29. marraskuuta 2012

Myyn uudet värit!

Muuton Myy-valaisin on saanut kaksi uutta väriä pintaansa, onpa ne suloisia! Ja niitä saapi Finnish Design Shopista.


Yksinoikeudella Finnish Design Shopista! Muuton suosittu Myy-valaisin sai pintaansa kaksi uutta väriä, vaaleanvihreän ja roosan. Näitä et löydä Suomesta muualta – voimme iloisina kertoa, että saimme uudet värit valikoimaamme yksinoikeudella tämän vuoden loppuun asti. Myy-valaisin sopii piristämään ja valaisemaan niin eteistä, keittiötä kuin vaikka lastenhuonetta.
Myy, vaaleanvihreä

Myy, roosa

Mun mielestä nää on aivan äärettömän suloiset ja jostain syystä lämpenen aika vahvasti tälle roosalle versiolle. Siltä osin se ei tosin ole ihme, että meinasinhan mä valita keväällä sisustuksen tehosteväriksi keltaisen sijasta roosan ja myöhemmin mietin roosa-hullaannuksissani jo yhdistellä niitä. ;)

Lisää Muuton tuotteita pääset katsomaan tästä! Ja katsokaa myös Muuton muut uutuudet: täyspuinen Split-pöytä sekä Restore-huopakori, More the Merrier-kynttelikkö ja Dots-ripustimet uusissa väreissä!


Mitäs tykkäätte näistä uusista Myyn väreistä? :)


Sisältää mainoslinkkejä


2 kommenttia:

  1. Tykkään tosi paljon tosta vihreästä! Pinkki on nyös söötti, ehkä jollekkin pienelle prinsessalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat on kyl tosi nättejä! Tähän pieneen asuinhuoneeseen on vaan kovin vaikea hankkia roikkuvia kattovalaisimia, mutta jos vaan olisi mahdollista (pitää suunnitella ja mallailla vielä) niin voisin tuommoiset valkoiset kotiuttaa joskus. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...