25. marraskuuta 2012

Lahja ystävältä ❤

Ystäväni Pohjanmaalta piipahti taas Helsingissä (tai on vieläkin täällä, toivottavasti vielä ehdimme näkemään ennen huomista kotiinpaluutaan) ja kävimme pikaisesti nautiskelemassa mansikkasmoothiet ja Frappet. Hänpä oli sitten päättänyt tuoda tullessaan mulle ylläripaketin/tuliaisen. Siis voi ei, ihan puskista tuli koko juttu. :D


Ihanasti pakattu yllätys Mary Kayn pussiin. Taustalla muuten näkyy samaisen ystävän alkuviikosta tuoma upea joulupallo. <3


Ihuna pinkki lahjakortti kauniisti käherretyllä lahjanarulla. Esteettinen minäni nauttii!

Ensimmäinen juttu pussista kun paljastui, taisi kuulua naapuriin asti suustani päässyt ihastuksesta kumpuava hihitys. Siis voi että, mikä suloisuus!!!


Mikä tonttunen sieltä paljastui! Olen täysin myyty, ihana! Onkohan mulle syntymässä joku fiksaatio tonttuihin... ehkäpä alan keräillä tonttusia? ;) Täytyy siivota tuo sohvapöytä kaikesta roinasta ja asetella tonttu kivasti siihen. Tuo on semmonen pikkuinen, joten se istuu (kirjaimellisesti) hyvin tuohon pöydälle oikeiden somisteiden kanssa.

Mutta ei ne lahjat siihen loppuneet, en olisi kuuna päivänä voinut uskoa, mitä seuraavaksi paljastui.Nämä ihanat pallurakulhot, jotka näin (ja teillekin kuvasin *klik*) Halpa-Hallissa Pietarsaaressa, mutta joita en sitten ostanut liiallisten kantamusten pelossa. Mukaanhan sieltä lähti ne pari purnukkaa, jotka esittelin Pilkulliset purnukat -postauksessani. 

Nyt mulla on nämä, ehdottomasti uudet kulhosuosikkini! Näistä maistuu taatusti mysli, ananasrahka ja kaurapuuro super hyvältä. Niin ja riisipuuro! Ja voisihan tämmöisen laittaa vaikka somisteeksi pöydälle ja sisälle pari klementiiniä. Mmmmm, ideoita vain virtaa ajatuksiin. :)

Tämä tyttö on niin onnellinen! Yllätyslahja osui ja upposi ihan täydellisesti. Ja vaikkei olisi yllätyslahjaa tullutkaan, niin oli aivan ihana nähdä taas ystävää. Normaalistihan emme juurikaan tapaa, kun välimatkaa on niin paljon. Nyt on vaan onni ollut myötä ja olemme saaneet viettää aikaa yhdessä.

Sori tämä hurja hehkutus, mutta hehkututtaa nyt ihan tosi paljon ja jonnekin tämä onnellinen olotila on purettava. ;)

Ihanaa sunnuntaita kaikille!


P.S. Joululahja-arvonnan toisen palkinnon - kuorintasienen yms. - voittaja M ei ole ilmoittautunut, joten jos huomiseen mennessä ei ole mitään kuulunut, arvon paketin uudelleen. Olkaapa siis kuulolla!

2 kommenttia:

  1. Tuo tonttu on kyllä niin ihana, sattui silmään myös kauppareisuulla ja tottakai sen piti kotiuttaa hih..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän noissa tontuissa viehättää?! On ne vaan aika söpösiä lakit silmillään isoine nenineen :)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...