8. tammikuuta 2013

H&M:lta vaatetilaus

Koti-/yöpaidoille alkaa olemaan tarvetta, kun vanhat ovat ajan saatossa nuhjaantuneet. Vietän kotona paljon aikaa ja tykkään satsata kotivaatteisiin, siitäkin huolimatta, että yleensä siirrän arkikäytöstä perus t-paitoja ja leggingssejä kotivaatteiksi. Haaveilen, että voisin kertaheitolla pistää kotivaatevalikoimani kuntoon.


Pari tällaista perus trikoopaitaa kelpaa hyvin kotipaidaksi. Saanpahan pistää pari nuhjaantunutta samalla pois. <3

Lisäksi oli pakko ottaa sovitukseen housut kevääksi ja kesäksi, koska ne maksoi vain vitosen. :D


Toivottavasti ovat yhtä hyvät kuin viime kesänä hankkimani valkoiset chinot. :)

Vielä yritän katsastella kauppojen aleja, josko sieltä löytyisi lisää potentiaalisia kotivaatteita, mutta tässä nyt toistaiseksi tekemäni löydöt.


Kuvat: H&M


4 kommenttia:

 1. Tämä ei nyt tähän aiheeseen liity mutta kyselisin oletko laittanut valkoiseen nahkasohvaan jotakin suoja-ainetta pintaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tehnyt vielä sohvalleni suoja-ainekäsittelyä, vaan sen muutamaan kertaan vain puhdistanut nahalle sopivalla puhdistusaineella. Keväällä ajattelin sohvan kuitenkin käsitellä suoja-aineella. Tähän mennessä siis pysynyt kunnossa näillä toimenpiteillä, sillä nahka on tehtaalla käsitelty suoja-aineella.

   Poista
 2. Pitäisköhän munkin satsata vaihteeksi ihan kotivaatteisiin... Olishan se tietty kivaa, että vaikka ihan vaan kotona öllöileekin, niin ei sentäs aina ihan suohirviötä muistuttaisi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan se kiva, jos olisi kunnon kotivaatteet. Ei niiden mitään merkkivaatteita mulla tarvii tietty olla, mutta vähän harmittaa kun ne on käytössä nuhjaantuneet ja niihin on sitten jo kyllästynytkin, niin sitten kun ne siirtää kotivaatteeksi niin siinä ne edelleen kulkevat mukana. Jos tajusit mitä ajan takaa ;)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...