16. tammikuuta 2013

Raikkaat Anno ja Pirta

Kuten kaikki sisustuksesta kiinnostuneet ovat jo varmaan panneet merkille, Keskon Anno Collection on kokenut aika huiman muutoksen ja raikastuksen. Annon tuotteissa löytyy keväälle niin makoisia ja kauniita tuotteita, että melkein hirvittää.Uudistunut Anno-tuotemerkkimme herää alkukevääseen aasialaisista kulttuureista ja luonnosta vaikutteita poimivalla trendillä. Alkukevään ilme rakentuu sitruunankeltaisen, sammuneen mintun, puuterisen nuden ja vaalean laventelin paletilla. 

Aasialaisten perinteiden vaikutus näkyy tuotteissa ja esillepanoissa. Printeissä näkyvät origamitekniikan taitokset ja kolmiokuviot ja aasialaiset kukka-aiheet. 
Kuoseissa kontrastit syntyvät vanhojen aasialaisten vesivärimaalausten innoittamilla pehmeillä liukuvärjäysefekteillä. 

Kerroksellisuus, ohuet materiaalit, läpinäkyvyys ja kevään kirkkaan valon innostamat sävyt ohjaavat Annon kohti kevättä.Kuvassa näkyvää patakinnasta minulla onkin kaksi ja ne vilahtivat Tiskipöydän siivous ja somistelua -postauksessa. Annon astiat ovat myös ihanan pelkistetyn näköisiä ja niistä voisikin saada itselleen kivan astiaston.


Kevään himoitut pastellivärit, pirtsakka keltainen, tasapainottava harmaa sekä kankaista muun muassa pellava ovat hyvin edustettuina mallistossa.

Uudistuneen Pirtan myötä keväälle on tarjolla myös räikeitä ja kirkkaita värejä kuten oranssia, keltaista, vihreää, sinistä ja korallia. Pirta-malliston tuotteista voisikin valita jonkun väriläikän pelkistettyyn valkoiseen sisustukseen.


Pirtan vuoden 2013 avaa valoisuutta ja elämäniloa pursuava trendi. Reippaan muodonmuutoksen kokenut Pirta-tuotemerkki korostaa aitoa sisustamisen iloa. 

Reipas Pirta-mallisto on suunniteltu niille, jotka eivät suhtaudu sisustamiseen liian vakavasti, vaan ottavat sen kepeämmin. Hinnaltaan edullisessa Pirtassa kuoseja yhdistellään vapaasti "mix&match" -tyyliin. 

Kevään Pirta-malliston tuotteet ovat pirteitä ja iloisen värikkäitä. Väripaletissa aukeaa talven jälkeen kevään raikkaassa valossa kylpevän, voimakkaasti kukkaan puhjenneen luonnon sävyt ja pehmeät, pyöreät muodot.Pirta-mallisto Anno Collectionin tapaan on saatavilla Kodin Ykkösestä, Anttiloista ja Citymarketeista sekä kaikkien edellä mainittujen verkkokaupoista.


Kuvat: Kesko


10 kommenttia:

 1. Noi uudet kuosit on kyllä ihanan keväisiä ja raikkaita! Oon hypistellyt niitä aina Anttilassa käydessäni, se kun on meidän kaupungin melkein ainoa sisustuskauppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anno on tosiaan onnistunut ja myös Pirta kaikessa värikkyydessään kiinnostaa. Joutuu ehkä menemään johonkin myymälään kans hipelöimään. :D

   Poista
 2. Anno on todellakin onnistunut uudistuksessa. Meillekin löytyisi tuolta vaikka mitä ihanaa, ihan liikaakin ;)

  Hei, jätit eilen mulle kommenttia. Sain sen sähköpostiin, mutta blogissa ei näy. En mitä mitä siinä on käynyt, bloggerko vaan sekoilee? Ajattelin ilmoittaa ettet luule minun jättäneen sitä tarkoituksella julkaisematta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger ehkä sekoilee, mutta tosi kiva että tulit kertomaan niin en ihmettele kun ei näy! :)

   Poista
 3. Ompas tosiaan onnistunut uudistus Annolta! Pakko mun on kotiuttaa ainakin Siru -mallin keittiöpyyhe, patakinnas ja patalappu harmaana. Noiden hankintaan ei tartte edes kummoisia tekosyitä keksiä, koska uudistunut keittiö tarvitsee sävyyn sopivia pyyhkeitä ja patalappuosasto on muutenkin jo kulahtanutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki hommasin noi patakintaat, kun alkoi käydä uunivuoan ottaminen uunista hieman haasteelliseksi yhdellä patalapulla ja tiskirätillä. :D

   Poista
  2. Hihhii ;D Tiskirätin ohella myös keittiöpyyhe on toki paljasta kättä parempi kun kuumaa vuokaa uunista ottaa. Meillä varsinkin mies käyttää menestyksekkäästi molempia patakintaiden asemesta ;) Ongelmana ei ole se, etteikö ihan oikeita patakintaita, vaikkakin kulahtaneita ja väärän värisiä, olisi riittävästi. Ne vaan tuppaavat meillä olemaan varsin vaeltavaista sorttia, ja löytyvät paikaltaan naulakosta vain harvoin... Sitten kun uunista on ruoka pois saatava, eikä patakintaita näy taas mailla halmeilla, on käytettävä luovuutta ja mielikuvitusta (eli tiskirättiä ja keittiöpyyhettä).

   Niin, ja luonnollisestikin kaikki syy on patakintaissa, ei niiden käyttäjissä ;D
   (Jospa nuo Annot eivät olisi niin karkailuhaluisia...)

   Poista
  3. Onneksi mulla on niin pieni keittiö, ettei siellä kovin pitkälle pääse kintaat vaeltelemaan. :D

   Poista
 4. Tuossa Annossa on kyllä raikkaat värit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kunpa pieneen kotiin mahtuisi useampikin tehosteväri! :D

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...