28. joulukuuta 2012

Muumipeikko- ja Niiskuneiti-mukit

Oi miksi en ole hankkinut noita perus Muumipeikko- ja Niiskuneiti-mukeja aiemmin? Kuvittelin kai, että ne kuuluvat niihin mukeihin, joita saa aina. Pitäisi osata jo ymmärtää, ettei kuvittelu ja luulo ole tiedon väärti.


Nyt kuitenkin mukien valmistus on lopetettu ja ne poistuvat valikoimista, kunnes ovat myyty loppuun. Uudet Muumipeikko- ja Niiskuneiti-mukit ovat tulossa myyntiin huhtikuussa 2013.

Mukeja varmaankin saa perinteisillä hinnoilla sieltä missä niitä vielä on varastoissa ja nyt alennusmyyntien myötä mukit on esimerkiksi Iittala Storessa alennuksessa hintaan 10 euroa. 

Muumipeikko-mukin tuotesivulle pääsee tästä.


Niiskuneiti-mukin tuotesivulle pääsee tästä.

Ja oi miksi en osannut ennakoida niin, että olisi rahaa ostaa nämä äkkiä ennen kuin loppuvat?! Nää on kuitenkin ne mukit, jotka on aina olleet olemassa ja kohta niitä saa vain kiskurihinnoin, kun valmistus loppuu ja nämä muuttuvat keräilykappaleiksi. Blah! :D

Menkäähän siis ostamaan omanne äkkiä ennen kuin loppuvat!


12 kommenttia:

 1. Mulla on vaan muumipeikko ja niiskuneiti, no nyt tuli perheeseen haisuli :) tästä saattaa alkaa pienoinen keräily vaikken koskaan oo aatellu kerääväni näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa uhkaa jäädä puuttumaan juurikin nämä, koska eihän näitä missään enää ole jäljellä kun rahavarat antaisivat myöten näiden hankkimiselle. Plääh. :)

   Poista
 2. Itse kans huomasin tämän saman tänä aamuna kun luin iittala outletin postia. Muumipeikko pitäisi käydä ostamassa. Saa nähdä ehtiikö.

  VastaaPoista
 3. Apua.. Itsellä kans muumipeikon osto venynyt iät ja ajat. Tällä hetkellä kokoelmasta ei puutukaan muumipeikon lisäksi kuin tuutikki,hurraa!-muki ja uusin joulumuki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä sitten ostoksille, jos vaan mahdollista! :)

   Poista
  2. No niin, nyt on asia korjattu. Muumipeikko löytyi cittarista. Prismassa niitä ei enää ollut. Huh,onneksi ehdin... että kiitos vaan vinkkauksesta :).

   Poista
  3. Olepa hyvä ja minä muuten sain sittenkin myös omani :)

   Poista
 4. Nuo kaksi mukia mukaan lukien muumipappa-muki löytyvät hyllystäni ja olen ostanut ne joskus muutamia vuosia sitten. Koskaan en ole ajatellut keräileväni noita, ja muutaman olen kotiuttanut kotiin lahjanakin. Kiva kuulla, että täältäkin löytyy ilmeisesti pian keräilykappaleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi ihan heti kyllä osannut ajatella noista mukeista, että niiden valmistus lopetettaisiin ja tilalle tulisi uusia. :)

   Poista
 5. Kirjoittelin just päivällä luonnoksiin postauksen muumimukeista ja itsellekin tuli kiire hankkia niiskuneiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, mukihommat kuntoon ennen ku loppuu kaupoista! :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...