8. tammikuuta 2013

Figure Twister ja arrrvonta!

Ensin hieman taustaa. Minä siis televisiosta bongasin alun perin Selättimen, jolla kuntoilu näytti mielenkiintoiselta. Kirjottelinkin aiheesta tänne blogiini ja se aiheuttikin aika muhevaa keskustelua kommenttiosiossa. Eräs anonyymi kuitenkin vinkkasi samantyyppisestä laitteesta nimeltä Figure Twister ja tutkittuani asiaa hieman innostuin siitä, lähinnä siinä olevien käsivastusten vuoksi. Hintakin oli kuuleman mukaan edullisempi. Kiitos siis siitä tälle kyseiselle Anonyymille! :)


Figure Twisterillä oltiin valveutuneita ja sain hyvin nopeasti heiltä yhteydenoton, josko haluaisin kokeilla laitetta. Voitte arvata, että tartuin tilaisuuteen. Ajattelin, että jos laite olisi hyvä, niin mielellään siitä teillekin kertoisin. Näillä siis lähdettiin liikkeelle ja jo ennen joulua sain laitteen kotiin.


Laite oli pakattu muoviin, joka vielä yllä olevassa kuvassakin näkyy. Käyttöönotto oli siten helppoa, muovi vain pois, ohjeiden luku papereista ja eikun kokeilemaan.Käsivastusten kahvat ovat pehmoista materiaalia ja istuivat hyvin käteen ilman luisumisia ja lipsumisia.

Itse paketin mukana tuli yksinkertaiset aloitusohjeet, takuuehdot (takuu 1 vuosi) ja lopussa teksti, että tuote on CE-hyväksytty, maahantuojan - AU-Real Oy - tiedot sekä valmistusmaa. Tarkemmat ohjeet sain erillisessä kirjekuoressa (kuva alla) ja olenkin jo ilmoittanut itse pakkauksen osalta niin sanotusta ohjepuutoksesta. Tuossa erikseen saamassani ohjeessa oli kuitenkin jo ihan mukavasti ohjeita kuntoilun aloittamiseksi.

EDIT: Tämä kyseinen malli laitteesta ei ole CE-hyväksytty, vaan hakemus on vasta vireillä. Laite on silti ihan kaikkien lakien ja muiden säännösten mukainen. :)

EDIT 9.1.2013 Figure Twisterin nettisivuille on tullut ohjeet laitteella kuntoiluun. Ohjeet löytyvät nettisivun ylälaidasta kohdasta Ohjeita.


Seuraavassa kuvia sitten itse laitteella seisomisesta, kera ihanien kotivaatteiden. Polvipussit kollareissa ja villasukat jalassa. Normaalisti en kyllä treenaa villasukissa ja paksussa hupparissa. :D No joo, vähän nyt eksyttiin raiteilta, mut takas asiaan. :)Tasapaino pysyi yllättävän hyvin mullakin, vaikka olen muutoin aika tasapainoton. ;) Siinä sitten tovin "twistasin" lanteitani ja täytyy sanoa, että jumaleissön, miten hyvältä tuntui keskivartalon kiertoliike tähän jumiutuneeseen ja kipeään rankaan. Varovasti tosin piti aloittaa, etten vaan venäytä valmiiksi kipeitä paikkoja. Vähän pitää harjotella vielä koordinaatiokykyä, että saa kädet viuhtomaan vastusten kanssa edes jotenkin järkevästi, nyt ei pelannut motoriikka sitten ollenkaan. Olisitte saaneet makiat naurut, jos olisitte nähneet mut täällä twistaamassa ja huitomassa käsivastusten kanssa! :D


Tuossa se nyt on, mahtuu todellakin pieneen tilaan, joten ei aiheuta samanlaisia säilytysongelmia kuin joku kuntopyörä tai crosstrainer, joita olen niitäkin joskus harkinnut kotiin hankittavaksi.

Tykkään ja odotan, että pääsen kokeilemaan kaikenlaisia erilaisia treenitapoja. Varsinkin pakarajumpan kokeileminen kuulostaa jännältä ja tehokkaalta.

Lisää Figure Twisteristä voi käydä kurkistamassa tästä!

Ja sitten pistetään yksi Twisteri arvottavaksi teidän lukijoiden kesken! :)

Mennään tutuiksi ja hyviksi todetuilla arvontasäännöillä:

1 arpa - Kommentti tähän arvontapostaukseen. Olisi myös kiva kuulla, millaisia fiiliksiä tämä Figure Twister teissä aiheuttaa.

2 arpaa - Toisen arvan saat, jos olet kirjautunut julkiseksi lukijakseni Bloggerin kautta. Kirjautuminen on mahdollista blogini sivupalkissa olevasta Lukijat-kohdasta.

3 arpaa - Linkittämällä arvonnan omaan blogiin tai Facebook-sivuille voi ansaita kolmannen arvan. Kerro linkityksestä osallistumiskommentissasi.

Muistakaa kertoa, kuinka monella arvalla osallistutte ja myös, jos olette kirjautuneena lukijana ERI nimimerkillä kuin jolla osallistutte. Anonyymit, muistakaa jättää erottuva nimimerkki, jotta arvontavaiheessa teidät on helppo tunnistaa.

Arvonnan linkitykseen blogeissa voi käyttää alla olevaa kuvaa.


Arvonta alkaa hetimmiten ja päättyy sunnuntaina 27.1.2013 klo 21.

Sitten vaan hurrrjasti onnea kaikille arvontaan! :)


EDIT 9.1.2013: Blogini on tarkoitus olla hyvänmielen paikka niin itselleni kuin lukijoilleni, ei kahden yrityksen sotatanner. Tämä postaus Figure Twisteristä kertoo minun eli yhden ihmisen henkilökohtaisen mielipiteen laitteesta perustuen omiin käsityksiini ja kokemuksiini. Kokemukset ja kommentit FT:stä puolesta ja vastaan ovat edelleenkin tervetulleita, mutta koska en ole töissä Figure Twisterillä saati Selätintä markkinoivalla Wellmenillä, niin jatkossa tuotteiden niin sanotut vikailmoitukset yms. toivon ilmoitettavan asianomaisten yritysten asiakaspalveluihin. Figure Twisteriin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen info (at ) figuretwister.fi ja Selätintä koskevissa asioissa osoitteeseen tommi (at) wellmen.fi. Jatkossa en siis julkaise täällä muuta kuin asiallisesti esitettyjä ajatuksia ja kokemuksia aiheesta sekä arvontaan tulevia osallistumiskommentteja. Aihe siis tältä osin on loppuunkäsitelty. :)

EDIT: Arvonta on päättynyt.

112 kommenttia:

 1. KIVA KIVA :):) Mä olen niin mukana arvonnassa. KOLMELLA :)

  Hymy tuli huulille ku mietin sua siel twistaamassa :)

  VastaaPoista
 2. No joo..meillä herra mehtäläinen sai tälläisen fysikaalisesta lainaan. Nyt tän kanssa temppuiltu tämä kuukausi eli vasta muutama päivä ja kokemukset aikas hyviä. Laina aika päättyy tämän kuun lopussa ja mikäs oliskaan sen mukavampaa kun saatas arvonnan kautta omaksi tälläinen laitos. On hyvä..meillä ainakin veivataan. Kolmella arvalla mukana siis. Linkki arvontaan löytyy blogini oikeasta laidasta..

  VastaaPoista
 3. 2 arpaa :) huikea vekotin..

  VastaaPoista
 4. Erikoinen vekotin. 1 arvalla mukana!

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana. Hmm, voisi toimiakin! Ja sit tai kun kotona ois tuollainen, ehkä olis ihan erilainen motivaatio lähteä karistelemaan kilojakin! Oon kattellu ja miettiny tuota jo aiemminkin, joten ihan nappi-juttu että nyt siitä tuli postaus!

  VastaaPoista
 6. Voi että, tuo ois selälleni just hyvää jumppaa, haluttais päästä testaamaan! Kiva kun esittelit laitetta :)

  Toivotaan, että onni potkaisee - kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 7. Mukana yhdellä arvalla. Tämä näyttäis ihan
  toimivalta jutulta. Tänä talvena, kun säätila
  vaihtuu jatkuvasti on hermosärky vaivannut
  melkein päivittäin ja ulkona saa joko kahlata
  lumessa tai liukastella jäätiköllä. Vois kyllä
  tehdä hyvää jumiutuneelle kropalle.

  VastaaPoista
 8. Mukana kahdella arvalla! Toi Figure Twister vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta. Itsekin keskivartalojumeista kärsivänä haluaisin ehdottomasti kokeilla sitä! Ja suurena plussana se, että tasapainon kanssa pelatessa syvät keskivartalolihakset saavat väkisin treeniä, ne kun tuppaa aina ihmisiltä unohtua :)

  VastaaPoista
 9. Osallistun kahdella arvalla.
  Olisipa kiva ylläri tämä, tähän juuri eilen alkaneeseen vyötärön metsästykseen. Olen selkävaivainen, enkä voi montaakaan liikettä tehdä edistääkseni kuntoutusta ja sitä vyötärön metsästystä. Tämä kuullostaa sellaiselta, jolla minäkin voisin aloittaa pitkästä aikaa hyödyllisen liikunnan.
  -päivi-

  VastaaPoista
 10. Kolmella arvalla mukana,linkitin omaan blogiin :) Itse ostin selättimen äidille joululahjaksi ja sillon tällön olen sillä twistaillu itsekkin. Tämä vois olla itselle aika hyvä :)

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana! :) tosi mielenkiintoinen ja sellainen laite millä oikeasti voisi jopa tulla treenattua! varmasti hyväksi selälleni, joka kipeytyy vauvan kantamisesta.

  VastaaPoista
 12. Osallistun kolmella arvalla, linkitän blogiini.
  Tuollainen olisi hyvä treeniväline minulle joka kärsii useammasta vaivasta. Tasapaino treeniä saisi myös samalla.

  VastaaPoista
 13. Osallistun kolmella arvalla eli kommentoin tähän, olen kirjautunut julkiseksi lukijaksi ja linkitin tämän fb-seinälleni.
  Mä niin haluaisin tämän. Mun kaveri osti isälleen tällaisen joululahjaksi ja kehui tätä todellakin tehokkaaksi ja tosiaan 5+5min. päivässä tekee jo ihmeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Millä nimimerkillä olet kirjautunut lukijakseni? En äsken ainakaan löytänyt tuolta lukijoiden joukosta... tai sitten oon vaan puusilmä? :)

   Poista
  2. Hyvä kun kysyit :) Mä oon onneton törö tän nettimaailman kanssa ja enhän mä ollutkaan kirjautunut lukijaksi tähän blogiin (Nyt olen nimellä Heta) vaan olin kirjautunut Blogloviin.

   Poista
  3. Hieno homma, nyt tosiaan kolme arpaa on sulla. Kyllä sen tekniikan kanssa oppii ajan kanssa toimivaan, tsemppiä! :)

   Poista
 14. Osallistun yhdellä arvalla. Tämä laite kuullostaa sellaiselta, että olisi kohtuu vaivatonta aloittaa twistailu ja selän huoltaminen kotoisasti omassa olohuoneessa vaikkapa tv:tä katsellessa. -Amalia 82-

  VastaaPoista
 15. Osallistun yhdellä arvalla. Vaikuttaa pätevältä laitteelta.

  VastaaPoista
 16. kahdella mukana :) tuota laitetta salaa haaveillut , mutta täytyy katsoa, jos jossain pääsisi kokeilemaan , ennen kuin ostan itselle :)

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla mukana.
  Selättimestä olen nähnyt useita mainoksia esim. televisiossa ja kyllähän se herättää semmoisen halun kokeilla laitetta. Minulla myös tuo selkä vihoittelee hieman, kun selälle raskasta työtä täytyy tehdä. Tässä laitteessa nuo käsille olevat vastukset vaikuttavat hyviltä! Mielelläni kokeilisin ja kehittäisin keskivartaloni lihaksia ja avaisin selän nikamien jumiutumia!

  Varmasti on irina sinulle oikein hyödyllinen tuo vempain! :)

  -Sitruunaperhonen

  VastaaPoista
 18. Aika hauska laite täytyy myöntää.
  Nähnyt mainontaa jossain, mutta en muista missä. :)
  Mutta kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, en löydä sua lukijoiden joukosta! Millä nimimerkillä olet kirjautunut tuonne sivupalkin Lukijat-kohtaan? :)

   Poista
 19. 2 Arpaa ja tästä laitteesta kuulen ensimmäistä kertaa. Vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleeko toinen arpa lukijana olosta vaiko linkityksestä, en meinaan sinuakaan löytänyt lukijoista! :)

   Poista
 20. Design Mertanen Koti: in tollainen vimputin, vau ja kiitos :) Ei vaikuta turhalta, heh, ja se sopisi hyvin meidän kuntotilaan ;) Yhdellä arvalla mukana. <3 Soili

  VastaaPoista
 21. Toihan näyttää mielenkiintoselta! Selättimestä oon kuullu ja nähnykin, mutta tää vaikuttaa mielenkiintosemmalta just noiden käsivastusten takia. Linkitin blogiini, olen lukijana ja kommentoin, siis kolmella arvalla tavoittelen tota näppärän olosta laitosta! :)

  VastaaPoista
 22. Mahtipalkinto, mä myös ihastuin Selättimeen kun sen BB:ssä näin, ja kovasti haaveilin omasta sellaisesta, mutta oli kyllä niin kallis etten oikeasti voinut edes harkita.. Mulla kun kaiki liikuntainnostukset kestää viikosta-kahteen. Tämäkin näyttäisi aivan hyvältä kuntolaitteelta, varmasti sopisi minulle :)
  annu.liina78@gmail.com

  VastaaPoista
 23. OI keskivartalolihat liikkeelle, tahtoo..
  Yhdellä arvalla mukana.
  -Skeit-

  VastaaPoista
 24. kahdella arvalla mukana, tuota vois olla kyllä hauska kokeilla

  VastaaPoista
 25. Kahdella arvalla mukana! Jospa tän avulla löytyis mullekin jostain vyötärö?

  VastaaPoista
 26. Juuri eilen puhuin kaverille että olisi kiva päästä tuollaista kokeilemaan :) Mukana yhdellä arvalla. t.Heidi P.

  VastaaPoista
 27. Yhdellä arvalla mukana! Juttu todellakin innosti kokeilemaan =).

  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Minulla murtui vasen ranne (värttinäluu) pahoin noin kaksi vuotta sitten. Se jätti nivelenlyhentymän ja vaivoja on siis koko käsivarressa, koska jänteet kutistuneet. Tuo laite olisi minulle enemmän kuin tarpeellinen. Kolmella kokeilen arpaonnea, laitan linkin blogini oikeaan sivupalkkiin.

  VastaaPoista
 29. Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta! Pakko joskus kokeilla :D

  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 30. Kolmella arvalla mukana.
  Tämä laite olisi todella kiva tällaiselle elämäntaparemontin aloittelijalle :))

  VastaaPoista
 31. Olen katsellut tätä jo pitempää ja nyt todella toivon että onni suosii. Haluan todella päästä kokeilemaan ja käyttämään!!
  Mukana kolmella arvalla ja jaoin fb:ssa

  VastaaPoista
 32. Olen katsellut tätä jo pitempää ja nyt todella toivon että onni suosii. Haluan todella päästä kokeilemaan ja käyttämään!!
  Mukana kolmella arvalla ja jaoin fb:ssa

  VastaaPoista
 33. Kahdella arvalla mukana! Mua kiinnostaa aina kaikenlaiset liikkumiseen liittyvät vempaimet, joten mielelläni kokeilen jos onni suosii. :)

  VastaaPoista
 34. APUA mikä palkinto! iik! :D mä oon nniiiin mukana ja kaikilla kolmella!

  VastaaPoista
 35. Kuntoiluhullu mamma on mukana yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 36. Auttais tasapainoon??!! Yhdellä arvalla tulee jos on tullakseen ;)

  VastaaPoista
 37. Auttais tasapainoon??!! Yhdellä arvalla tulee jos on tullakseen ;)

  VastaaPoista
 38. Ohjeet oli todela huonot ja ei Figuren laatua kovin hyväksi voi kehua. Ostin Figuren urheilumyymälästä ja siinä ei ollut kyllä mitään pakettia, pelkkä kiristemuovi päällä. Kassalata sain huonot ohjeen. Saisiko niitä ohjeita myös nettiin, kun Figuren facebookissa niitä niin paljon kysellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten jo tekstissäni sanoin, olen omalta osaltani laittanut palautetta mukana tulevien ohjeiden monipuolistamiseksi. Alla lainaus tämän kirjoitukseni kohdasta.

   "Itse paketin mukana tuli yksinkertaiset aloitusohjeet, takuuehdot (takuu 1 vuosi) ja lopussa teksti, että tuote on CE-hyväksytty, maahantuojan - AU-Real Oy - tiedot sekä valmistusmaa. Tarkemmat ohjeet sain erillisessä kirjekuoressa (kuva alla) ja olenkin jo ilmoittanut itse pakkauksen osalta niin sanotusta ohjepuutoksesta. Tuossa erikseen saamassani ohjeessa oli kuitenkin jo ihan mukavasti ohjeita kuntoilun aloittamiseksi."

   Tässä tilanteessa kuin muissakin vastaavissa suosittelen yhteydenottoa valmistajaan tai maahantuojaan, jolloin palaute menee sinne, minne se kuuluukin. Viestiä vain eteenpäin! :)

   Poista
  2. Olen ollut yhteydessä maahantuojaan ja moni muukin on ollut heihin yhteydessä. Luvataan muttei mitään tapahdu. Marraskuussa luvattu ohjeita ja videoita...mutta mitään ei ole sivuille tullut. Tämä on jo asiakkaiden petkuttamista.
   Kyllä ohjeet riittää aloittamiseen, mutta kun on toista kk veivannut samaa liikettä niin vaihtelu virkistäisi.
   Olen kysynyt ohjeita muutamaan otteeseen ja niiden luvataan valmistuvan seuraavalla viikolla, vuodesta en tiedä.

   Tuotteessa ei saa olla CE-merkki hyväksyntää, se on laiton. Vain muutamiin tuoteryhmiin sellainen PITÄÄ laittaa ja liikuntavälineet eivät kuulu tähän ryhmään. (mm. lelut, sähkölaitteet, sairaalavälineet yms.)
   Lainattu ylätekstistä.EDIT: Tämä kyseinen malli laitteesta ei ole CE-hyväksytty, vaan hakemus on vasta vireillä. Laite on silti ihan kaikkien lakien ja muiden säännösten mukainen. :) HUOM! TÄHÄN LAITTEESEEN EI VOI HAKEA CE-hyväksyntää, joten se ei voi olla vireillä. Tuote jossa on määräysten vastainen CE-merkki , sitä ei saa myydä EU:n alueella tai merkki on otettava pakkauksesta pois.
   Selkeä lakiteksti löytyy netistä.

   Seuraavaksi olen kyllä yhteydessä kuluttajaviranomaisiin ja varmasti moni muukin.
   Lukekaa itse Facebookista mitä siellä luvataan ja mitä siellä tapahtuu?

   Uskomatonta huolimattomuutta kyseiseltä maahantuojalta!

   Heidän facebook sivuille on tyrha laittaa kritiikkiä koska ne poistetaan välittömästi. Sielä on ollut monia asiallisia kysymyksiä ja kaikki on siivottu pois. Minulla herää heti epäilys yritystä kohtaan joka ei vastaa asialllisiin kysymyksiin vaan poistaa ne.

   Suivaantunut nainen 60v

   Poista
  3. No onneksi meillä on kuluttajaviranomaispalvelut, joten kannattaa sinne sitten olla yhteydessä, jos on todella tyytymätön. Harmi, että tuote ja palvelu ei ole ollut mieleinen Sinulle.

   Poista
  4. Hei Suivaantunut nainen 60v.

   Ensinnäkin kiitos palautteestasi. Ohjeistusten puuttuminen on ollut asia, joka on häirinnyt meitäkin, mutta onneksi asiaan tulee vihdoinkin odotettu muutos jo vielä tämän viikon aikana. Ymmärrän Sinun ja toistenkin harmituksen, sillä en ole saanut pidettyä lupaksestani tarpeeksi napakasti huolta ja enkä ole ollut asian suhteen "tomerampi". Pahoitteluni tästä.

   Mitä tulee tuohon CE-merkintään : tuomme Suomeen 3 eri mallia, joista yhdessä FigureTwisterissä olevan sähköisen laskurin vuoksi on CE-merkintä. Valitettavasti vääriä käyttöohjeita on mennyt meidänkin valvonnan lävitse jakeluun, mutta virheen huomatessamme olemme korjanneet asian, että tällä mallilla FT-2233 ei ole CE-hyväksyntää. Kirjoitit myös ettei ko. tuotteelle se olisi edes mahdollisuutta saada CE-hyväksyntää. Tämän asian suhteen oikaisen väittämää hieman, sillä kyllä on. Tuotteellemme olemme hakemassa CE-hyväksyntää ja asiasta saamme uutisoitua helmikuussa enemmän. Toivomme, että tuotteemme täyttää juurikin tälle CE-hyväksynnän alle olevien tuotteiden tunnusmerkistön. Peukut siis pystyyn :)

   Paketeistamme ei löydy merkintää ce-hyväksynnästä, vaan nyt oli kyse käyttöohjeesta jossa todellakin oli virheellisesti mainittu CE-hyväksyntä, vaikka tässä mallissa ei tuota laskuria ole. Asiasta olemme myös antaneet kilpailijamme toimesta tehtyyn kyselyyn vastauksen TUKES:lle. Ja heiltä saatujen ohjeiden mukaisesti toimineet myös tässäkin tapauksessa-

   Facebookissa on kyllä ollut kyselyjä ohjeista ja jokaiselle olemme ohjeet laittaneet. Emme ole poistaneet kuin kilpailijamme toimesta tehdyt postaukset.

   Kerroit myös, että olisit laittanut meille viestiä aiheesta. Harmiksemme emme ole viestiäsi saaneet, joten laittaisitko yhteystietosi tulemaan: johanna.koukonen@au.real.fi, niin saadaan korjattua tämä virhe heti :) Ja mielelläni vastaan myös muihinkin kysymyksiisi koskien tuotettamme.

   On todella pahoillani Sinulle aiheuttamastani mielipahasta. Olet oikeassa siinä, että olemme varmasti olleet monessakin asiassa huolimattomia, mutta ilman kritiikkiä ei virheitä osattaisi korjata :) Kiitos siis palautteestasi, meille tämä oli hyvä "heräte". Meillä on ollut niin kova tahto jakaa hyvää oloa ja mieltä eteenpäin, että monikin asia on hoidettu huonosti. Virheistä opitaan - eikös juu!

   Aurinkoisin terveisin,

   Johanna Koukonen
   AU-REal Oy
   Figure Twister maahantuoja

   Poista
 39. Big Brotherissa näin Selättimen mielenkiintoisalta vaikutti ja tekisi mieli kokeilla. Mutta tämähän vaikuttaa paremmalta, ilomielin olen kolmella arvalla olen mukana. Jos onnetar suo niin olisi kerrankin hyvä syy aloittaa kuntoilu.

  VastaaPoista
 40. Kyllä olisi tarpeen, kivat jumit selässä tälläkin hetkellä:P
  Mukana yhdellä arvalla!
  -TeeHoo-

  VastaaPoista
 41. Hei, osallistun kolmella arvalla tähän mahtavaan arvontaan. Juuri tämän "ikuisen" laiduttamisen aloittaneen tämä kuulostaa hyvältä, kotoa ei tarvitse lähteä mihinkään treenaamaan :) Kiireellinen kahden lapsen äiti kun olen..

  VastaaPoista
 42. Ihana arvonta; kolme arpaa mulle.. Vuorotyöt estää säännöllisen harrastamisen kuntosaliryhmissä joten tällainen treenilaite kotona käden ulottuvilla toisi helpotusta selkäsärkyyn ja laihduttamiseen :)

  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista
 43. Nuo käsituet tuntuvat kyllä monipuolistavan laitteen käyttöä aikalailla. Kiinnostava uutuus, olen mieluusti arvonnassa yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 44. Tämä laite olisi ihana voittaa!
  Kotiäidille juuri sopiva!
  Osallistun yhdellä arvalla.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 45. Kolmella mukana arvonnassa!
  Treenikärpäsen puremana mikä tahansa uusi laji on tervetullut. Kotitreeniin kaipailen uusia vitkuttimia ja tämä vaikuttaa tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 46. Kolmella arvalla mukana! Tämähän olisi kiva lisä kuntoiluun, mukavaa vaihtelua ja kuulosti ihan hauskalta lajilta :D

  VastaaPoista
 47. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)10. tammikuuta 2013 klo 10.23

  Mielenkiintoiselta vaikuttaa, parantaisi tasapainoa kuntoilun ohessa. Olen ilmanmuuta kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 48. Mahtava. Tällä saisi raskauden jälkeisen kropan parempaan kuntoon ;) Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 49. Tällä laitteella vois saada eloa "rautakankeen". Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 50. Lukijana kahdella mukaan:D

  Laite on uusi tuttavuus mulle, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 51. Kahdella arvalla mukaan!
  Tästä laitteesta tuli heti mieleen Selättimen mainos, jonka näin ennen joulua. Ajattelin, että laite vaatii varmaan jonkin verran opettelua, ettei lennä laudalta pois :)

  VastaaPoista
 52. Kunpa saisin tämän selän pelastajan!
  tipi83@luukku.com

  VastaaPoista
 53. Kahdella arvalla mukana! :)

  Laite on ihan uusi tuttavuus, joten olis huippua päästä kokeilemaan sitä kotona.

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Oletko kertaakaan kaatunut tai meinannut kaatua?
  Kolmella arvalla mukana, helpottaisi varmaan selkäkipu pienellä päivittäisellä heilumisella.

  VastaaPoista
 55. Laite näyttää houkuttelevalta. Olen mukana kahdella arvalla ja peukut pystyssä :)

  VastaaPoista
 56. Tämähän vaikuttaa ihan käyttökelpoiselta laitteelta.Kahdella arvalla sitä tavoittelemaan.
  t. Eija

  VastaaPoista
 57. Houkutteleva uutuus! :)

  t. Xeve (xeve@hotmail.fi)

  VastaaPoista
 58. Arvonta :)

  T.Nanna

  nannaxxx@Êbastu.net

  VastaaPoista
 59. Olen selätintä kokeillut ja vallan kiva laite, joten tämä varmaan aika samantyyppinen ja tehokas.

  kolmella mukaan.

  mariestrange at hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Tutustuin tähän joskus pari kk sitten ja en uskonut laitteen erikoisuuteen. Vieläkin hieman epäilen, onko vain muovinen härpäkkä hintaahan tällä ei niin hirveästi ole. Mielelläni testaisin ja näkisin onko huuhaata. Nämä kun tahtovat olla sellaisia ohi meneviä ilmiöitä.


  Kolmella arvalla

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 61. ei puhettakaan, että osallistuisin, vaikka olisin varma voitosta. tuollaista rojua en nurkkiini huolisi.

  VastaaPoista
 62. Liityin juuri lukijaksesi, joten kahdella arvalla mukana! Jospa sais sitten tän jumiintuneen selän kuntoon!

  VastaaPoista
 63. Yhdellä arvalla mukana, olisi hauska kokeilla tuommoistakin liikuntamenetelmää ;)
  eeva.alastalo@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Kahdella arvalla mukana! Olisi hauska kyllä päästä testaamaan tätä laitetta :)

  VastaaPoista
 65. Kolmella mukaan, veikeä laite! :)
  Linkitys on blogini oikeassa laidassa.

  VastaaPoista
 66. Kahdella arvalla mukana! Tuolla olisi kiva jumppailla tv-ohjelmia katsellessa :-)

  VastaaPoista
 67. Selkävaivaisena tälle laitteelle olisi varmasti paljon käyttöä.Kahdella arvalla mukana.:)

  VastaaPoista
 68. Kahdella arvalla mukana! Jumiutunut selkä varmasti tykkäisi tästä laitteesta :)

  VastaaPoista
 69. Kahdella arvalla mukana - selkä temppuilee ja vatsamakkarat vaivaa;)

  VastaaPoista
 70. kahdella arvalla mukana,ois kiva kokeilla tota laitetta.

  VastaaPoista
 71. Pöllähdin blogiisi ensi kertaa, mutta en viimeistä :) Yhdellä arvalla mukana kisailemassa.
  t. Aha

  VastaaPoista
 72. Yhdellä arvalla kokeilen onneani.
  Kiva olisi päästä kokeilemaan laitetta. Big Brotherissa näi Selättimen. Tästä innostuisivat varmasti perheemme nuorisokin.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 73. Ilomielin osallistun kolmella arvalla. Ilmeisesti laite todellakin toimii kun monet tuntuvat sitä kehuvan.

  VastaaPoista
 74. Voi, että tuo olis aivan ihana :)

  Osallistun yhdellä arvalla.

  tilda.vanilla@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Olispa kiva päästä kokeilemaan tuota. Säilytysongelmat ovatkin usein niiden isompien jumppa- yms. vehkeiden ongelma. Kolmella mukaan, linkitin blogiini arvonnan! Kivaa alkuvuotta sinulle!

  VastaaPoista
 76. Oi jospa onni suosisi minua ... kolmella mukana tottakai :)

  VastaaPoista
 77. Kuulostaapas näppärältä laitteelta, kokeiluun olis kiva saada :)
  Kahdella arvalla mukana. Lukijana AMS

  VastaaPoista
 78. Tuolle olisi kyllä tarvetta eli liityn lukijaksesi ja saan näin ollen kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 79. Hei, mukana uutena lukijana kahdella arvalla, linkitys ei vielä onnistu multa, hih. Luulen että mulle olis hyötyä tosta laitteesta, sillä selkä on ihan jumissa, ollut jo pitkän aikaa, eiköhän sillä sais liikettä koko kroppaan :)

  VastaaPoista
 80. Yhdellä mukana! kovin mielenkiintoiselta tuntuu laite :)!itsellä menee selkä ihan juntturaan istumatyössä .Tuo varmaan mukavasti virkistäs!

  VastaaPoista
 81. Trallallaa! Tää laite olis aika superi! Tekee mieli alkaa käyttämään sitä kun kuvaa tuijottaa. :)
  Kaksi arpaa. <3

  VastaaPoista
 82. Lukijana mukana. Olen nähnyt ko laitteesta mainoksia ja ajatellut ettei minun tasapainoni riitä sen käyttöön. Mutta jos näin saisin ilmaiseksi niin uskaltaisin kokeillakin ja ehkä se tasapainokin löytyy harjoituksen myötä.

  VastaaPoista
 83. Kolmella arvalla mukana (olen virallinen lukijasi ja just kävin linkittämässä omaan blogiini)! Mielenkiintoiselta vaikuttava laite, mielelläni ottaisin tuon itselleni :)

  VastaaPoista
 84. Kivalta vaikuttaa, uutena lukijana kolmella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 85. Yhdellä arvalla mukaan. Tuolle olisi käyttöä :)

  VastaaPoista
 86. Osallistuisin yhdellä arvalla! Tulisi kyllä tarpeeseen.
  T.Tiramisu

  VastaaPoista
 87. 2 arvalla mukana. Olen ollut hyvin kiinnostunut noista laitteista, kun ensin törmäsin siihen selättimeen. Olisi kiva päästä kokeilemaan laitetta ja nähdä kuinka paljon se myös lisäisi rangan liikkuvuutta.

  VastaaPoista
 88. Osallistun kahdella arvalla, olen lukijana nimimerkillä tiiti66. Minulla ei ole ollut suurempia ongelmia selän kanssa, mutta iän myötä olen ihan viime aikoina huomannut liikkuvuuden vähentyneen oikein vaan reilusti. Nyt taitaa olla korkea aika alkaa tehdä jotain selkärangan liikkuvuuden eteen...

  VastaaPoista
 89. Tätä olisi kiva päästä kokeilemaan.
  minttu47

  VastaaPoista
 90. Osallistun mielenkiintoisen tuotteen arvontaan yhdellä arvalla. Kiva olisi päästä kokeilemaan, vaikka itseäkin pikkaisen huolestuttaa tuo oman tasapainottelukyky..
  ahlfors(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 91. Tällaisesta en ole ennen kuullutkaan. Yhdellä arvalla mukana.

  Lissu

  VastaaPoista
 92. enpä ole kokeillut, voisi kai olla tehokas kun tv:tä katsoo. Mukana 2 arvalla. jos vielä ehdin.

  VastaaPoista
 93. IIKS, äkkiä yhellä arvalla mukaan! oiskohan tuossa vastaus mun selkäongelmiin!

  VastaaPoista
 94. hdellä arvalla mukana
  -ruuturaita-

  VastaaPoista
 95. Kahdella arvalla mukana!

  Aloittelin kuntoilun uudelleen pitkän tauon jälkeen. Tämä sopisi erittäin hyvin kuntoiluun pienen lapsen kanssa kotona! Kokeilemisen arvoinen juttu varmasti!!!

  VastaaPoista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...