7. tammikuuta 2013

Canon PowerShot N White

Waude, mikä uutuus tulossa Canonilta myyntiin huhtikuussa (2013)!

Tämä herätti mielenkiintoni värivaihtoehtojen, pienen kokonsa vuoksi sekä siksi, että nykyään - kuten monesti tähän mennessä - kuvaan blogiini vain ja ainoastaan puhelimellani, joka on HTC One X. Tässä uutukaisessa PowerShot N:ssä yhdistyy siis laadukas pokkari ja mobiiliominaisuudet.Kamerasta ja tekniikasta jotain ymmärtävät voivat käydä tutustumassa tarkemmin tähän uutuuteen Canonin sivuilta.

Minä tunnustan ihan suoraan, että en ymmärrä tekniikasta tuon taivaallistakaan, muutamia pikkuisia juttuja lukuunottamatta. Tämä kamera kuitenkin herätti mielenkiintoni välittömästi, joten ajattelin sen siksi teille jakaa. Ja onhan tämä valkoinen! ;) No, löytyy tätä perus mustanakin. 

Sen uskallan sanoa, että kunnon digijärkkäriä tämä ei varmasti ikinä voita, mutta mitä olette (varsinkin te tekniikasta jotain ymmärtävät) mieltä, kuinka laadukkaita blogikuvia tällä saisi ja suosittelisitteko ainoaksi kameraksi? Vai kannattaako ihan suosiolla jatkaa järkkäristä haaveilua? ;)


Kuvat: Canon

2 kommenttia:

  1. Hieman korkea kyllä tuonsuositushinta, sillä kun saa jo esim pen-minijärkkärin... Mutta söpöhän tuo on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samalla hinnalla voi saada hieman vanhempi runkoisen EOS-sarjan järkkärinkin... mutta oikeassa oot, tosi söpö toi on :D

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...