24. tammikuuta 2013

Lasipurkille käyttöä

Taannoin vaihdoin keittiössä mustan veitsitelineen läpinäkyvään lasipurkkiin, jolla sain hieman kevennettyä näkymää.


Tuossa viimeksi kun keittiössä hääräsin, siirsin ruoantekovälineet Ikean metalliseen purkkiin, olivat laatikossa jotenkin sikinsokin.


Nyt kevensin hieman lisää ja vaihdoin metallipurkin lasiseen. Ehkä tylsää, mutta jälleen kerran jotenkin "ilmavampi" fiilis. 


Aiemmin ei jostain syystä olisi tullut mieleenkään käyttää lasipurkkeja tällaiseen. :)


12 kommenttia:

 1. Hyvä idea nuo lasipurkit. Tykkään tosi paljon. Voisin itsekin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaista, mutta toimii ainakin omaan silmääni. :)

   Poista
 2. Mun täytyy alkaa katselemaan näköjään isompia lasipurkkejakin sillä silmällä ;D Mulla on tuota "välttämätöntä" ruoantekovälinettä nimittäin niin paljon, ettei kovin pieneen purkkiin mahdu. Ja juu, kaikkien niiden lukuisten lastojen ja kapustojen pitää löytyä lieden lähettyviltä omasta purkistaan, muuten mun mies tekee kokkauslakon ja mä kuolen nälkään... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasipurkit on kyllä käytännöllisiä moniin juttuihin. Kirppareilta ja isommista marketeista löytyy kans lasipurkkeja, ihan kohtuuhintaankin.

   Poista
 3. Kiva idea! Kirkas lasi on kyllä ihan kauneinta <3 Mulla on -öö- muutama lasipurkki, ja ihan joutavanpanttina vieläpä. Taidan miekin ne kaivella hyötykäyttöön ennen kuin hermostun ja nakkaan The Lähtevien Läjään ;)

  Dara ei saa kuolla :D äkkiä niitä isoja purkkeja Daran kotiin :D hihii.

  Ja Onnea Onnea Lovelle arpajaisvoitosta <3 <3

  <3 <3 Soili DM Koti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ihana Soili <3 Lasipurkkeihin vois myös rakennella erilaisia somistuksia; koristehiekkaa, kynttilöitä, kukkia, elintarvikkeita... vain taivas on rajana!

   Poista
  2. Voi Soili, älä huoli, en mää mun kokkaavalta mieheltä vanhaa purkkia pois vie, ennenkuin olen uuden keksinyt tilalle ;) Sen verran itsesuojeluvaistoa mulla sentään on :D

   Irinalta näitä ideoita kyllä irtoaa nykyisin ihan solkenaan, mä en pysy enää laskuissa, monesko juttu tää on minkä suunnittelen pölliväni omaankin käyttöön :)

   Poista
  3. Oon ihan otettu tiiäkkö Dara, että tykkäät mun ideoista. En koe itseäni kovin luovaksi tällä "alalla" niin kyllä se vaan tuntuu hyvältä, jos sattuu keksimään jotain itseään miellyttävää ja bonus vielä jos joku muukin tykkää. Tosin en mä lasipurkkien käyttöä ruoanlaittovälineiden säilytyspaikkana ite tietty oo keksinyt. :)

   Poista
 4. Kiva idea nuo lasipurkit jamaljakko on ihana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maljakkona lasipurkki tuokin sellaista pientä särmää kauniin kimpun kanssa. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...