3. joulukuuta 2012

Piparinkoristelutalkoot

Eilen kummipoikani luona koristeltiin pipareita ja nautiskeltiin ihania herkkuja. Oli ihana katsoa, kuinka lapset tohkeissaan tekivät toinen toistaan hienompia taideteoksia pipareista ja olivat into piukeena kaikesta tarjolla olevasta sokeripitoisesta herkusta. ;)

Ruokakuvat eivät nyt tee todellisuudelle oikeutta, sillä saavuin paikalle pikkuisen myöhässä ja astiat eivät siten olleet juuri katetussa tilassa.

Pipareita, joihin leivottu homejuusto sisälle. Nam!
Ginger alessa keitettyä kinkkua

Kiva valaisin!

Lapset tositoimissa :)

Seuraavassa kaksi omaa teostani. En ollut tänä vuonna kovin luovalla tuulella, mutta pitihän se silti pari piparia koristella, jotta voi sanoa koristelleensa.Valmiita koristeltuja pipareita, kyllä maistuisi!Ja mielenkiintoinen juttu oli tämä ystäväni pussukka, jossa oli puisia rakennuksia Helsingistä. Nämä on näitä Design Capital 2012 juttuja.


Tunnistatteko kaikki rakennukset ja jutut? :)


Oli kiva päivä, kiitosta vain M ja lapset! <3


P.S. Hieman kohinaa noissa kuvissa, sori siitä!11 kommenttia:

 1. Hih, mun lamppukin oli päässyt kuvaan :) Kiva että pääsit tulemaan!
  -mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva valaisin! Ja ne vitriinit kuolatuttaa mua vieläkin :D Kiitosta, oli kiva käydä maistelemassa herkkuja ja koristelemassa pipareita sekä naureskelemassa hyväntahtoisesti lasten hienoille koristeluille. Ne koristeisiin hukutetut piparit oli hauskimpia! ;)

   Poista
 2. "Tunnistatteko kaikki rakennukset ja jutut? :)"

  Stadionin torni, Eduskuntatalo, Ympyrätalo, Kiasma...?? Loppuja en hokannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten on Torni ja Pitkäsilta. Mä en millään muista mikä toi yksi oli, aika tuntematon mulle mikäli oikein muistan. Lisäksi nuo portaat ovat erilliset ja kuvaavat eduskuntalon portaiden lisäksi myös Tuomiokirkon portaita. :)

   Poista
  2. Aah! No oishan mun nyt Torni ja Pitkäsilta pitänyt hokata :) Voisko tuo yksi tuntematon muuten olla Tuomiokirkko? Siinähän periaatteessa on vähän tuollainen muoto kupoleineen kaikkineen...

   Poista
  3. Ei se Tuomiokirkko ollut, sen mä kyllä tietäisin :D Oli vaan Tuomiokirkon portaat, tai Eduskuntatalon, miten sen haluaa käsittää. Vitsit kun en muista mitä siinä pussissa olevassa lapussa luki.

   Poista
  4. Moikka,

   Mua jää tällaiset aina hämäämään ja onneksi Google pelasti jälleen kerran. Viimeinen on ilmeisesti Tuomiokirkko, kuten Dara epäili. Näin ainakin Desing Shopin mukaan.
   http://www.finnishdesignshop.fi/joulukauppa-joululahjat-helsinki-made-wood-palikkasarja-p-6097.html

   Poista
  5. Moikka,

   Finnish Design Shopin mukaan viimeinen olisi Tuomiokirkko..
   http://www.finnishdesignshop.fi/joulukauppa-joululahjat-helsinki-made-wood-palikkasarja-p-6097.html

   Poista
  6. Siis voi ei! Mitähän mä sieltä lappusesta luin, koska ihan tasan varmasti se oli jokin mitä en tunnistanut. :o No, sitten se on Tuomiokirkko. Hyvä Dara ja kiitos Aino :)

   Poista
  7. "Hyvä Dara" - tosiaankin... Darahan on peräti niin hyvä, ettei olisi koko Tuomiokirkkoa edes ajatellut, ellet sä olisi sitä maininnut :D

   Poista
  8. No kato ku pistää viisaat - tai vähän tyhmemmätkin - päät yhteen, niin voi joskus päätyä oikeaan lopputulokseen! :D

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...