6. tammikuuta 2013

Humantool-satulaistuimen voittaja

Arvontanumeroita ja osallistujia kirjatessani lueskelin (uudelleen) jättämiänne osallistumiskommentteja ja tein pientä yhteenvetoa Humantool-kokemuksistanne.


Moni istuu tuntikausia päivän aikana ja useampi toivoi parannusta ryhtiin ja keskivartalolihaksiin. Syitä oli monenlaisia: alaselkä-, yläselkä-, niska-, hartia- ja lantiokipuja. Lisäksi moni kaipasi lihaskuntoutusta synnytyksen tai synnytysten jälkeen. Joillain on selässä rakenteellisia vikoja, joillain menneisyydessä jopa onnettomuuksia ja oli joku kokenut minun tavoin myös välilevyongelmia ja -leikkauksen.

Harva loppujen lopuksi oli kuullut Humantoolista tätä ennen saati tutustunut tai kuullut istuimesta. Olenkin todella iloinen, että sain jakaa tätä ilosanomaa lukijoilleni, teille. Joukossa oli muutama, jotka Humantoolia olivat hypistelleet esimerkiksi messuilla, jotkut olivat sitä testanneetkin ja hymyn sain huulilleni, kun jollain oli kaikille halukkaille työpaikalla hankittu Humantoolit. Löytyypä Humantool joltain kotoakin.

Moni tuntui olevan innostunut tästä satulaistuimesta, mutta korkea hinta vaikutti olevan kynnyksenä hankintaan. Minä olin onnekas, että sain tämän blogini kautta, koska en ehkä itsekään olisi tuosta noin vain lähtenyt satsaamaan rahojani tähän täysin tuntemattomaan juttuun. MUTTA! Nyt kun minulla on Humantool-istuimesta kokemusta, niin luopua en siitä aio. Se tulee jatkossa olemaan osa kotini ergonomiaa ja jos se joskus rikkoontuu tai kuluu käytössä puhki, aion todellakin satsata uuteen. Terveys ennen kaikkea, siihen on pyrittävä. On pidettävä omasta kropastaan huolta, sillä sen on jaksettava mukana elämän tuoksinnassa niin kauan kuin minussa henki pihisee. Olen huono kaikessa kehonhuollossa ja yleensäkin fyysisen kunnon ylläpitämisessä, mutta se on vaan homma joka on opeteltava.

Tutustukaa ihmeessä lisää tähän istuimeen ja on Humantoolilla myös selkätukiakin (tuolin selkänojaa vasten laitettavaksi). Suosittelen oman kokemukseni myötä vilpittömästi istuinta. Lisää tietoa löytyy siis Humantoolin nettisivuiltaMutta nyt arvontaan. Osallistumiskommentteja tuli yhteensä 68 kappaletta ja -arpoja 129. Syötin numerot 1-129 random.orgiin ja annoin arvontakoneen puhua puolestaan.


Kone arpoi voittajaksi numeron 94, mikä tarkoittaa sitä, että Humantool-satulaistuimen voitti


Jonna Hoo

seuraavalla kommentilla

3 arvalla mukana! Työni puolesta Humantool on tuttu, itse en ole kyseistä kuitenkaan kähyttänyt. Istun paljon koneella ja lisäksi ompelukoneen edessä istuessa tämä voisi olla hyvä!

Lämpimät onnittelut sinulle Jonna ja iso kiitos kaikille muillekin osallistujille! Joukossa oli kyllä sellaisia kommentteja, että olisin mielelläni muutamalle muullekin arponut istuimen. ;) Laittaisitko Jonna minulle yhteystietosi sähköpostitse blogini sivupalkissa ylhäällä näkyvään sähköpostiosoitteeseen, niin voin toimittaa ne eteenpäin Humantoolille. 

Kiitos myös Humantoolille, että sain mahdollisuuden arpoa istuimen. :)

Uusiakin arvontasuunnitelmia on, ehkä pikemmin kuin osaatte arvatakaan. ;) Uusi vuosi, uudet kujeet on mielessä aika monilla ja niin on myös minulla. Ja jossain tuolla aiemmin puhuinkin, että ainakin sitten kun 300 lukijan rajapyykki rikkoontuu, yritän keksiä jotain arvottavaa sen kunniaksi. 

Nyt kaikille hyvää yötä ja päivä päivältä enemmän valoisia minuutteja! <3


2 kommenttia:

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...