23. tammikuuta 2013

Haaste: And that's who I am

Ihana Frida Koti kaupungin laidalla -blogista haastoi minut kertomaan itsestäni ...and that's who I am -sivuston kuvien avulla. Olenkin jo syksyllä parin postauksen verran itsestäni näillä kuvilla kertonut. Alla linkit postauksiin.


Koneelleni on kertynyt näitä juttuja jo tosi paljon, syksystä asti kun niitä olen "kerännyt". ;) Kaikkia en toki tähän laita, mutta varmaan aika paljon näitä kuitenkin nyt tähän tulee... varoitus siis. En toki siis kirjailija ole, mutta koen itseni hyvin pitkälle kirjoittajana varsinkin kun kyse on itseilmaisusta. Olen aina tykännyt kirjoittaa, pienestä asti.Tässä olen kyllä petrannut tosi paljon, onneksi! ;)

Mutta koska olen illanvirkku ja aamuntorkku, tämä toteutuu hyvin harvoin. :D


Amatööri, mutta kuitenkin!


Pelkään kuitenkin salamoita.

Olen aina ollut hyvin ulospäinsuuntautunut.

Ei mulla ihan tällaista sotkua ole eikä ole likaistakaan, mutta en ihan yllä omiin siisteysvaatimuksiini. ;)


Kuvat nappasin koneelta tallennusjärjestyksessä, joten en niitä erityisesti tässä kohtaa miettinyt. Paljastelen joskus sitten taas lisää, olen hieman avoin. ;)14 kommenttia:

 1. Heipsan

  Ihanaa kuulla sinusta itsestäsi näitä kaikkia asioita... Olet ihana ihminen;)
  Jotta totuudet eivät jäisi tähän, niin minulla on sinulle blogissani pieni haaste;)

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
 2. Hirmu moni noista jutuista sopisi muhunkin...

  Mun on nyt ihan pakko hehkuttaa sulle: OLEN OSTANUT SOHVAN!!! Ei se vielä ole kotiin saakka ehtinyt, mutta tilattu ja maksettukin on ja kotiinkuljetus luvattiin n. 6 viikon päähän. Siis ihanaa, nyt mä pääsen eroon tuosta vanhasta räähkästä ja saan uuden ihanan tyylikkään harmaan sohvan!!! Iiiikkkkläääähhhh!!!

  (Kuten huomaat, en ole yhtään yli-innostunut tai mitään sellaista. Hyvin rauhallisesti, suorastaan seesteisesti täällä odottelen sohvaani saapuvaksi...;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa olla innostunut! Ihanaaaaaa, uusi sohva tralalalalala! <3 :)

   Poista
  2. UUUUUUHHHH, mä tuun mukaan!! MÄKIN HALUUN SOHVAAANNN!! Dara, mistä ostit?? Mä oon menossa SU kattomaan omaani!!! YEY!

   Poista
  3. Tää on ollut niin täydellinen päivä!! Sohvafiilis maistui niin ihanalta jo aamulla herätessä ja se arvonta kyllä kruunasi koko komeuden, se oli kuin kirsikka kermakakun päällä ;D

   Maskusta löytyi sohva, ja saatiin tingittyä ihan kiva alennuskin. Normaalihinta sille sohvalle olisi ollut 917€ ja me saatiin se kotiinkuljetuksineen päivineen hintaan 720€. Ja Masku tarjos vielä kahvitkin kaupan päälle ;) Kyllä osasi se myyntitykki hyvin voidella ;D

   Sohvan nimi muuten on Nero. Mä mietin tietenkin heti, että sehän kuvaa just mua... =D

   Poista
 3. Ihana olet <3 Tee lissää näitä, juu :) (...vaikka en ymmärrä puoliakaan heikolla englannillani hehee :DD)
  Pieni sivumaininta.. harmi kun Daralla ei oo omaa blogia, tulisin ja tunkeutuisin heti sinnekin ;)
  Soili DM Koti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon parhaani mukaan yrittänyt houkutella Daraa perustamaan blogin! <3 :)

   Poista
  2. Ja mä yhdyn! DARALLE BLOGI!!

   Poista
  3. Voi teitä murmelit kun te ootte niin söpöjä ja ihania <3

   Pakko mun on vissiin alkaa opettelemaan edes alkeita tässä korkean teknologian ihmeellisessä maailmassa, jotta voisin sen blogin perustaa...
   Voin myöntää olevani ihan melkein virallisesti ja aikuisten oikeasti TDI eli Tietotekniikan Debiili Imbesilli. Esim. joku valokuvien pienentäminen on ihan hepreaa ja jostain kollaasien teosta en uskalla edes haaveilla... Mieheni kyllä varmaan enemmän osaisi, mutta en millään haluaisi pyytää sitä opettamaan mua, kun meille tulee melkein parisuhdekriisi aina kun se hermostuu mun tyhmyyteen jossain vaiheessa ;D

   Poista
  4. Tirsk! :D No sitten vaan harjoittelemaan! Sä voit perustaa blogin ja tehdä sitä suljettuna, harjoituksen vuoksi ja julkaista sen sitten kun alat hieman oppia. :)

   Poista
 4. Kivoja juttuja nää! Mäkin aion tehdä tän piakkoin :):):):)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...