13. tammikuuta 2013

Lahjoja pienille pojille

Joulukuusta helmikuuhun läheisillä lapsilla - kummilapsillani ja heidän sisaruksillaan - on synttäribuumi. :) Taloudellisesti aina hieman tiukka paikka, kun samaan syssyyn osuu tietenkin myös joulu. ;)

Tammikuun alkumetreillä heti on muutaman päivän ikäerolla kaksi ihanaa pientä poikaa, joille on ilo saada ostaa pieni synttärilahjus. Valinta ei ole aina helppo, mutta tänä vuonna valinta oli suhteellisen kivuton ja päätökset syntyi kuin itsestään.

Rakkaalle kummipojalleni löysin Stockmannilta tämän ihanuuden.


Musta pieni Barbapapa, jota on ihana rutistella. Itse yleensä kaupoissa näitä nähdessäni käyn vähän halimassa ja rutistelemassa näitä, ihan pakko! :)

Ihanan kummitytskäni pikkuveljelle valikoitui puolestaan hieman kotimaista designia.
Muurlan emalinen retro Muumimuki, jonka vetoisuus on 2,5dl. Sopii pikkuisen pojan kätösiin ja lisäksi Haisuli ja vihreä väri passaavat myös.

Omasta mielestäni tällä kertaa oikein onnistuneet lahjavalinnat, vaikka itse sanonkin. Seuraavaksi olisi sitten vuorossa toisen kummipojan synttärit sekä helmikuussa sitten kummitytön synttärit.


12 kommenttia:

 1. Ihanat lahjat! Saajat ovat varmaan tosi iloisia :)
  Mulla on muuten tapana paijailla pehmoleluja kaupassa leluosaston läpi kulkiessani... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän päivän sankari tuntui olevan oikein tyytyväinen retromukiinsa. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! Ja tämän päivän sankari olikin tyytyväinen Haisuli-mukiinsa. :)

   Poista
 3. meillä ei lapset suostu juomaan noista emalikupeista. On kuulema liian paksu reuna.. :( nättejähän ne on kuitenkin ni en raaski poiskaan laittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä 2-v. puolestaan ei olisi muusta halunnutkaan tänään juoda. :D

   Poista
 4. Hauska toi haisulimuki :) Olisi niin kiva kerätä lapsillekin jotain omaa sarjaa, jos olisi kaappitilaa hiukan enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin toi on hauska. Niitä Arabian Muumimukeja monilla jo on, joten en uskaltanut ostaa semmoista. Näitä emalisia on kai harvemmin ja toisekseen 2,5dl:n vetoisuus on pikkumiehelle varsin passeli. :)

   Poista
 5. ihanat lahjat.. pikku A:lla on tuo samainen musta barbapapa ja se pelkää sitä ;) itsekin olen ostanut kummilapsille noita emalisia mukeja, ne kun ei mene rikki pudotessaankaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan noita Barbapapoja <3 Ehkä se A:n pelko menee pian ohi, kunhan hieman vielä kasvaa. :) Ja totta, että emalimukit on silleen käytännöllisempiä ettei rikkoontumista tartte pelätä :)

   Poista
 6. Oon ostanut saman mukin kolmevuotiaalle kummipojalleni. Tykkäs kyllä. :) Muurlan tehtaanmyymälästä noita saa edullisesti ja se onkin sopivasti tuossa motarin varrella Turusta Hesaan päin, kun tekee pikku mutkan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minna, pitkästä aikaa! :) Mäkin löysin tuon mukin edullisesti Tarjoustalosta, kympin maksoi. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...