20. joulukuuta 2012

Humantool satulaistuin ja arvonta

Lokakuussa I love me-messuilla yksi tutustumiskohteistani oli Humantool, satulaistuin jolla saa kivasti ryhtiä vartalolle. Kyseessä on siis pyörän satulan näköinen istuin, jonka voi asettaa tuolille. Monillehan ergonomiseksi istuimeksi tarkoitettu satulatuoli on vähintäänkin nimeltä tuttu ja Humantool on vähän saman tapainen juttu, mutta sen voi asettaa sellaisenaan työtuolin tai muun päälle.


Humantool-istuin tuo keskivartalolle liikettä toisin kuin perinteinen satulatuoli. Satulan alaosa on pallomainen, jolloin istuessa on pientä liikettä. Tekniikkaa voisi mielestäni verrata tasapainolautaan, jolla ollessa joutuu tasapainon pitääkseen hieman liikuttamaan itseään.


Satulalla voi tehdä kevyesti keinuvaa liikettä eteen ja taakse, sivuille ja ympäri. Hyvä vaihtoehto kyllä perinteiselle tuolilla istumiselle ja työskentelylle. Kuinka usein sitä muistaa työskennellessään liikutella itseään säännöllisin väliajoin saati käydä työn tohinan keskellä jaloittelemassa?


Satulaistuin tulee kätevässä pussissa, joten sitä voi myös kuljettaa mukana. Käy kuulema esimerkiksi myös autossa tai lentokoneessa istuessa. Mielikuvitus taitaa vain olla rajana, minne kaikkialle istuimen voi ottaa mukaansa. Tai sitten vaan työpaikalla tai kotona, miksei molemmissakin.

-Humantool istuin kääntää lantion automaatisesti hyvään pystyasentoon, jolloin koko selkäranka suoristuu. Tällä on suuri merkitys selän lisäksi myös hartia- ja niskanseudun jännitystiloihin sekä lantionpohjan lihasten vahvistamiseen, joka vaikuttaa suoraan mm, virtsan pidätyskykyyn. 

-Istuimen pallomainen rakenne synnyttää keinuvat liikeradat kaikkiin suuntiin ja houkuttelee istujan terveelliseen liikuntaan työn lomassa. 

-Tasapainoilu istuimella aktivoi tehokkaasti kehon syvät lihakset aina lantionpohjasta yläselän lihaksiin. 

-Istuja voi nyt parantaa ja ylläpitää fyysistä kuntoa ja hyvinvointia vaikka istuu toimistossa työtuolilla. 

-Humantool istuimen avulla voi suorittaa haluttaessa rankkojakin kuntoilu ja harjoitus liikkeitä, esimerkikisi huippu-urheilua varten. Istuin on erittäin suosittu palauttavana ja rentouttavana apuvälineenä urheilijoiden keskuudessa. Toisaalta se on helppo ja turvallinen kuntouttaja mm, vanhusten huollossa. 

Muutama viikko sitten koin iloisen yllätyksen, kun Humantoolilta otettiin minuun yhteyttä ja tarjottiin juurikin tällaista satulaistuinta. Ei siinä tarvinnut kahta kertaa miettiä vaan tartuin tilaisuuteen samantien. Minullahan on tiedetysti ongelmia alaselän kanssa ollut jo vuosia. Alaselkäkipuja, kaksi välilevynpullistuma-leikkausta ja jälleen kerran on alaselkä ja koko keskivartalo jumissa. Työskentelyasento läppärin kanssa tässä sohvan nurkassa on kaikkea muuta kuin ystävällinen keholle.


Tämä suomalainen satulaistuin tuli siis parempaan kuin hyvään hetkeen. Olen aloittanut istuimen käytön varovasti - kuten aloitus neuvotaan tekemään - ja olen sijoittanut sen tuolle yhdelle ylimääräiselle tuolille. Saatan istuskella satulalla pieniä hetkiä kerrallaan tai vaikkapa sen ajan kun katson Salkkareita telkkarista ;) Pientä keinuvaa liikettä eteen ja taakse, sivulta toiselle ja ympäri tekee hyvää jumiutuneelle keskivartalolle. Itse joudun olemaan vielä normaaliakin varovaisempi, sillä alaselkäni on myös hieman kipeä.


Istuimella voi jumpata kokonaisvaltaisemminkin ja istuimen mukana tulee ohjeet. Itse olen nyt kuitenkin alussa keskittynyt vain lannerangan liikutteluun ja verryttämiseen. Kokemus on tähän asti ollut oikein positiivinen ja uskaltaudun suosittelemaan tällaista satulaistuinta myös muille. Äidilleni jo pidinkin pienen palopuheen aiheesta, kun olin niin tohkeissani. ;)


Lisää tietoa istuimesta, terveysvaikutuksista sekä käyttöohjeista löytyy Humantoolin nettisivuilta.


Nyt minulla olisi myös mahdollisuus arpoa yksi tällainen Humantool-satulaistuin teidän lukijoiden kesken. Värin ja kankaan saa voittaja valita itse. :)

Säännöt

1 arpa - Kerro osallistumiskommentissasi, oletko kuullut Humantoolista aiemmin ja miksi sinä haluaisit voittaa tällaisen itsellesi.

2 arpaa - Toisen arvan saat, jos olet kirjautunut julkiseksi lukijakseni Bloggerin kautta. Kirjautuminen on mahdollista blogini sivupalkissa olevasta Lukijat-kohdasta.

3 arpaa - Linkittämällä omaan blogiin tai Facebook-sivuille voi ansaita kolmannen arvan. Kerro linkityksestä osallistumiskommentissasi.

Muistakaa kertoa, kuinka monella arvalla osallistutte ja myös, jos olette kirjautuneena lukijana ERI nimimerkillä kuin jolla osallistutte. Anonyymit, muistakaa jättää erottuva nimimerkki, jotta arvontavaiheessa teidät on helppo tunnistaa.

Arvonnan linkitykseen blogeissa voi käyttää alla olevaa kuvaa.Arvonta alkaa heti ja päättyy loppiaisiltana 6.1.2013 klo 21.

Onnea arvontaan! :)

EDIT: Arvonta on päättynyt!

68 kommenttia:

 1. Kahdella arvalla mukana. Enpä ole kuullut moisesta, mutta varmaan tuollainen tekisi hyvää omallekin selälle sekä ryhdille :) Ryhti on nimittäin huonohko ja välillä alaselkäkin on kipeä.

  VastaaPoista
 2. Yhdellä arvalla mukana.
  (Nää on kyllä tosi epäreiluja, että pitäis olla Bloggerin kautta lukijana. Ei kaikki halua vuotaa tietojaan ja elämäänsä Googlelle :F)

  Humantool ei ollut itsessään tuttu, satulatuoli kylläkin.

  Liv
  paivauniaika@mail.com

  VastaaPoista
 3. 1 arpa - En ole kuullut Humantoolista aiemmin. Haluaisin voittaa Humantoolin, koska istun töissä 7,5 tuntia päivässä tietokoneen ääressä, sillä olen web-suunnittelija. Tässä työssä selkä on todella kovilla.

  VastaaPoista
 4. Tää on ollut jo pitkään ostoslistalla! Kumma vaan kaikki sisustukseen liittyvä on mennyt terveyden edelle ;) Mä oon yliopisto-opiskelija, eli paljon itsenäistä puurtamista koneen ääressä. Aika harvoin asento on ergonominen mutta tolla vekottimella sais treenin ja työn hoidettua samalla kertaa.

  Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 5. Kolmella arvalla mukana. Tyttärelläni on kyseinen "tuoli". Selkäleikkauksen itsekkin läpikäyneenä tuollainen olisi kotonakin hyvä ja hyvää siinä on se, että sen voi ottaa mukaan minne vain menee. Tyttärelläni se on ollut mukana esim. koripallo- ja lentopallopelejä katsoessa ja monissa muissakin paikoissa se kulkee repussa mukana.

  VastaaPoista
 6. Kolmella arvalla mukana! Yliopisto-opiskelijana istun pitkiä aikoja putkeen koneella ja usein huomaankin noustessani jalkojeni puutuneen tunnottomiksi ja selkäni jumiutuneen. Tuo voisi auttaa moiseen! :)

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla minäkin mukana, julkinen lukija olen ollut jo hetken aikaa.. :) Itse olen harkinnut hankkimista alaselän ongelmien kanssa, saan aika paljon "sähköiskuja" alaselkään varsinkin jos koetan renttouttaa sen eli voi olla jotakin hermojen puristumista yms.. Pitäisi selkä saada kuntoon pian, muuten olen samassa kunnossa kuin äitini joka on todella huonossa kunnossa selkänsä kanssa. Opiskelijana ei ihan ole tähän varaa, mutta ehkä sitten "muutaman" vuoden päästä.. :)

  VastaaPoista
 8. En ole kuullutkaan aikaisemmin, mutta luulisin olevan hyvä, kun joutuu päivittäin tuntikausia istumaan koneen ääressä. Yhdellä arvalla mukana HIppu.
  hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana! Satunnaisia juttuja olen aiemmin tuotteesta kuullut, ja uskon että se voisi auttaa omiin selkäongelmiin. Selkä kipuilee monesti ihan selittämättömistä syistä ja uskoisin että kyse on lähinnä lihasten heikkoudesta. Tämä voisi olla hyvä konsti niiden vahvistamiseen minunlaiselleni, paljon istuvalle ihmiselle :)

  VastaaPoista
 10. Ehdottomasti mukana yhdellä arvalla. Nivelrikko vaivaa ja koneella tulee istuttua joskus
  liikaakin. Tätä olisi kiva kokeilla, kun ei vaikuta "humpuukilta".

  VastaaPoista
 11. kahdella mukana. minä antaisin tuon miehelleni joka nykyisin tekee paljon töitä kotona ja valittaa selkäkipuja kun työtuoli on mitä on ja monasti on puhunut satulatuolista. mutta tuon se vois työpaikalleenkin raahata.

  VastaaPoista
 12. Kahdella arvalla mukana. Olen kuullut näistä ja miettinytkin josko olisi varaa hankkia. Toistaiseksi ei valitettavasti ole. Fysioterapeutti on minulle suositellut ja sanonut, että tämä olisi vähän pakollinen varustus minun kotiini. Jotta sormet ristiin että voittaisin. Tarpeeseen tulisi, vaikka istumista koitankin välttää. Mutta tulee sitä silti, paljon.

  VastaaPoista
 13. Kolmella arvalla mukana! :) Lukijana oon ollut jo tovin aikaa.

  En ole kuullut kyseisestä tuolista aiemmin, mutta heti heräsi kiinnostus kirjoituksesi luettuani!! Minulla on selän kanssa ongelmia, ja istun paljon tietokoneen äärellä - huonossa asennossa. Tämä vaiva pakotti minut kesätöistäkin sairauslomalle (tein toimittajan työtä ja istumista oli tosi paljon, ja työergonomia surkea, joten selkä ei kestänyt). Tällä hetkellä opiskelen ja teen sivuaineopintoja myös etänä netin kautta, sekä lähiopetuksen kirjalliset tehtävät koneella, joten tuolin voittaminen ois kyllä suuri lahja selälleni ja varmasti parantaisi tilannetta huomattavasti. Toivon todella onnen olevan myötä tässä arvonnassa. <3

  Hyvää joulua sinulle <3!

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla mukana. En ole ennen istuimesta kuullut. Ottaisin kyllä mielelläni vastaan, jos arpaonni vain suosisi, alaselkä ongelmiin voisi tuoda helpotusta.

  Terkuin, Vasi

  VastaaPoista
 15. Kolmella mukaan. :) Kyseinen tuoli ei ole ennestään tuttu, mutta töissä käytetään satulatuoleja ja aivan loistavia on. Syy miksi minä haluan voittaa tuolin on se, että useimmat satulatuolit on turhan korkeita normaaliin kotikäyttöön. Arvottava tuoli tuntuu myös muutenkin monipuolisemmalta, kun perus satulatuoli.
  Linkitän arvonnan osoitteeseen nopso.blogspot.fi

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana! Täytyy sanoa, että ois ihan omiaan tämmöselle alaselkä-lantiovaivaiselle ihmiselle tuollainen, ainakin kokeilun arvoinen juttu.

  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 17. Näin kuvan tälläisestä vähän aikaa sitten, mutta en sitten muistanut perehtyä tarkemmin mistä oli kyse. Kuulostaa kyllä niin mulle pakolliselta kapistukselta! Päivät seison kovalla lattialla ja illat istun koulussa puupenkillä, mun selkä niin kiittäis tästä :)

  Kolmella mukana! :)

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukana. Humantool on tuttu - meillä on töissä hankittu tällaiset kaikille halukkaille ja siellä se on ainakin minulla käytössä nykyisin melkein koko ajan. Kotonakin olis kiva olla, tulee istuttua tämän koneen äärellä ihan liian paljon. Muuten ihan vain huomiona: töissä yksikään mies ei tuota huolinut;)

  VastaaPoista
 19. Yhdellä arvalla mukana! :)
  Olen kuullut, tai pikemminkin nähnyt kuvia, satulaistuimesta aiemminkin. Ensimmäisen kerran kun näin satulatuolista kuvan, luulin sen olevan polkupyörän satulan suoja ja innostuin heti :D Innostukseni latisi kuin näin hinnan ja tajusin sen olevan ihan joku muu.
  Mutta siis tuollainen istuinhan kyllä kävisi minulle myös. Kärsin myös selkäongelmista, minulla on alaselässä jokin rakenteellinen vika ja siksi se kipeytyy välillä. Etenkin opiskelijana kun joutuu istumaan paljon ensin luennoilla ja sitten kotona tehtäviä tehden, tuollainen satulaistuin olisi pelastus. Tuon istuimen avullahan voisi etsiä myös niitä syvälle kadonneita vatsalihaksia varmasti myös ;)

  Sinisiipi

  VastaaPoista
 20. En ole kuullut kyseisestä tuolista. Mutta nytpä tiedän ja kiitos sinulle! :)
  Minun pitäisi voittaa tuo tuoli sen takia että lantiopohjanlihakset ovat huonossa kunnossa kahden lapsen synnytyksen jälkeen ja olen pienestä tytöstä asti kärsinyt huonosta ryhdistä ja pelkäänkin että olen kupera mummo vanhana :( Istumatyötä kun teen niin tuo olisi todella käytännöllinen ja saisin ehkäpä jopa hieman hyvä ryhtisemmän vanhuuden itselleni... :)

  Kahdella arvalla mukana, kommentti + lukija :)

  VastaaPoista
 21. siis joo..meitin mumitsu oli hommannu ko jakkaran ja sehän on ihan huippu. itsehän en raaskis ostaa vaikka ryhti sitä vaatsi joten toivotaan, että arpaonni on myötä. kolmella arvalla mukana!!!

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana :) Satulatuolista olen kuullut mutta en tällaisesta ollenkaan. Vaikuttaa tosi kätevältä ja olisi aina mukana. Tuntuu että synnytyksen jälkeen alaselkä on koko ajan väsynyt ja välillä jomottaa. Taitaa nuo vatsa- ja selkälihakset olla vielä huonossa kunnossa ja eipä tuo pahaa tekis lantiopohjanlihaksillekkaa.

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukana :) lukijana ollut jo kohta vuoden, ja alaselkä on jatkuvasti kipeenä ja olen huomannut, että ryhdin suoristaminen auttaa ongelmaan, mutta mites pidät hyvän ryhdin sohvalla tyynyjen välissä oleskellessa? :D

  -Heta

  VastaaPoista
 24. Mukaan yhdellä arvalla. Enpä ole tällaisesta aikaisemmin kuullutkaan.

  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Kahdella arvalla mukana, ei ole aiempaa kokemusta :)

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukana. En, en ole kuullut tuosta aiemmin, mut kuulostaa ihan sika hyvältä ja tarpeelliselta! Miks minä... ööh, no ainaskin siks haluaisin tuon ehdottomasti, että: Jo ollessani 15 vuotias selkäni murtui autokolarissa, kaks lannenikamaa, ja senhän arvaa että seuraukset ovat mitä ovat ja vaiva vaan pahenee luonnollisesti iän myötä (elikkäs kolmessaviidessä mennään...) alaselkä on aina jumissa, ja se säteilee keskiselkään, sieltä kautta koko selkä on jumissa. Tilannetta ei auta pahemmin työ, jossa joutuu olla paljon istueltaan, koneen äärellä, ei ergonomisten tuolien ja pöytätasojen kanssa... Vali vali, tuli ihan sellanen olo ;) Enivei, ihanaa Joulua kaikille!

  VastaaPoista
 27. Kahdella arvalla mukana! En ole kuullut tästä tuotteesta aiemmin, mutta olen käyttänyt töissä satulatuolia ja todennut sen tosi hyväksi. Tekisi näin synnytyksen jälkeen huippuhyvää ja muutenkin olisi paikallaan miettiä enemmän ergonomiaa, jolla voisi välttää selän kipeytymisen. Nytkin tuolla jossain jomottelee...

  VastaaPoista
 28. Tarvetta todella olisi tällaiselle, kärsin hirveistä selkävaivoista koko ajan. Ehkä voi olla omaakin syytä kun röhnötän, tästä voisi silti olla iso apu. Olen kuullut aikaisemmin jostain, en muista mistä. Kaksi arpaa, eehe@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Hei vaan!

  Ollaan kohtalotovereita. Toipumisvaiheessa minäkin, joten kaikki apu vastaanotetaan. Humantoolista olen lukenut jo aiemmin netistä ja miettinyt sen hankkimista. Yhdellä arvalla mukana.

  Tsemppiä sinulle ja mukavaa joulunaikaa!

  Ystävällisin terveisin: Hoo

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla mukana.

  En ole aiemmin kuullut tällaisesta, mutta tuote voisi olla ratkaisu selkäongelmiini. Istun kotona useita tunteja päivässä koneen ääressä ja se tuntuu selässä.

  lof73(at)mbnet.fi

  VastaaPoista
 31. Kahdella mukana :) täydellinen keksintö, josta en ennen sinun postausta ole kuullutkaan! Itselläni selkä temppuillut vain ekassa raskaudessa, mutta mieheni alaselkä huutaa tuollaista!! Kätevä, kun sitä voi kantaa töihinkin mukaan, eli ei ole " sidottuna" tiettyyn tuoliin!

  VastaaPoista
 32. Kerro osallistumiskommentissasi, oletko kuullut Humantoolista aiemmin ja miksi sinä haluaisit voittaa tällaisen itsellesi.

  Arvalla mukana, tietenkin!

  Olen juurikin messuilla hypistellyt ja kokeillutkin Humantoolia - ja hyvältä vaikutti. Teen päätetyöskentelyä ja tällä hetkellä olen sängynpohjalla noidannuolen takia, joten jatkossa aion kyllä pitää parempaa huolta selästäni! Ehkäpä arvaonni suosii, kukaties? :)

  Terkuin,
  KakkupiirinAnskuli (annhamed(ät)hotmail.com)

  VastaaPoista
 33. Kahdella arvalla mukana! En ole kyllä ennen kuullutkaan Humantoolista, aivan uusi tuttavuus. Alaselkä ongelmia on ollut yläasteelta lähtien aika ajoittain joten tämä voisi olla hyvä apu estämään ongelmat jatkossa.

  VastaaPoista
 34. Yhdellä arvalla mukaan. Koskaan en ole kuullut Humantoolista, vain sellaisista kokonaisista satulatuoleista. Vaikuttaa kuitenkin kovin näppärälle vehkeelle tuollainen kun ei tarvitse olla yhtä ylimääräistä tuolia vaan voi vaihtaa tuon sinne missä itse istuu :) Itse istun päivässä monenmoista tuntia ja luulen että tuollaisesta apulaisesta olisi hyötyä tämän reumaatikon selkäkipujen hoidossa. :)

  Kati

  VastaaPoista
 35. Olen kuullut aiemminkin. Kroonisesta niskajumista ja alaselkäkivusta kärsivänä tämä tulisi tarpeeseen. Yhdellä arvalla mukana! prunellax (at) yahoo.com

  VastaaPoista
 36. Hähää, tää on aivan loistava keksintö, enpä ole aikaisemmin kuullut tästä.

  2 arpaa. :)

  VastaaPoista
 37. Osallistun yhdellä arvalla.
  En ole tuolista aikaisemmin kuullut, olisi hienoa testata sitä selkäjäykkäinen kun olen.

  Nineli
  nileppa@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. ihka eka kerta kun kuulin Humantoolista, satulatuolista olen kuullut. Olis kiva voittaa, sillä perheessä on jäykkäselkäisiä ja vaivaisia, oli näppärä apulainen..
  kaimaen1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 39. Kolmella arvalla mukana. Linkitän blogissani http://kotihiirivarvikossa.blogspot.fi/
  Ensimmäistä kertaa kuulin kyseisestä tuolista ja heti mielenkiinto heräsi. Itse kärsin mm. niska, hartia ja selkäongelmista. Tuollaista tarvitsisin!

  VastaaPoista
 40. Kolmella arvalla mukaan. Koskaaan en ole moisesta tuolista kuullut.
  Voisi olla hyvä tälläiselle niskavaivaiselle :)
  t. Eija

  VastaaPoista
 41. Kolmella arvalla mukana. En ole aiemmin kuullut tuollaisesta. Normi satulatuolia olen vähän haaveillut, mutta kun tilaa ei hirveesti ole, ja isäntä tässä samalla koneella istuskelee, eikä hän millään satulatuolilla suostu istumaan.. niin tuommonen olis helppo aina sitte siirtää pois. Työpaikalla aiemmin oli käytössä satulatuoli ja kyllä sillon oli paljon vähemmän selkävaivoja.

  VastaaPoista
 42. Kahdella arvalla mukana :):):):):)

  VastaaPoista
 43. Voi tää ois huippu, sillä koko kevät pitäisi istua joko kotona koneella tai yliopistolla gradua vääntämässä. Vähänkö piristäis :)

  Mutta valitettavasti vaan yhdellä arvalla mukana.

  nImimerkillä KaijaA

  VastaaPoista
 44. 3 Arvalla mukana.
  Nyt kuulin ensimmäistä kertaa kyseisestä tuolista :D Että ihan uusi kokemus.

  VastaaPoista
 45. Erittäin ensimmäinen kerta, kun kuulen ensimmäistä kertaa kyseistä Humantool satulatuolista.
  3 arvalla lähden :)

  VastaaPoista
 46. 2 arpaa - Humantool on ollut käytössäni lokakuun alusta, enkä enää luovu siitä. Olisi erittäin kätevää saada toinen "reissukappale".

  VastaaPoista
 47. Kahdella mukana. En ole aiemmin kohdannut tätä "satulaa" Paljon istun käsitöitä tehden ja alaselkävaivoja joskus minullakin on.

  VastaaPoista
 48. 3 arvalla mukana! Työni puolesta Humantool on tuttu, itse en ole kyseistä kuitenkaan kähyttänyt. Istun paljon koneella ja lisäksi ompelukoneen edessä istuessa tämä voisi olla hyvä!

  VastaaPoista
 49. Yhdellä arvalla mukana. Humantool on vanhasta työpaikasta tuttu ja siellä siihen kovasti tykästyin. Muutaman kerran olen miettinyt humantoolin ostamista, mutta ainakin toistaiseksi se on jäänyt.

  mellu (mellu132@gmail.com)

  VastaaPoista
 50. 2 mukana! Ikänä en ole kuullutkaan tästä toolista :) Kattelin että nyt arvotaan satulaa hevoselle :)
  Tahtoisin voittaa ehdottomasti tuon..koska..mullahan on luustossa se Ilmari ja istuminen tekee toisinaan extra häijyä...

  VastaaPoista
 51. Meillä istuin on käytössä Perthesin tautia sairastavalla pojalla. Istuin on hänellä koulussa, jotta tavallinen istuma-asento ei rasittaisi lonkkaa tarpeettomasti. Toinen istuin kotikäyttöön olisi ihan mahtava juttu - ehkä äidinkin selkävaivoihin löytyisi apu.

  Linkkaan tästä Perthes-yhdistyksen facebook-sivuille, riittääkö se toiseksi arvaksi? :-)

  VastaaPoista
 52. Kahdella arvalla mukana! Olen nähnyt Humantoolin aiemmin jollain nettisivuilla. Selkävaivaisena tämä olisi loistava apu istumatyössäni. Valitettavasti työpaikallani ergonomiaan ei kiinnitetä huomiota, joten kaikki työmukavuutta parantavat "laitteet" täytyy hankkia itse :( Arpavoitto olisi siis enemmän kuin tervetullut!

  VastaaPoista
 53. En ole ennen kuullut kyseisestä tuotteesta. Kuulostaa houkuttavalle. Minunkin pitäisi opiskelun takia pakottautua istumaan koneen vieressä oikein vaan urakalla. Vaikuttaisikohan positiivisesti oppimistuloksiin, jos ei alaselkä aina tasaisin välein muistuttelisi itsestään.

  VastaaPoista
 54. En ole ennen juuri tosta Humantoolista kuullut. Mulle kyllä on monesti suositeltu satulatuolia niska- ja hartiavaivojen takia (toi varmasti ajaa saman asian ellei jopa paremminkin..)

  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 55. 2 arvalla mukana:) Jos voittaisin niin antaisin "anopille", kun sillä selän kanssa ongelmia.

  VastaaPoista
 56. Tähän on ihan pakko näin mattimyöhäisenä vielä arvalla osallistua!
  Olen kuullut ja tutustunut, ja ajatellut että saattaispa olla mahtava...kymmenisen vuotta on selän kanssa tapeltu, milloin ala- milloin yläselän, vielä säästytty leikkauksilta ja toivoisin näin mentävän jatkossakin!

  VastaaPoista
 57. Mahtava kapine! En ollut aikaisemmin kuullutkaan tuollaisesta, mutta toivotaan että arpaonni sattuisi kohdalle; joudun nimittäin aika monta tuntia päivässä istumaan koneen äärellä... Yhdellä arvalla mukana!
  -Aada-
  aho_immonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Mainiolle vaikuttaa. Olisi takuulla tarpeen, minulla on tapana rönöttää huonossa asennossa bloggaillessa tai piirtäessä. En muista ennen kuulleeni moisesta.
  Olen muistaakseni kirjautunut lukijaksesi, vaikka nykyään tulee seurattua blogiasi bloglovinin kautta. Joten kahdella arvalla mennään. :)

  VastaaPoista
 59. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)5. tammikuuta 2013 klo 17.41

  En ole kuullut Humantoolista aijemmin, satulatuoli on ollut pitemmän aikaa hankintalistalla kun on paljon selkäkipuja jotka rajoittaa istumista ja muutakin elämää. Mutta Humantool kuulostaa paremmalta joten yhdellä arvalla on pakko osallistua.

  VastaaPoista
 60. Ellen ihan väärin muista niin olen jossain mainoksen nähnyt. Kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 61. Ikinä ennen en ole kuullut merkistä tai ko. tuotteesta. Alaselkä oireilee; satulatuoli on minullakin ollut harkinnassa, mutta tämä kuulostaa melkein fiksummalta. Yhdellä arvalla olisin mieluusti mukana.

  VastaaPoista
 62. Kahdella arvalla mukana. Olen kyllä lukenut tuosta istuimesta ja miettinyt, mahtaisiko se auttaa selkäkipuihini. Tulee istuttua kaiket päivät töissä ja illalla sitten koneen ääressä. Toivottavasti onni suosii.

  VastaaPoista
 63. olen tutustunut facebookissa jo aiemmin tähän, itse kärsin niska hartiaja yläselän ongelmista. Tahtoo olla montakin päivää jumissa kerrallaan. Tätä voisi lainata myös isukille, jolla selkä leikattukin pari kertaa joten aina kaikki tervetullut apu on hyvästä.

  kolmella mukana.

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Nimen olen kuullut ja kuvia jossain nähnyt. Itse tuotteesta ei ole henk.kohtaista kokemusta. koneella tulee istuttua päivisin noin 12h joten hyvälle ryhdille on tarvetta!

  mariestrange(at)hotmail.com lukija+linkitys 3 arpaa?

  VastaaPoista
 65. Yhdellä arvalla. Jossain olen vuosia sitten kuullut. Mielenkiintoinen, parantaisi ryhtiä istumatyöläisellä.

  VastaaPoista
 66. Vielä viime tipassa kolmella arvalla mukaan! Kuvien siirto näköjään tökkii minulla nyt vuorostaan, joten linkitin tekstin täällä ja FB:ssa!

  VastaaPoista
 67. Vielä ehdin mukaan arvontaan, kolmella arvalla. Ei ole tuttu, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa ja kokeilen innolla.

  VastaaPoista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...