19. joulukuuta 2012

Erityiset joulupalloni

Erityisiä joulupalloja mulla on kaksi. Toisen sain joululahjaksi viime jouluna ja toisen sain lahjaksi tänä vuonna. Molemmat on Stockmannilta.


Roikkuvat lattiavalaisimessa, sillä muuta sopivaa paikkaa niille ei ole, sillä joulukuusta en näin pieneen kotiin ole hankkimassa. Olin ajatellut hankkia pienen huonekuusen tai sypressin, mutta sitäkään ei vielä ole ja saa nähdä tuleeko edes. Ja jos tulee, ajattelin siihen ripustaa ihanan Pöppiksen arvonnassa voittamani Arabian Joulukylä-koristeet. :)
7 kommenttia:

 1. Tosi tyylikkäät nuo joulupallot. Sopivat ihan hyvin tuohon lattiavalaisimen jalkaan jouluista tunnelmaa tuomaan :)
  Mä laitoin omat "erityiset joulupalloni" (2 kpl) roikkumaan ihan keittiön yläkaapin vetimiin, kun pakkomielle on saada ne jonnekin esille joulunaikaan ja isoa kuusta ei meillekään tänä jouluna tule. Vietämme joulunpyhät mun äitini luona, niin emme tänne viitsi isoa kuusta laittaa.

  Pienen pöytäkuusen laitoin jo lipaston päälle, ja ajattelinkin alunperin laittaa joulupalloni sen koristeeksi, mutta ne osoittautuivat liian suuriksi niin pienelle kuuselle. Koristelin sitten sen pikkukuusen ihan vaan vanhoilla pienemmillä hopeisilla palloilla ja yhdellä hopeisella tähdellä. Edes valoja siinä ei nyt ole, koska en viitsi enää täksi jouluksi enempää koristetta hankkia ja ison kuusen sähkökynttilöitä ei voi edes ajatella noin pieneen kuuseen. Mutta ei haittaa, nätti se on tuollaisenaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä saapuuko tähän talouteen enää sypressiä, kun vielä ei ole saapunut. :)

   Poista
  2. Unenpöppörössä vahingossa poistin sun kommenttisi Dara, sori!! Mut joo siis kyllähän sypressiä vois pitää joulunkin jälkeen. :)

   Poista
  3. Ei haittaa :) Hyvä että itse sen ehdit lukea, sullehan se oli tarkoitettukin :)

   Poista
 2. Mukavaa joulunootusta ja Rauhallista Joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Meän Satu! <3 Kiva, että sustakin kuuluu välillä. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...