7. marraskuuta 2012

MacBook Pro Sleeves

Eksyin sitten minäkin Etsy-maailmaan ja tutkailinkin kivoja itse tehtyjä suojuksia omalle macilleni. Valikoimissa oli toinen toistaan ihanampia suojuksia ja suojuksen oston tullessa ajankohtaiseksi tulee varmasti olemaan valinnan vaikeutta.Photos: Etsy

Oletteko te tilailleet mitään Etsysta? Tai onko teillä kokemusta tällaisista itse tehdyistä läppärin suojista? Ajattelin jossain vaiheessa vielä tutkia erikseen laukkumalliset suojukset, sillä vaikka läppärini mahtuu käsilaukkuuni niin siitä tulee kieltämättä aika painava ja semmoinen pullollaan oleva, kun sinne on lisäksi mahduttava muut normaalisti kannettavat tavarat mukaan.


10 kommenttia:

 1. Jos et hslua hankkia sekä pussukkaa että laukkua, ehdotan että mietit ja harkitset tarkkaan kuinka usein sinulla on tarve ottaa Mackisi mukaan. Jos se tapahtuu riittävän harvoin olettaisin pussukan riittävän. Henkilökohtaisesti pohdintani johti siihen että kudoin itse pussukan koneelleni. Niin harvoin kuljetan konetta mukanani näin älyluurien aikakautena.
  Tsemppiä etsintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi. :) Mietin, että siksi ehkä joku itse tehty kantokahvallinen pussukka olisi kätevämpi, että kotona läppäri on aina esillä enkä säilytä sitä missään pussukoissa. Nimenomaan kaipaisin ratkaisua niille hetkille, kun otan läppärini jonnekin mukaan. Tietenkin niitä kertoja on aika harvakseltaan ainakin vielä nyt, joten sinänsä saattaisin e h k ä kestää sen pullottavan käsilaukun niinä kertoina kun läppäri on mukana. ;)

   Poista
 2. Itselläni on MBP:lle itse tehty verho kankainen pussukka sekä äitini kutoma ja huovuttama itse tehty vähän isompi ja "vahvempi" läppärilaukku. Suosittelen itse ostamaan kankaat ja tekemään mieleisen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän en osaa tehdä mitään, mutta tietenkin voisi kysäistä, jos joku osaavampi tuttu tekisi, jos ostaisin kankaat. Pitäisi vain kivan kankaan lisäksi hankkia sitten jotain pehmoistakin sisäkankaaksi. :) Kiitos ideasta Lemmi!

   Poista
  2. piti vielä sanoa, että itselläni tuossa omatekemässäni pussukassa on sisällä vanha froteepyyhe, hyvin on toiminut! :)

   Poista
  3. Pääasia, että pussukan sisäpuoli on jotain pehmoista niin ettei läppäri vaurioidu. Hyvä idis tuo frotee. :)

   Poista
 3. Onpas kivoja, huh mites noista nyt osaa valita? :D Pitäs ottaa useampi vaihtoehto! :D Minä en ainakaan ole tilannut Etzystä ikinä, olen niin huono muutenkin tilaamaan netin kautta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nyt lähtisin pussukkaostoksille, niin valinnanvaikeus olisi mullakin taattu. :) Kivoja kuoseja kaikki, ihania keltaisiakin, mutta olisikohan joku mustavalkoinen kuitenkin pidemmän päälle varmempi valinta...

   Poista
 4. Mä oon tilannu mittatilauksena ison tyynynpäälisen ja pari paria korviksia Etsystä, mulla vain hyviä kokemuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, positiiviset kokemukset on hyvä juttu, jos tuolta tosiaan tulee joskus tilattua jotain. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...