9. joulukuuta 2012

Paperisilppua

Lattialla ja ties milloin missäkin on lojunut useamman kymmenen sentin paksuinen pino tärkeitä ja "tärkeitä" papereita, jotka ovat vaatineet silppuamista, jotta voisi heittää roskikseen. Paperit ovat siis parin vuoden ajalta ja kulkeutuivat tänne uuteen kotiin, kun en ehtinyt niitä siellä silppuamaan. Oli vain kiire käydä ne äkkiä läpi ettei mitään tärkeää häviä.

Äsken päätin, että pentele mähän en aio herätä aamulla siihen, että se pino on vielä siinä. Varsinkaan, kun pääsin aiemmin päivällä pinon kanssa jo ihan kivaan vauhtiin.


Siinä se on, pussillinen paperisilppua. Voitte kuvitella, miten suurella lämmöllä kiikutan tämän roskikseen. <3 

Ennen sitä kuitenkin nautin rauhoittavaa teetä ja nukun kunnon yöunet. :)
8 kommenttia:

 1. Täälläkin pitäisi selvitellä papereita omiin kansioihinsa, tällä hetkellä osa on nakattuna malmin kätköihin sikin sokin. Hyvä että sait turha paperit heivattua roskikseen, toivotaan että pikku hiljaa muutenkin olosi helpottuisi :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon pyrkinyt siirtymään lähes kokonaan e-laskuihin ja sen sellaisiin paperittomiin versioihin, mutta kyllä niitä tärkeitä ja "salaisia" papereita kertyy itse kullekin ihan riesaksi asti. Itse tein vastaavan operaation muutama viikko sitten. Leppoista ja stressitöntä sunnuntaita sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. E-laskut yms. olisi aika näppärä keino vähentää paperin määrää, mutta mulla on niin huono pää että jos mulla ei ole paperista laskua, niin unohdan maksaa laskut. :o Sitten kun joka paikassa olisi paperit sähköisessä muodossa niin salasanojen muistamisen kanssa tulisi vaikeuksia, kun valitettavasti kaikki paikat eivät toimikaan esimerkiksi pankkitunnistautumisen kanssa.

   Mukavaa sunnuntaita ja toista adventtia sinnekin! :)

   Poista
  2. Vinkki, joka on itseni ainakin säästänyt suurilta paperipinoilta. Suurimman osan laskuista saa tilattua netpostiin, eli postin omaan sähköiseen kansioon. Tunnistautuminen käy ensimmäisellä kerralla pankkitunnuksilla ja palveluun saa hankittua omat tunnukset sen jälkeen. Palvelusta tulee sähköpostiviesti uuden viestin saapuessa ja viestit saa auki myös esimerkiksi älypuhelimella. Ja mikä parasta, palveluun tilattuihin laskuihin saa eräpäivämuistuksen ja virtuaaliviivakoodin, joten laskujen maksaminen on todella helppoa, eikä tarvitse muistella eräpäiviä.

   Itse avasin tilin jo vuosia sitten, kun vietin puoli vuotta ulkomailla ja aivana mahtava palvelu on edelleen, kun kaikki tärkeät laskut pysyvät yhdessä paikassa.

   Poista
  3. Kiitos vinkistä! Ehkä voisin tähän joskus tarttua. Nyt on vaan niin laho tuo pää, että unohdan maksaa laskut, jos ne eivät ole paperiversioina selkeästi eräpäiväjärjestyksessä samassa nipussa. :D

   Poista
 3. Vaikutat jo paljon pirteemmältä kuin pari päivää sitten! Kiva juttu :) Ja olet muuten saanut aikaiseksi paljon; minun mittapuulla tuo paperisirkuksen selvittäminen on sellainen urotyö että oksat pois. Olen itse suorastaan rikollisen laiska siinä puuhassa ja et uskokaan miten monta lipaston laatikkoa mulla on täynnä pelkkää selvittämätöntä paperisotkua kun ei vaan saa ikinä aikaiseksi selvittää sitä. Laatikollisen tai pari setvin aina silloin tällöin saadakseni lisää tilaa, mihin niitä tunkea, mutta kokonaisuus on kauhea...

  Ihana muuten tuo sun teepurkki. Mistä se on peräisin jos saapi kysäistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sinänsä tuo silppuaminen oli iisi homma, sillä nuo paperit olivat jo valmiiksi käyty läpi. Silloin keväällä jo ennen kuin muutin, hih!

   Teepurkkina toimii Prismasta ostettujen sisustuskivien purnukka. Sisustuskivet ovat siis Finnmarin ja purkki siis myös :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...