30. joulukuuta 2012

Varastoon

Korjasin joulun pois jo Tapaninpäivänä, kuten aiemmin kerroinkin. Koristeet makasivat tuossa eteisen lattialla tähän asti, osa pakattuina ja osa vaan läntättyinä pinoon. Päätin, että kun vuosi vaihtuu, kodissa ei varastoon meneviä näkyviä pinoja ja laatikoita enää ole vaan ne on saatava pois eteisestä ennen sitä. Normaali ihminen tosin olisi jo pistänyt ne pakettiin ja pois siivotessaan, mutta mä olen niin laiska, että siksi päätyivät vaan yhteen isoon läjään odottamaan pakkausinspiraatiota. ;)


Koristeet ovat tämän sesongin aikana lisääntyneet myöskin, sillä kannoin ennen joulua varastosta tuon punaisen kassin ja nyt vien sinne takaisin nuo kolme kassillista. ;) Samalla varastoon joutaa jo pidemmän hetken eteisessä lojunut laatikko, johon tungin varastoon joutavaa kamaa, kuten kirjoja yms. 

Ajattelin aloittaa seuraavan vuoden pitkälti samalla teemalla eli tavaran raivauksella, joka on tässä uudessa kodissa jäänyt hieman puolitiehen.


4 kommenttia:

 1. Meilläkin heitettiin kuusi jo ulos ovesta. Ihan hieno se on joulupyhät pitää, mutta sen jälkeen heittää unholaan. Nyt alan seuraamaan päivien pitenemistä ja odotan innolla kevättä. Olen valon lapsi.

  Hyvää Uutta Vuotta 2013.

  VastaaPoista
 2. Uusi vuosi aiheuttaa täälläkin suurta viehätystä. Hyvää uutta vuotta sullekin. :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin odotan kovasti inspistä että sais joulukoristeet ja joulukuusen vekka :D Et haluais tulla tekemään sitä mun puolesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kun tuntui että omakin homma oli työn ja tuskan takana :D Mut nyt on laatikot kiltisti varastossa. <3 Tsemppiä sinne samaan projektiin. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...