3. tammikuuta 2013

Sinivalkoinen kimppu

Olin tuossa joulukuun alkupuolella hieman alavireinen, niin jäi esittelemättä kaunis Itsenäisyyspäivän kukkakimppuni ja tuon kuvat näytille nyt, niin jäävät tänne sitten talteen ja muistoksi. Ja onhan tuossa kimpussa muutoinkin hieman kevään tuntua, joten sopii ihastella näin alkuvuodestakin. ;)


Uusia lukijoitakin on tullut taas, ihanaa! Jokainen bloggaaja ainakin ymmärtää sen tunteen, kun käy blogissaan ja huomaa lukijamäärän kasvaneen. Se todellakin lämmittää. Ja ihan tuhottoman kaukana ei myöskään olla enää 300 lukijan rajapyykistä... sitä voisi ehkä jotain arvontaa pistää pystyyn, kun se täyttyy. Vai mitä olette mieltä?! ;) Sillä välin ehtii käydä osallistumassa vielä parhaillaan meneillään olevaan arvontaan, jossa voi voittaa terveydelle hyväksi olevan Humantool-satulaistuimen! (<-- klik!)

Tervetuloa siis kaikki uudet lukijat! <3

10 kommenttia:

 1. MOIKKAA! :):)

  Todella ihana tunne, kun lukijoita tulee lisää. Siinä olet oikeassa <3 <3

  Kysyisin sohvastasi. Kahlasin blogiasi läpi ja huomasin sinulla olevan Anttilan Savannah- sohva ( Tuisku huikkasi mulle )! Oletko ollut tyytyväinen? Onko hintansa väärtti?

  Kivaa päivää sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heippa ihana! :) Sohva on ollut todellakin hintansa väärti, taisin maksaa omastani keväällä 599,- ja suosittelen kyllä. Helposti on tahrat lähteneet, kun niitäkin tietenkin aina välillä tulee. :)

   Poista
  2. BUUHUUU...nyt se on 899 netanttilassa!! Toi 599 kuulostaa vielä kohtuulliselta!!!

   Täytyy tarkkailla, jos menis aleen...

   Poista
  3. Nyt vaan jatkossa tarkkana, josko se vaikka tulevanakin keväänä tulisi alennukseen?! :)

   Poista
 2. Kukkameri ihanaa! Sorry sorry, lisää minut "lukijaksesi" sis +1: olen tällainen näkymätön lukijaparka kaikissa blogeissa. Olen vähän junttieivari kivikaudelta :DDD. Ei kai se haittaa- haittaks se?

  Irina, siulle ois haaste miun blogissa :) (toivottavasti et oo just raivaamassa ja karsimassa haasteita hih.. kääks) Miusta ko haaste oli antoisa ja pohdiskeleva <3

  Soili / Design Mertanen Koti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Soili, jokainen kirjautumatonkin lukija on mulle äärimmäisen tärkeä! Niin sinäkin <3 Se on vaan harmi, että silmä havaitsee kommentoijien lisäksi ne näkyvästi lukijaksi kirjautuneet. Täytyy ehdottomasti yrittää joka päivä muistaa nekin, jotka eivät ole kirjautuneita.

   Käyn kurkkaamassa blogiasi ihan pian, kiitos! <3

   P.S. Ja voithan sä silti itsellesi tehdä Google/Blogger-tunnuksen, jolla voit kirjautua lukijaksi vaikka oma blogisi onkin Bloggerin ulkopuolella. Siis vinkkinä, jos haluat olla suosikkiblogeissasi ns. näkyvä. ;)

   Poista
  2. <3 aaapua miten sellaisen tunnuksen saa tehtyä?? T Soili

   Poista
  3. No hyvä kysymys, eihän sellaista voi muistaa kun oman tekemisestä on ikuisuus! Selviäisköhän jos klikkais sitä lukija-kohtaa?!!

   Poista
 3. Wau, kohta 300 lukijaa! Sun blogisi alkaa olemaan näemmä jo aikamoisen suosittu :) En tosin itse yhtään ihmettele syytä siihen...
  Ja vai että arvontaa? Joo, mukana oon jos sellaisen pystyyn laitat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen 300 lukijan rajapyykin rikkoutumiseen menee varmasti aika kauan, jotenkin nyt on ollut liikkeellä sitä, että tulee lukijoita muutama lisää ja sitten taas lähtee. Sama Facebookin tykkääjien suhteen, pyörii koko ajan tasasesti 100 ja 101 :) Mut pitää alkaa sitä arvontapalkintoa miettimään jo nyt, olisi kiva jos se olisi jotain huisia! ;)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...