7. tammikuuta 2013

Shoppailua ja säilytystä

Viikonloppuna piipahdin shoppailemassa. Tänä vuonna kauppojen alennusmyynnit eivät ole aiheuttaneet juurikaan himoituksia, en vain ole jaksanut käydä alerekkien ja -laatikoiden kimppuun. En muutenkaan ole kaupoissa valikoimien kaivelija vaan kiertelen ympäriinsä ja tutkin vasta, jos sattuu silmiin osumaan jotain kiinnostavaa. Eri asia on, jos etsii jotain tiettyä kuten vaikkapa verhoja tai housuja.Gina Tricotista ostin itselleni mustan tuubihuivin. Käytän harvoin paksuja kaulaliinoja, sillä hikoilen helposti. Yleensä kaulassani syksystä kevääseen on ollut musta pashminahuivi, jonka olen päistä solminut tuubiksi. Nyt olen kimpaantunut aina väärässä paikassa oleviin solmukohtiin ja jotenkin huivi on alkanut tuntumaan nuhjaantuneelta. Hyväkuntoinen se kuitenkin vielä on, joten pyykkikierroksen päätteeksi se pääsee irti solmuistaan ja perinteiseen käyttöön ihan sellaisenaan tai vaikkapa harteille lämmittämään.

Tämä uusi huivi on 100% puuvillaa, sopivan ohuen ja vilpoisen tuntuinen ollessaan kuitenkin kiedottuna tarpeeksi lämmin. Eikä inhottavia painavia solmuja!Anttilasta löytyi sitten loput hankinnat. Pari säilytyskoria puoleen hintaan, melkein samanlaiset kuin Tigerista ostamani Säilytyskorit hatuille, hanskoille ja huiveille. Lisäksi uudet patakintaat (ne tulevat näkymään paremmin muussa yhteydessä myöhemmin) sekä harmaa neulekuvioitu posliininen tuikkukippo. Vielä en tiedä, mitä tuolle tekisin, laittaisinko säilöön ensi joulua varten vaiko jättäisinkö vielä lopputalveksi esille. Kaunishan tuo on ja saisin tuon avulla sitä niin sanottua palmikkoneuletta sisustukseen lopputalveksi, mitä toki ensisijaisesti olen toivonut koristetyynynpäällisen muodossa. ;)

Toinen säilytyskoreista pääsi jo käyttöön. Haaste: Purkkien ja purnukoiden säilytys -postauksessa vilahtanut säilytysongelma tv-tason vieressä on nyt sitten tilapäisesti ratkaistu tällaisella korilla. Parempi vaikkei vielä täydellinen. 

Ennen


TV-tason vasemmalla puolella näkyy ylemmän kuvan kosmetiikan säilytyspaikka.

JälkeenKosmetiikan määrä väheni "olohuonesäilytyksessä" sekä nyt näyttää jotenkin jämptimmältä. Vieläkään ei tietenkään olla ihannetilanteessa, sillä ihannetilanteessa näkyvillä olisi korkeintaan käsirasvaputilo. Mutta koska vasta harjoittelen kaaoksen selättämistä ja järjestyksen ylläpitoa (joo, oikeesti ;)) niin annetaan tämä vielä anteeksi ja ollaan kärsivällisiä.

Toiselle korille on parikin mahdollista käyttötarkoitusta, mutta en ole aivan varma vielä, mitä teen. Ratkaisusta sitten lisää, kun sen teen. :)

Ja heeeeei, taas on muutama lukija tullut, nyt ollaan jo luvussa 289! Wau, tervetuloa vaan! :) 

9 kommenttia:

 1. tuo palmikkoneule kupponen on aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se on myös äärimmäisen suloinen. :) Monta kertaa mä mietin ennen kassalle menoa, josko jättäisin ostamatta, mutta tiesin, että joskus mä vielä katuisin, jos en ostaisi. Eikä 2,50 ollut kovin paha hinta. :)

   Poista
 2. Kivat ostokset :) Ja hei, nyt on paljon parempi toi olkkarin kosmetiikkasäilytys! Voi kun joskus pääsiskin sellaiseen ihanteeseen, että näkyvillä olisi vain käsirasvapurtilo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän siistimmän näköinen nyt. Siinä on hyvä tavoite, että näkyvillä olisi vain käsirasvaputilo. :)

   Poista
 3. Säilytysratkaisut ovat kyllä ainainen päänvaiva, mutta hyvän korin oot löytäny!! Eipä jääny itelleenkään paljoin Aleista käteen tänä vuonna, ehkä en sitten tarvinnu mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika onneton oli tämän vuoden alesaalis kyllä, mutta sehän tarkoittaa, että loppuvuoteen on luvassa enempi sisustusrahaa? Hih, no ei kovin paljon, mutta kattotaan mitä kaikkea tämä uusi ja freesimpi vuosi vielä tuo tullessaan. :)

   Poista
  2. Ja muutaman päivän myöhässä vielä hyvää nimpparia Ruut! :D

   Poista
 4. Ihanat nuo patakintaan!! Kauniin väriset.

  BTW, sohva edelleen 899.ugh.

  Kivaa iltaa :)

  -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Ja kyllä sen sohvan hinta vielä alas tulee kun on ollut alempi ennenkin!

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...