15. tammikuuta 2013

Säilytysvinkki teenjuojille

Bongasinpa tuossa taannoin Clas Ohlsonilla käydessäni kivat teepurkit sekä pussiteelle että irtoteelle.


Aika kivat, eikö? :)


4 kommenttia:

 1. Tollanen purkki pussiteelle olisi kyllä tarpeen. On mulla toki parikin vanhaa peltipurkkia, joissa säilytän pussiteetä, mutta niissä ei ole tuollaisia lokeroita, eli teepussit on sekaisin siellä sisällä. Lisäksi niiden kannet on hieman kuperat, mikä vaikeuttaa päällekkäin pinoamista. Ja juu, eivät varsinaisesti kuosiltaankaan ole mitään mun suosikkeja... Nää Clasun purkit näyttää kyllä kaikin puolin paremmilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin saattanut ostaakin tuollaisen teepusseille tarkoitetun laatikon, ellei mulla olisi jo vastaavanlaista. Oma laatikkoni näkyy postauksessa, jonka linkki on tässä alla.

   http://www.whiteandfresh.fi/2012/11/kynttelikko.html

   Samoin, jos mulla ei olisi noita lasipurkkeja metallisilla kansilla, olisin tuon toisenlaisenkin purnukan irtoteetä varten voinut ostaa. Hitsiläinen sentään! :D

   Poista
  2. Joo, mä olenkin tuota sun pussiteelle tarkoitettua purkkiasi kuolaillut hiljaisesti aiemminkin :) Irtoteet mullakin on kannellisissa lasipurkeissa, joten niille en nyt tartte mitään purkkia. Mutta tuo pussiteepurkki menee kyllä Clasun ostoslistalle :)

   Poista
  3. Mun naapuriin sitten vaan ostoksille! <3 ;)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...