada kokeilla tuotakin tyyliä. Ennen harja on roikkunut kotoisasti kuivauskaapin ritilässä, enkä nyt just tällä sinisellä sekunnilla parempaakaan kuppia sille löytänyt... ;)

   Poista
  3. Kokeilemalla ja soveltamalla voikin löytää kaikenlaisia kivoja ideoita! :)

   Poista
 4. Ihanan puhdasta:) Innostuin sun patakintaista ja vaihdoin meidän punaiset patalaput marimekon keltaisiin. Lisää kevättä keittiöön:)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...