3. marraskuuta 2012

Loppishallen

Otsikon mukaisesti eilen pääsin kirppiskierrokselle Kirppishallille täällä Pietarsaaressa. Joka kerta kun käyn täällä ystäväni luona, on pakko päästä kahlaamaan valikoima läpi. En ole vielä tähän mennessä törmännyt parempaan kirpputoriin. Tänään ensimmäistä kertaa otin kuviakin, jotta voin hieman täällä bloginkin puolella fiilistellä.Miksi oi miksi tuo on turkoosi?!! Vaikka tokihan tuo on kaunis tuon värisenäkin, juuri tuollainen ihana petrooli... pitäisiköhän vaihtaa kodin tehosteväriä ;)Ja tänään jatkan hallin kahlaamista, toivottavasti en tyhjennä koko kirpparia. ;)

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä kirpparilta!! Täällä on harmillisen vähän tuollaisia ns. tavara kirppareita. Näin mammalomalla tämä kirppareilla käyminen on ollut aika ahkeraa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun ei oikein saanut kunnolla tuotua esille sitä, miten iso toi halli on. Tuo yksi pidempi seinä oli vain pieeeeeni osa kaikkea :D Ja tuolla on aika halvat hinnatkin, täällä Helsingissä on joskus tullut nähtyä - niin harvoina kertoina kun käyn kirppiksellä - että hinnat on korkeita, ihan kuin ihmiset olisivat unohtaneet mikä on kirppisten tarkoitus. :)

   Poista
 2. Harmaat tikkaat, keksisin niille heti paikan kodissani, ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin myös tahtonut heti kantaa ne ulos tuolta, mutta ei kauhean helppoa saada niitä kotiin, kun junalla matkaan. :)

   Poista
 3. Pakko kysyä, että minkä niminen kirppis tää on? En asu Jeppiksessä, mutta joskus siellä päin liikun..

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...