10. tammikuuta 2013

Lahjakortti Ostohyvitykseltä

Minun vuoteni vaihtui tiedolla, että olen voittanut 500 euron Aurinkomatkojen lahjakortin. Ihan kovin paljon parempia uutisia en kai olisi voinut näin vuoden aluksi saada. :)

Kuva: Aurinkomatkat

Kyseessä oli Ostohyvityksen julkaisijakilpailu, jossa tietyn määrän potentiaalisia asiakkaita hankkineet osallistuivat matkalahjakortin arvontaan. Minä mainostin blogissani Ostohyvitystä TradeDoublerin bannereilla sekä tekstilinkeillä ja sain tosiaan - kiitos teidän - potentiaalisia asiakkaita hankittua Ostohyvitykselle.

Kuvittelin, ettei fiilis tästä voisi nousta, mutta olin väärässä. Ostohyvitykseltä otettiin minuun yhteyttä uudelleen ja minulle tarjottiin mahdollisuutta ottaa Aurinkomatkojen lahjakortin sijaan Superlahjakortti.


Hieman tutkailin Presentcard.fi -sivustoa eikä mennyt kovin kauaa, kun tajusin ettei tarjouksesta kannata todellakaan kieltäytyä!

Superlahjakortti käy muun muassa seuraavissa paikoissa


Lisäksi on erilaisia elämyslahjakortteja, kylpylöitä yms.

Kaikki Presentcard-lahjkortit löytyy täältä.

Olen aivan ulalla. En oikein edes ole sisäistänyt, että minulla on lahjakortti, joka käy vaikka missä. En todellakaan tiedä, mitä sillä tekisin. Pää on yhtä sekametelisoppaa, sillä mulla ei ikinä koskaan ole tuollaista lahjakorttia ollut eikä tuollaisella summalla. Ehkä mä sekoan tai jotain. ;)

Voin todellakin suositella mainostamista muillekin bloggaajille. Kyse on kuitenkin lisätienestistä ja pieni extratulo meille sisustajille varmaan olisi tarpeen. Ja kuluuhan sitä rahaa vaatteisiin, kosmetiikkaan, ruokaan ja muihin vapaa-ajan juttuihin. Siinä ehkä se isoin syy mainostukselle. Lisäksi kun siihen yhdistää kaiken sen mukanaan tuoman hyvän, niin näen mainostamisen vain positiivisena juttuna, varsinkin, kun toimii asiallisesti ja muita ihmisiä kunnioittaen, unohtamatta omaa itseään ja moraaliaan. TradeDoublerin ja TradeTrackerin kautta mainostaminen - jotka itselläni on ne pääkumppanuusmarkkinointiyritykset - on tuonut elämääni myös uusia ihmisiä, erilaisia tilaisuuksia sekä uuden oppimista blogimaailmasta, mainonnasta ja markkinoinnista, omasta itsestäni... Niin moni elämän asia kuitenkin kun tiedetysti nivoutuu keskenään.

Mahtava kiitos Ostohyvitykselle tästä kilpailusta. Kyllä se kertoo yrityksestä ja sen toiminnasta paljon, että miten yritys ottaa huomioon asiakkaansa ja yhteistyökumppaninsa. Ja minut yhteistyökumppanina otettiin huomioon tämän kilpailun lisäksi sillä, että minulle tarjottiin tietyn firman lahjakortin lisäksi mahdollisuutta valita myös toinen monipuolisempi  lahjakortti. Ja koska edelleen uskon Ostohyvitykseen, kuten tein jo ennen tätä voittoa, suosittelen sen mainostamista muille bloggaajille sekä myös sinne rekisteröitymistä asiakkaana. Ostohyvityshän on siis sivusto, joka maksaa prosentuaalisen summan tekemistäsi ostoksista niissä verkkokaupoissa, jotka ovat Ostohyvityksessä mukana.

Klikkaa tästä Ostohyvitykseen!

Tämän (ehkä hieman sekavankin) kirjoitukseni myötä kannustan teitä kaikkia ottamaan tilaisuuksista kiinni, mikäli se vaan on mahdollista ja kokeilkaa erilaisia asioita. Koskaan ei tiedä, mitä elämä tuo tullessaan. :)

Kiitos myös, että olette olleet mukana mahdollistamassa tätä kaikkea ja haluan kiittää jokaista kirjautunutta ja kirjautumatonta lukijaa. Kiitos jokaisesta kommentista, jonka olette kiireiltänne ehtineet jättää blogiini. Ilman teitä höpisisin täällä yksinäni tai sitten en olisi jaksanut ehkä edes jatkaa.

Kiitos <3

38 kommenttia:

 1. Vau, onnea Irina! <3 Aivan mahtava uutinen ja tosiaan, sellainen summa tuo jo on, että varmaan hetken saa miettiä, että minne sitä ensin suuntaisi tuhlailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olen kyl aika hämmentynyt enkä tiedä milloin tää iskee tajuntaani.. nyt tuntuu todella epärealistiselta.

   Poista
 2. Vau!! Onnea hirmusesti, olipas kiva yllätys!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiiiitos! Luulin ensin että Ostohyvityksellä huijasivat mua :D

   Poista
 3. Onnea voitostasi! Tuommoset yllätykset on aina superkivoja, mä voitin kerran 800e matkalahjakortin ja pompin ilosta kun sen sain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wauuu, sillä rahalla saa jo ihan hyvän matkankin. :)

   Poista
 4. Onnea voitosta! Hieno juttu ja olet sen ansainnut!
  Mietin tässä alottelevana bloggaajana, että kuinka paljon lukijoita täytyy jo olla jos haluaa alkaa mainostamaan tai saada jotain kontakteja..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ei tarvi olla sen kummemmin lukijoita mainostaakseen, kyllä niit lukijoita sit tulee. :)

   Poista
 5. Ihana uutinen! Varmasti menee hetki asian sisäistämisessä, mutta nyt pääset viimein toteuttamaan niitä juttuja jotka ovat olleet haaveissasi. <3 Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, mut hetken joutuu kyllä sulattelemaan. Mut mä himoitsen jo kaikkea Iittalaa. ;)

   Täällä ollaan bussissa matkalla kohti Turkua. Kivaa päivää sulle myös :)

   Poista
 6. Vitsi! Ihanaaa! Paljon onnea Sulle!!

  VastaaPoista
 7. Vau, aivan mieletöntä, lämpimät onnittelut <3

  VastaaPoista
 8. Wau! Onnea sulle ja muistakin sitten postailla suunnitelmistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muru <3 Yksi suunnitelma onkin jo postausta ja kuvien laittamista vailla valmis :D

   Poista
 9. Oho kommentoin väärällä tilillä, voitko poistaa sen kommentin? :) Superisti onnea!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätin sen julkaisematta. :) Kiitos onnitteluista, onhan tää hieman outoa!

   Poista
 10. Huikeeeeeta!!!!!!
  Tuhannesti onnea ja noin miljoona halausta päälle;)
  Hieno juttu!!!

  terkuin, Frida

  VastaaPoista
 11. Minä olen vaan puhtaasti kateellinen :D Sinuna lähtisin heti reissuun... tai minä lähtisin :D Oijoi. Hieno palkinto!! Onnea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissussa pitäisi olla myös käyttörahaa ja sitä ei ole. Paitsi jos säästäis tietty. :)

   Poista
 12. Ihan huippua!!! Onnea ihan super-paljon <3 <3
  Soili DM Koti

  VastaaPoista
 13. Upeaa Irina!! :) Tuo lahjakortti ei olisi voinut mennä parempaan osoitteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi miten kivasti sanottu! Kieltämättä esim sisustukseen on aika vähän rahaa käytettävissä, jos tuolle on tosiaan tarvetta. Ellen sitt päädy matkustamaan jonnekin. :)

   Poista
 14. Onnea, siis kuinka b u e n o!!<3 nyt voit hommata kaikkea ihanaa mieleistä :) tai matkakin vois olla upee, mut käyttöraha toki ois tarpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas <3 Mulla onkin jo pari ajatusta käyttötavasta. ;)

   Poista
 15. Mahtavaa! Paljon Onnea!
  Nyt jos on mahdollista niin toteuta ne haaveilut joista olet pitkään haaveillut :) Ihminen kun ei saa tälläisiä tilaisuuksia elämässä liian usein;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ulkomaanmatka olisi kyllä yksi haave... Mut ans kattoo ny ;)

   Poista
 16. WAUUUUU!! :):):) ONNEA IRINA! Sä, jos joku olet tämän ansainnut! MIKÄ PIRISTYS :)))))))

  <3

  Kivaa perjantaita :)

  -S-

  ps.vastailin sun haasteeseen blogissani :)

  VastaaPoista
 17. En mä osaa ajatella sitä niin, että olisin ansainnut! Ennemminkin tuntuu vain, että onni oli kohdillaan. Tällä kertaa ;) Hih! Kävinkin lukemassa sun paljastukset nyt, kun pääsin reissusta kotiin ja koneelle. :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...