30. tammikuuta 2013

Haaste: In & Out

Alun perin sain tämän haasteen Pöppikseltä ja sittemmin vielä Kotiovella -blogin Jennalta, Beauty Of Life -blogin Lovelta sekä White featherdream -blogin Hannalta. Kiitos teille kaikille muistamisesta!

Haasteen säännöt

In & Out 2013 haasteessa pyydän sinua kertomaan mikä sisustukseen liittyvä asia lyö itsensä läpi ja mikä sen sijaan vaipuu unholaan kuluvan vuoden aikana? Asia voi olla esine, väri tai tyylilaji, pääasia että se liittyy sisustukseen. Kerro valintasi tekstillä, kuvilla ja/tai linkein. Myös yllä oleva haaste-kuva on käytössäsi.

Saatuasi haasteen, kerro vastauksessasi keneltä haasteen sait ja valitse viisi bloggaajaa, kenelle lähetät haasteen eteenpäin. Muista myös käydä kertomassa haastamillesi bloggaajille haasteesta! :)

Tykkään, että tänä vuonna in on edelleen kasvavassa määrin valkoinen pohja sisustuksessa, jota sitten maustetaan kodikkaaksi ja oman näköiseksi muilla väreillä. Perusvärejä ovat harmaa, beige ja musta. Lisäksi sekaan mahtuu perinteisiä kevään pastellivärejä (vanha roosa, viileä minttu) sekä rohkeita ja kirkkaita värejä. Kovassa huudossa tuntuu olevan tällä hetkellä keltainen, turkoosi, oranssi ja sininen.


Puunvärisiä yksityiskohtia tullaan näkemään edelleen, pääosin juuri pienessä mittakaavassa, mutta rohkeimmat saattavat hankkia puunvärisenä myös isompia pintoja. Risuja, lasia ja metallia tullaan varmaan myös yhdistelemään perus pintojen kanssa.

Myös eläminen ja asuminen saa näkyä ihan julkisestikin; petaamattomat tai "huolimattomasti" pedatut sängyt, lehtipinot siellä täällä, ryppyiset (pellavaiset) lakanat jne.Uskon, että out tulee jossain kohtaa olemaan runsaasti kromia ja kimallusta sisältävä sisustus. Vähän blingblingiä varmaan siellä täällä löytyy monestakin kodista, mutta isossa mittakaavassa tämä viime vuoden lopulla yleistynyt tyyli varmaan hiipuu vielä tämän vuoden puolella. 

Siinä omat arveluni, jotka perustuvat pitkälti täällä blogeissa ja eri verkkokaupoissa nähtyyn. Tietoa ja taitoa sisustuksesta minulla ei ole.

Laitan tämän haasteen eteenpäin seuraaville:


16 kommenttia:

 1. Oi kiitos Ihana, rutistukset, halaukset, olen tosi otettu :))))))) <3 <3

  Soili DM Koti

  VastaaPoista
 2. Ihan aiheesta ohi, mutta oli pakko tulla hehkuttamaan.. ..Arvaa, huomasin äsken kolmosella mainoksen: Kosto alkaa helmikuussa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooooooooooh, ihanaa! Mä olen niin odottanut sitä! Kiitos ihana tiedosta! <3 <3

   Poista
 3. Ihania nuo sinun keltaiset väripilkut! =)Sopii hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Keväämmällä sitten muutamia yksityiskohtia lisää. Pitää kato säästää sitä raikasta väriä kevääksi :)

   Poista
 4. jos ei tietoa tai taitoa niin ainakin hyvää värisilmää sulla on :) mä tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hitsi mikä kohteliaisuus, ihan kylmät väreet meni iholla! Kiitos <3

   Poista
 5. Vitsi nää "ohimenevät" kommentit on niiiiin ihania <3 Ja miekin ihan innoissani kirjoittelin vain tuosta omasta onnestani. No nyt varsinaiseen kommenttiin: kivat trendivisiot siulla :)! En uskalla laittaa edelleenkään keltaista meille. Melkein jo hain varastosta yhdet ihanat vanhat keltaiset emalikannun ja maljakon. Mutta ei ihan vielä... Mistä saa rohkeutta keltaisen käyttöön??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, sä oot omalla nimellä! :) Ja sen keltaisen jos haluaa kokeilla, niin nimenomaan johonkin sopivaan paikkaan yksi tai kaksi pientä juttua, joita silmäilemällä sitten huomaa varsin pian miellyttääkö :)

   Poista
 6. Olen niin otettu haasteesta. Olkoon se blogihistoriani ensimmäinen! Kiitos ja halaukset!

  VastaaPoista
 7. Wautsi, toivon että osut oikeaan tuon puunvärin suhteen. Se meinaan merkkaisi sitä, että mä alkaisin olemaan vanhojen kalusteideni kanssa kohta lähes trendien aallonharjalla ;DD (Kivaa toiveajattelua, mutta kukas se kissan hännän nostaa jollei kissa itse :D)
  Ja toisaalta, mikset oikeaan osuisi? Mä ainakin luotan sun väri- ja tyylisilmään kuin vuoreen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, aika painavasti sanottu tuon luottamuksen osalta. Varsinkin, kun mä en kuitenkaan mikään sisustusguru ole. Mutta kiitos <3

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...