27. joulukuuta 2012

Joululahjat

Tiesin jo, että olen ollut kiltti, mutta en silti odottanut juurikaan lahjoja. Niitä kuitenkin sain ja ihania jok'ikinen! <3

Iittalan kirkas 60x60 vitriini ja Seppälän lahjakortti. Lahjakortti käy myös Stockmannille, Stockmann Beautyyn sekä Akateemiseen.


Total Toner, todelliseen tarpeeseen!

Pehmoiset pörrösukat ja tietenkin valkoisina sekä Covergirlin LashBlast Luxe mascara


Tämä oli ihanan Beauty Of Life -blogin arvonnassa voittamani paketti, jonka säästin tarkoituksella vähän kuin joululahjaksi. Ihana tuikkukuppi, ihanat kookoksen tuoksuiset tuikut ja kaksi joulupalloa. Kaikki Pentikin. Aivan mielettömän kaunis kokonaisuus. Nämä pääsevät sitten ensi vuonna koristamaan kotia, tuikut tosin saatan poltella vielä tämän talven aikana. :) Kiitos ihana S alias LOVE! <3

Tämänkin säästin jouluun vaikka posti toimitti tämän jo aiemmin. Ihana Johanna AU-REalilta oli ollut tarkkana ja bongannut blogistani kiinnostukseni tätä Figure Twisteriä kohtaan. :) Tähän palailen jossain kohtaa ensi vuoden puolella, kunhan olen ensin päässyt hieman pyörittelemään lanteitani tämän kanssa. :)

Kiitos kaikille lahjojille, aivan ihania juttuja ja kuten sanoin, tarpeellisia jok'ikinen. Nyt toivon mahdollisimman monelle rauhallisia ja toivottavasti vapaita välipäiviä ja valmistautumista uuden vuoden vastaanottamiseen. Ihania nämä pyhät, kun on vain parit hassut välipäivät ennen seuraavia pyhiä. <32 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja. Kyllä sitä ollaan oltu kilttejä ;);)

  Kiva, että paketti tuli perille <3 <3 <3 Ja kiitos kauniista sanoistasi <3 <3

  -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kauniin kokonaisuuden kun olit tehnyt arvontapalkinnoksi, niin eihän siitä muuta kuin kaunista voinut sanoa. <3

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...