1. joulukuuta 2012

Tonttu-kaveri

Huopatonttu -postauksessa esittelemäni Kokkolan Minimanista ostettu tonttunen sai pari viikkoa sitten Lahden Kärkkäiseltä kaverin. Tämä tonttu-kaveri on hieman pienempi kuin ensimmäinen ja väriltään musta-harmaa.
Nyt mulla on todellinen tonttuperhe, kun näiden kaveriksi sain vielä ystävältäni mustavalkoisen tontun, joka näki täällä blogissa päivänvalon Lahja ystävältä ❤ -postauksessa.


Täytyy tunnustaa, että olen ihan oikeasti mennyt ihastumaan näihin tämän tyyppisiin hassun näköisiin 'lakki silmillä' tonttuihin. Ihastus on syntynyt ihan vahingossa, huomaan vain ajattelevani, että näitä voisi oikeasti olla enempikin. Ehkä nää jotenkin kuvastaa jollain tapaa omaa itseään, fiilistä ja asennetta.  Lähinnä se, että elämä ei ole niin kamalan vakavaa koko ajan ja pitää muistaa höpsötellä aina välillä. :)

Minä ja tonttuset täältä toivotellaan kivvvaaa lauantaita!

6 kommenttia:

 1. Ihania, katsoin juuri tänään samaa tonttua Kärkkäisellä, mutta en sitten kuitenkaan ostanut, kun muistelin että tiimarin tonttu oli vähän pulskempi ja hauskempi. Mutta en ole varma ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiimariin stten vaan tutkailemaan ja takas Kärkkäiselle, jos ei ollutkaan kivampi! Täytyyhän tontun kumminkin olla söpö! ;)

   Poista
 2. Kivaa lauantaita sinnekin! Minäkin haluan tuollaisen! Ihana tyyppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä hankkimaan niin saatte tonttusia nurkkiin! :)

   Poista
 3. Täytyy myöntää, nämä on aika söpöjä! Meille en silti ottaisi, tavaraa on nykyiselläänkin ihan tarpeeksi. Ne näyttäisivät hölmöltä kaiken keskellä, mutta sinun selkeälinjaisessa varmasti pääsevät oikeuksiinsa =)

  | mustikkasmoothie.blogspot.com |

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja ai miten kivalta nää näyttää sisustuksessa sitten, kun mulla oikeasti on tavarat jotakuinkin paikoillaan. ;D

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...