8. marraskuuta 2012

MyIittala-päivä

Tänään on MyIittala-päivä Iittalan myymälöissä, verkkokaupassa sekä Outlet-myymälöissä. Tämän päivän ajan MyIittala-jäsenet saavat normaalihintaisista tuotteista 20% alennusta ja laskeskelin, että mitä tahansa nyt päätänkin, kannattaa minun hankkia Iittalan Allas ihan Iittalalta itseltään.


Sokoksella Allas maksaa pikkaisen alta 20 euroa, mutta olin jostakin lukevinani ellen nähnyt omiani ettei 15% alennus koskisi uutuustuotteita ja sellainenhan Allas on. Sitten bongasin Hobby Hallin sivuilta, että he myyvät pientä ja pyöreää Allasta 2 kpl hintaan 29,90 eli aivan ehdottomasti parempi hinta kuin Sokoksella.

Iittalan verkkokaupassa Allas maksaa 18 euroa ja kaksi siis 36 euroa. Siitä kun vähentää 20%, niin loppusummaksi jää 28,80 eli vähemmän kuin Hobbarissa. Mutta nyt kun tuota mietiskelin, niin alun perinhän olin hankkimassa vain yhtä Allasta, joten Iittalalta MyIittala-päivänä hankittuna se maksaisi vain reilut 14 euroa.

Iittalalta hankittuna siis Allas on ehdottomasti kannattavin.

Kuvat: Iittala


Tässä vielä lisätietoja MyIittala-päivästä:

Juhlakauden kunniaksi löydät Iittalan myymälöistä ja verkkokaupasta monen monta suosittua toivelahjaa. Jokainen niistä edustaa ajatonta, kestävää muotoilua, jonka arvo säilyy vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

Myiittala-jäsenenä saat -20%:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista* tämän viikon torstaina 8.11.2012 Iittala-myymälöissä, Iittala outleteissa ja Iittala-verkkokaupassa.

Hyödyntääksesi edun Iittala-verkkokaupassa torstaina 8.11. kirjaudu ensin verkkokauppaan. Kerää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja syötä alennukseen oikeuttava koodi MYI2012 "Lunasta etukoodi" kenttään. 


*Etu ei koske seuraavia tuotteita: Iittalan Vuosikuutiota 2013, Art Works-, Vodou- ja Arabian Memories-kokoelmia.Onko teillä jotain tuotteita mielessä/ostoslistalla mihin tuon -20% voisi hyödyntää tänään? :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Pitkään olen pohdiskellut astiaston täydentämistä ja nyt sitten sorruin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisia Teema-lautasia perintöastioiden, Origojen ja keltaisten Teemojen seuraksi. :D Meikäläisellä on semmoinen astioiden sekamelska, että se valkoinen toivottavasti rauhoittaa kokonaisuutta... (Toivossahan on hyvä elää!)

   Poista
  2. Hyvä ostos! Mullakin on Teeman kerääminen vielä kesken, puuttuu vielä kulhot ja kahvikupit ja jotain tarjoiluastioita, mutta niillä ei ole kiire. Tarjoiluastioita on sopivasti ja Housen kulhot ja kahvikupit toimii mainiosti siihen asti kunnes on varaa laajentaa Teemaa :)

   Poista
 2. Stockalla on tuo allas kanta-asiakastarjouksessa 14 €. =)
  Just tiistaina ostin...

  -Elina-

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...