6. tammikuuta 2013

Kevätkotiin Ellokselta!

En minäkään sitten pystynyt pysymään poissa Elloksen sivuilta. Piti käydä katsomassa, mitä kaikkea kevät heillä pitää sisällään. Muutamia otoksia otin teillekin, hieman kaunista väriä ja hieman käytännöllistä juttua pieneenkin kotiin/tilaan.

Tässä vain osa kivoista tuotteista. Postauksesta olisi tullut kilometrin mittainen, jos olisin kaikki kivat tänne heittänyt. :) Ellos on aikojen saatossa kyllä petrannut todella paljon sisustusosastolla. Ehkä tuolta joutunee jotain kotiuttamaan. :) 

Huom! Nyt myös tilauksen kalleimmata tuotteesta saa 30% alennuksen!

Iskeekö Elloksen kevät teihin?!


Sisältää mainoslinkkejä

10 kommenttia:

 1. mä ihailin niitä mattoja heti kun ilmestyi, niitä missä oli turkoosia ja keltaista ja jotain, mutta olisi pitänyt heti tilata kun nehän oli jo loppuunmyyty. Tilasin mä kyllä sit kaksi sellaista kapeaa. Tervetuloa muuten uuteen blogiini:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on kivoja, mutta isossa mittakaavassa vielä hieman pelottavia. Jollain tyynyllä voisi olla helppo aloittaa. :) Piipahdinkin sun blogissa, uudet alut onkin jotenkin jänniä aina. Onnea uuteen blogiin!

   Poista
 2. Iski ja pahasti... :)

  www.elamankultahippusia.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Itse olen jo lehteä selaillut ja saa nähdä tuleeko tilattua mitään. Mattoja kaipaisin keittiöön kun vanhat alkavat olla jo hyvin huonossa kunnossa, mutta voi olla että päädyn Kodin1 mattoihin.. Olisihan tuolla vaikka mitä kivaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin eilen bongata Anttilasta sitä Pandora-mattoa, jotta olisin saanut hieman kuvaa sen laadusta ja väreistä, mutta ei siellä ollut. :D

   Poista
 4. Kuule, jos sovitaan niin, et mä en saa edes käydä noilla sivuilla? Et jos nyt ensin saisin hankittuu vaikka Ikeasta sen mitä haaveksin ja sitten vasta saan alkaa haaveilee muista? ;D

  VastaaPoista
 5. Samat kuvat Elloksen nettisivuilla ei aiheuttanut minkäänlaista reaktiota, mutta sun blogissa ne iski ja kovaa! Etenkin toi kukkapöytä yrtti-istutuksille idea ja toi upea porrasjakkara :) Meikäläisen pää on omituinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Monesti kyllä esitysympäristöllä on merkitystä, itsekin oon huomannut saman. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...