18. tammikuuta 2013

Dove Pure & Sensitive Body Lotion

Buzzadorina pääsin testaamaan - monen muun tavoin - Doven Pure & Sensitive sarjan vartalorasvaa. Itselleni testailuun sain 200ml:n putilon ja eteenpäin annettavaksi kahdeksan pienempää putiloa. Kaikki pikkuiset menivät ystäville ja sukulaisilleni ja vastaanotto oli myönteistä.


Kyseessä on hyvällä tavalla "hajuton ja mauton" tuote, sillä rasvassa ei ole hajusteita. Koostumus on kevyt ja olikin aika jännä siirtyä käyttämään tätä Dovea, kun olin juuri käyttänyt The Body Shopin vartalovoita, joka on todella paksua ja täyteläistä. Näin ollen hieman jännitin, että niinköhän kosteuttaa tarpeeksi. Pure & Sensitive on tarkoitettu herkälle ja kuivalle iholle, sellaiselle juurikin kuin minun ihoni on.


Olen käyttänyt rasvaa aina käydessäni suihkussa. Ihoni on ollut tyytyväinen tähän rasvaan ja sen kosteutusteho on ollut riittävä keveydestä huolimatta. Jos tämä ei olisi kuivalle iholleni tarpeeksi, olisi ihoni jo ilmoitellut asiasta kutinalla. 

Pure & Sensitive sarjan tuotteissa ei ole hajusteiden lisäksi myöskään parabeenejä, paitsi tässä nimenomaisessa 200ml:n vartalorasvassa. Tuotteen esitettä lukiessani tavasin moneen kertaan tuoteselosteet ja kaikkien muiden tuotteiden kohdalla sanottiin "ei parabeenejä". Tässä ei ollut moista mainintaa ja erään toisen buzzadorin blogista löysinkin maininnan, että tässä niitä parabeenejä on. Miksi ihmeessä sarjan muissa tuotteissa ei ole, mutta tässä on? Minun mielestäni tämä on selkeä miinus ja jotenkin pilaa sen "ei parabeenejä" fiiliksen sarjan muistakin tuotteista. Itse olen tässä ajan saatossa siirtymässä - ainakin yritän - luonnonkosmetiikkaan tai ainakin tuotteisiin, joissa ikäviä lisäaineita olisi mahdollisimman vähän. Ja parabeenit ovat yksi tällainen seikka, jota tuotteissa tarkastelen. Se on kuitenkin hyvä, että nämä sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.


Tämän Dove Pure & Sensitive Body Lotionin (200ml) suositushinta on 4,60 €. Itsestäni se tuntuu jotenkin korkeahkolta hinnalta. Vaikka rasva on ollut minulle ihan passeli, niin en silti kokenut mitään erityistä hurmiota tästä ja siksi en ehkä tuotetta ostaisi. Lisäksi tietty se parabeenien olemassaolo vaikuttaa. Käytän kuitenkin mielellään tämän testiputelin loppuun ja heille, jotka kelpuuttavat niin sanotut markettituotteet ja joille parabeenit eivät ole kynnyskysymys voin tätä suositella kyllä. Ihan passelihan tämä on. :)


Muut tuotesarjan parabeenittömät tuotteet ovat Roll-on deodorantti, suihkusaippua, Deo spray deodorantti sekä käsisaippua (palasaippua).


Lisää Buzzadorista voi lukea täältä ja jos kiinnostuit, niin mukaan pääset klikkaamalla tästä. Olisi kiva, jos tätä kautta hommaan päädyt mukaan, niin käyttäisit minua suosittelijana. Buzzador-nimeni on Inanaa.3 kommenttia:

 1. Se on jännä kun monia kosmetiikkasarjoja mainostetaan parabeenittomana, mutta sitten joissakin on. Parabeeneja käytetään oikeastaan vaan rasvoihin saamaan sen kevyen kosteusvoiteen koostumuksen. Shampoissa, suihkusaippuoissa ja kasvovesissä on helppo kerätä luonnonmukaisuuden mainetta parabeenittomuudella kun näihin tuotteisiin sitä harvemmin tarvitsee lisätä muutenkaan. Siksi etenkin voiteiden kanssa on oltava tarkkana inci-listan eli "sisällysluettelon" kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vau, tosi paljon kiitoksia! Oli ihan uusi juttu mulle tämä. :)

   Poista
 2. Body Batter is the most essential thing for our skin.Body Batter is protect our skin. It's make a man very handsome. So we are everyday use Body Batter.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...