21. marraskuuta 2012

Kynttelikkö

Kuten olen maininnut, tykkään olla kotona ennemminkin tunnelmavalaistuksessa kuin kirkkaassa valossa. Olen yleensä viritellyt kausi- ja jouluvalot ensimmäisenä adventtina, mutta tämä blogimaailmassa pyöriskely on saanut tätä joulutunnelmaan virittäytymistä aikaistumaan. Nytkin yritän toki mahdollisimman vähän vielä joulukoristeita pistää esille, odottelen sitä ensimmäistä adventtia, joka on tosin jo parin viikon päästä. Ainakin nyt tuntuu, että voisi skipata koko joulun. Ei yhtään oikeastaan joulutunnelmaa, lieneekö keleillä vaikutusta asiaan... Laitoin kuitenkin keittiöön kynttelikön, mutta ilman jouluisia mansetteja.

Myöhemmin sitten mansetit vielä, jos silloinkaan. Kivalta näyttää noin pelkistettynäkin.

4 kommenttia:

 1. Itsekin virittelin tänään jo havut ja valot parvekkeen kaiteelle, mutta valot tosin syttyy vasta silloin ensimmäisenä adventtina. :) Jotkut mustat mansetit saattaisi sopia tuohon, tai valkoisetkin. Millaiset sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko noi tuohon kuuluvat mansetit olleet semmoiset vihreät havumansetit pienillä kultaisilla kävyillä. Jos en väärin muista... mut ihan jees mun mielestä. :)

   Poista
 2. Kaunis kynttelikkö. Itekin eilen kaupassa käydessä hypistelin joitain kynttelikköjä, mutta kotiin asti ne ei vielä päätyneet :) Mä täällä laitoin jo joulukoristeet, mutta oikeassa oot, ei täällä jouluiselta tunnu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaikka pikkunen pakkanen ja kevyt lumipeite toisivat fiilistä mukanaan :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...