14. marraskuuta 2012

Kodin Ykkösen hitti ja huti

Jonsku Valoisaa vaaleaa -blogista heitti minua Hitti vai huti-haasteella, jossa on tarkoitus tutkia Kodin Ykkösen valikoimaa ja etsiä sieltä hittituote ja hutituote.

Hitti


Nämä tuolithan muistuttavat DSW-tuoleja ja tyylistä tykkäävä voi hankkia tällaiset, jos ei ole varaa alkuperäisen muotoilun tuoleihin. :)

Huti


Siis aivan kauhea. Joku tykkää, joku ei. Omaan silmään tämä on vaan jotakin järkyttävää. :) Olihan niitä hutituotteita valikoimissa enemmänkin, samoin tietenkin hittejä, mutta tämä valikoitui nyt omaksi hudikseni. Toinen vaihtoehto hutituotteeksi oli itselläni kukan muotoiset ja kirjavan väriset teesihdit. ;)

Laitetaanpa tämä Hitti ja huti-haaste seuraaville blogeille:


Käykäähän myös tutustumassa näihin ylläoleviin blogeihin, joukossa muutama uusi! :)

12 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Nappaan sen mukaani :) Tuo tuoli on aika hauska! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yllättävän kivan näköinen eikä jostain syystä edes ärsytä se, että se on kopsu. :) Voisin jopa harkita, jos olisi tuoleille tarvetta!

   Poista
 2. Tuo pöytävalaisin näyttää ihan joltain lihansyöjäkasvilta... Hrrrrhh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taas mä repesin sun kommentille! Sä olet hauska :) Tarkkaan kun katsoo, niin sitä voisi tosiaan kuvitella lihansyöjäkasviksi. ;)

   Poista
  2. Ajatteles vaan, että pistät sormesi tuohon kukintoon (siihen lamppuosaan) ja se imaisee kukintonsa "heitulat" kiinni sun sormes ympärille ja maiskis maiskis vaan...
   Tuliko jo painajaisia? :D
   (Kaikenlaisia assosiaatioita mäkin päässäni pyörittelen...)

   Poista
  3. Hih! En onneksi muista nähneeni yöllö painajaista lihansyöjäkasveista. ;) Mutta kun tuota valaisinta katsoo, niin hetki hetkeltä se näyttää semmoiselta :D

   Poista
 3. joo aika karsee huti :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos muistamisesta! Pitääpä tarttua haasteeseen kun kerran käsky kävi ;D

  VastaaPoista
 5. Meiltä löytyy nuo Bess-tuolit ja ne on kyllä nätit. Kopiothan ne on, se on totta. Alkuperäisiä olen haaveillut iät ja ajat, mutta budjetti ei yksinkertaisesti riitä. Ellei sitten olisi halunut 10 hengen pöytään vain yhtä tuolia=) Huti on kyllä huti! Aivan jäätävä sellainen=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllähän se niin menee, että aikojen saatossa paljonkin valmistetaan samanlaisia tai samantyyppisiä tuotteita ja jonkin verran asiat muistuttavat toisiaan, vaikkei kopiosta puhuttaisikaan. Hyvä ostos noi tuolit varmasti ovat, kuten sanoin, voisin sellaiset itsekin huolia jos tuolitarvetta olisi. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...