1. joulukuuta 2012

Olivia Live lukijatapahtuma

Tänään Wanhassa Satamassa järjestettiin ilmainen Olivia Live-tapahtuma Olivia-lehden lukijoille. Olen Oliviaa lueskellutkin ja muutaman kerran tilannutkin, joten olihan se lähdettävä paikan päälle katsomaan, mitä kivaa meille lukijoille oli keksitty.
Lancômen pikameikkauspiste


Lapsiparkki! Tämä oli todella iloinen juttu, että myös lasten kanssa pystyi saapumaan paikalle.


Ja olihan siellä sitten panostettu myös tarjoilupuoleen, seuraa siis herkullisia kuvia.
Sitten se, missä minä suurimman osan ajastani vietin eli Tyyliklinikka. Tyyliklinikka oli työpaja, jossa sai selailla ja leikellä vanhoja Olivia-lehtiä ja askarrella oman ns. tyyli- ja inspiraatiokartan. Olen vastaavanlaisia karttoja tehnyt leikkaa+liimaa -taktiikalla ennenkin - eri aiheista tosin - ja ne ovat aina yhtä terapeuttisia. Siksi varmaan tämä putiikki saikin täyden huomioni.


Tyyliklinikalla oli myös ihana Strictly Style -blogin Mrs. V, jonka blogia olen lukenut siitä asti kun puolisentoista vuotta sitten blogimaailmaan eksyin. Oli kiva nähdä hänet ruudun ulkopuolella eikä pettyä tarvinnut, todella mukava ja ystävällinen nuori nainen. :)

Oma inspiraatiokarttani vielä tyhjillään.Tämän tekemisessä hurahtikin aika kauan, sillä tällaisia tehdessäni uppoudun aina tosissani ja tuloksen pitää olla just eikä melkein. Sisältö, asettelu ja lopputulos ovat tällaiselle perfektionistille tärkeitä. Ei voi vain miten tahansa läiskiä kuvia paperille. ;)


Olivia oli kutsunut paikalle esiintymään Jonna Tervomaan ja saimmekin nautiskella useammasta hyvästä biisistä. Oletteko koskaan ajatuksella kuunnelleet Tervomaan sanoituksia? Wau, sanon minä! :)

Saimme mukaamme myös lahjakassit, jotka sisälsivät kaikenlaista pientä kivaa. Kassissa oli valkoinen Olivia-tekstillä varustettu t-paita, jossa teksti on kauniisti hopealla. Lisäksi maistiaispussi Löfbergsin kahvia, Osisin hiuspuuteri, Lancômen Génifique Youth Activating Concentrate sekä oma suosikkini NoraNorway rannekoru. Musta ja näyttävä, tykkään!
Tapahtumassa oli paljon muutakin nähtävää ja koettavaa, mutta itse jouduin poistumaan paikalta jo muutaman tunnin kuluttua, joten en ehtinyt ihan kaikkea nähdä. Tokihan mulla meni aikaa myös siellä Tyyliklinikalla, mutta tykkäsin siitä niin kovasti ettei edes harmita. :) Tiedänkin mitä voisin jatkossa tehdä vanhoille lehdilleni, jotka siirtyvät kohti kierrätystä. Inspiraatiokarttoja voi tehdä sisustusaiheisena tai sitten esimerkiksi juurikin tällaisia tyylikarttoja tai vaikkapa ihan vaan oman elämän haaveista ja tavoitteista yleisesti.

Kiva, että Olivia järjesti tällaisen tilaisuuden. On aina kiva, kun lukijoita huomioidaan! Jos teitä kiinnostaa liittyä Olivian maailmaan, niin nyt olisi ihan hyvä lehtitarjouskin, meinaan nyt saa 5 lehteä hintaan 24,90 ja tilaajalahjaksi Minna Parikan kukkaro.

Huomenna onkin sitten vuorossa piparinkoristelutalkoot kummipoikani luona! :)


Sisältää mainoslinkin

4 kommenttia:

 1. Näyttipä kivata tapahtumalta! Kiva kun pääsit menemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset tapahtumat on kyllä piristäviä, vähän luksusta arjen keskelle. :)

   Poista
 2. Oli todella kiva tavata Irina! :) Mä vielä myöhemmin tyylinurkassa ihastelin sun tekemää inspiraatiokollaasia kun pääsin takaisin askartelemaan. Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todellakin kiva saada tavata sut myös blogin ulkopuolella. :) Yritän nyt hieman taas ryhdistäytyä muiden blogien lukemisessa. Se mun kollaasi oli aika simppeli, mutta huolella tehty. Harmi etten ehtinyt sitä yhtään "avata" sulle. Kivaa joulun odotusta teillekin!

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...