30. joulukuuta 2012

Tapoja seurata White & Fresh -blogia

Ajattelin tehdä tällaisen oman postauksen eri tavoista, miten blogiani voi seurata. Seuraamistavat löytyvät blogini oikeasta sivupalkista, mutta tässä ne kaikki koosteena.

Aina voi kirjautua blogini lukijaksi Lukijat-kohdasta sieltä samaisesta sivupalkista ja vaikkapa lukea Bloggerin lukulistan avulla blogiani ja toki muitakin suosikkejaan. Lukijaksi kirjautuminen ei tietenkään ole millään tavoin pakollista, mutta se (kirjautuminen) kuitenkin viestittää minulle sitä, että blogiani tosiaan luetaan ja olen ns. oikealla tiellä blogini kanssa. Lukijaksi kirjautuminen on siis hyvä keino viestittää bloggaajalle, että "täällä ollaan!". :)


Blogini postauksen päivittyvät myös aina Facebookiin. Lisäksi heittelen sinne välillä vähän muutakin, kuten kivoja kuvia ja vinkkejä. Itse tykkään seurata blogeja FB:n kautta, sillä arkeeni liittyviä asioita hoidan paljon siellä niin oleellinen osa päivääni on myös suosikkiblogini. Facebookissa White & Freshia voi seurata klikkaamalla tästä.


Bloglovinin kautta blogiani pääsee seuraamaan klikkaamalla tästä tai blogini sivupalkista. Itse seuraan Facebookin lisäksi suosikkejani juuri Bloglovinin kautta.

Myös Blogilistaa voi käyttää ja blogilistaan pääsee klikkaamalla tästäItse en oikein tiedä, miten systeemi pelaa ja miten sinne kirjaudutaan suosikkiblogejaan lukemaan, koska tosiaan itse suosin Bloglovinia. Tietääkö joku muu Blogilistasta enempi kuin minä?


Käytän myös Instagramia ja sinne kuvailen kaikenlaisia hetkiä. Nimimerkkini on irinainanaa ja nimeä klikkaamalla pääset seurailemaan touhujani. 


Lisäksi minut voi bongata myös Pinterestistä nimimerkillä White & Fresh 


Viimeisenä mutta ei vähäisempänä, minuun voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse. Mikä sitten askarruttaa tai jos on jotain toiveita tai mitä ikinä niin sivupalkistakin löytyvä osoite whiteandfresh at gmail com tavoittaa. :)


Lisäksi blogin voi tilata RSS-syötteenä, mitä ikinä se tarkoittaakaan (joo, en tiedä! hih) ja sekin vipstaaki löytyy näiden muiden joukosta sieltä blogin sivupalkista. :)


Tässä samalla tahdon toivottaa tervetulleeksi jokaisen lukijan, jota en henkilökohtaisesti ole vielä tervetulleeksi toivottanut! <3 Kuten tuolla alussa sanoin, niin se ilostuttaa vietävästi joka kerta, kun uusia lukijoita kirjautuu. Se on merkki minulle, että tykkäätte ja olette olemassa. Kiitos! :)


2 kommenttia:

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...